Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kariyerine Odaklısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Partnerinle arandaki iletişimi iyileştirmeden önce kendine olan saygıyı güçlendirmelisin. Kendine değer verdikçe karşındaki insan da sana o şekilde davranmaya başlayacak. Bu sayede ilişkinin gidişatının istediğin gibi değiştirebilirsin.

Bugün de beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz. Sizin becerikliliğiniz sorunların üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Her zorlukla baş edebildiğiniz için, zor bir durum olduğunda herkes kenara çekilebiliyor.

Emeklerinin karşılığını aldığını görmek, seni daha fazlası için çalışmaya teşvik edecek. Hakkın olanın sana doğru daha hızlı yol katetmesi için daha çok efor sarf etmek gerekebilir.

Sağlığın için daha dikkatli olmakta fayda var. Kendini fazladan yormamak için daha dikkatli olmalısın. Sağlığını tehlikeye atacak hareketlerden kaçınmak günü daha rahat geçirmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi kontrol etmek için kendini gereğinden fazla yormaktan kaçınmalısın. Her şeyin işleyişini kontrol etmeye çalışmak seni yoracak. Olayları akışına bırakmak işlerini daha iyi odaklanmanı sağlayabilir. Düzeninin kendiliğinden oluşması moralini düzeltecek.

30 Eylül 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yöneticiniz Venüs bugün burcunuzda Güneş'e katıldığında, mükemmel bir oyun oynuyormuş gibi hissedeceğiniz bir bölgede olacaksınız. Pek çok şey sana kolay gelecek ama bu sana işleri hafife almak için bir bahane vermiyor!

30 Eylül 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun çalışma tempondan dolayı kendini yorgun hissedebilirsin. Geleceğini garanti altına almak isteyişin, kariyerine daha fazla önem vermen gerektiğini hatırlatacak. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinin ailesinde yaşanan sağlık sorunları gündeme gelebilir.

30 Eylül 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizin yüksek olması kendinize olan yaklaşımlarınıza da etki ediyor. Bugünü kişisel bakımınıza, haklılıklarınıza odaklanabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz için ilişkilerinizle ilgili pürüzleri aşmanız da kolay olacaktır.

30 Eylül 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birkaç gündür pek çok konuda yeni şanslar ve destekler görüyorsunuz. İşle ilgili maddi beklentilerin öne çıkması ile koşullar değişebilir. Gün ortasından sonra şartlar size pek destek sağlamayacak. Henüz olgunlaşmamış pek çok konu sorun içerebilir. Daha fazla fedakârlık yapmanız gerekebilir. Gizli düşmanlıklar ya da sağlıkla ilgili temalar karşısında uyanık olmalısınız.

30 Eylül 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü gösterme çabasının bir kenara bırakarak doğal olmayı tercih edebilirsiniz. Özellikle karşı cins için çok daha ilgi çekici olduğunu...

30 Eylül 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme. Doğru yolda olduğuna dair daima güven duy. Güçlü iraden ve değişken alışkanlıkların, bocalamalar ve tereddütlerle dolu olan böyle bir günde gücünü gösterecektir. Bunu, başkalarının elden kaçırdığı dizginleri ele alarak fırsata çevir. Kendini bugün sahnenin tam ortasında bulabilirsin; merak etme, neler söyleyeceğini bildiğin için sahnede olmanda hiçbir sıkıntı yok.

30 Eylül 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü kutlamak için bir nedeni olan varsa o da sizsiniz! Gün, her şeyiyle kendinizin en çekici ve baştan çıkarıcı versiyonu olmanıza yardımcı oluyor. Bu, birkaç yeni görünüm denemek için harika bir zaman. Bu nedenle, bir farklılık için can atıyorsanız, yeni bir gardırop veya yeni bir saç modeli için işe koyulmaktan çekinmeyin. İnsanlar muhtemelen herhangi bir gelişme fark edeceklerdir, bu yüzden ne kadar ilgi görseniz de utangaç olmayın.

30 Eylül 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. İlişkilerinizde duygu ve güven çok önemli; bu elektriği size yansıtamayan kişilere şans tanımak istemiyorsunuz. İştahlı bir gününüzdesiniz.

30 Eylül 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

30 Eylül 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, kardeşlerle ilgilenebilir, iletişime geçebilirsiniz. Eğitim ve seyahat konuları gündeminize gelebilir, bu konularda şans sizinle olacak. Ortak ya da partnerle beraber harekete geçebilirsiniz. Fiziksel değişim yapmak için de güzel bir gündesiniz.

30 Eylül 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı daha kolay anlaşılır davranışlara girmeniz gerekiyor. Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkmaya çalışmayın. Yapacağınızgörüşmelerinin amacına ulaşması, moralinizin düzelmesini ve kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak. İkna yeteneğinizden de faydalanmalısınız. Bugün maddi yatırımlara girişirseniz para kaybetme ihtimaliniz yüksek. Bademciklerinize dikkat!

30 Eylül 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 22' 11" R
Ay
Başak
04° 06' 35"
Merkür
Koç
17° 45' 54"
Venüs
Koç
17° 00' 13"
Mars
Balık
20° 56' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 06"
Satürn
Balık
15° 30' 34"
Uranüs
Boğa
21° 42' 41"
Neptün
Balık
28° 32' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 18"
Lilith
Başak
22° 04' 42"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 19/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>