Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Beklenmedik Tepkilerle Karşılaşabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2020, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 50%

Arkadaşlık ve sosyalleşme için güzel bir gün. Arkadaşlarınızla bir akşam yemeğine davet edildiyseniz, gidin. Ya da kendi evinizde bir buluşmaya ev sahipliği yapmak istiyorsanız, bunu da yapabilirsiniz! İnsanlarla rahat, açık görüşlü bir şekilde takılmanın keyfini çıkaracaksınız. Son haftalardaki stresinizi biraz eğlenerek ve kahkahayla atmanız gerek. Yani, bu endişeleri kafanızdan atın!

Kişiliğinizin maskülen ve feminen tarafları bugün çok iyi çalışıyor olmalı. Önemli olan enerjinin hareket etmesini sağlamaktır. Herhangi bir sorun üzerinde durmaya çalışmayın. Başkalarının endişelerini yatıştırmak için kelimelerinizi ve içgüdüsel besleyici yeteneklerinizi kullanın. İçinizdeki enerjiyi ve hassasiyeti dışarıya doğru yönlendirin. İçsel gücünüz en değerli kaynaklarınızdan biridir.

Rüyalar, hayaller ya da sezgisel görüşler, hayatınızda belirli konuları nasıl ele alacağınız konusunda keşiflere yol açabilir. Başkalarının düşüncelerine, isteklerine ve duygularına uyum sağladığınız hissine kapılacaksınız. Ve bu yüzden, arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve etrafınızdaki diğer insanların anlayışı büyük ölçüde artacak. Anlayışlı insanlara kulak vermekten korkmayın çünkü kafanız yüksek bir düzeyde çalışıyor. Zekanızı kendinize ve diğerlerine yardım etmek için kullanın.

Her şey olabilir. Kişisel seviyede olsun, aile içinde olsun, bugün hayatına bir alanda bir değişim geliyor. Geçtiğimiz aylarda kendi kendine üstesinden gelmesi zor olan bazı korkuların oldu. Biraz kaygılı bir dönemden geçtin, ama önümüzdeki birkaç haftayı çok daha kolay ve hafif bulacaksın.Bugün elinize kağıt kalem alın ve bir şiir yazın. Okyanus gibi engin hislerinizi dizelerde yoğunlaştırın. Yaşadığınız içsel çatışmaların büyük çoğunluğunun bir ya da iki temel konu etrafında döndüğünü anlayacaksınız. Bunu kısa ve öz bir şekilde yazıya dökün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ihtiyacı olanlara yardım etmek için güzel bir gün. Bir arkadaşınız zor bir dönem geçiriyor olabilir. Gizliliğine saygı duymayı bir kenara bırakıp yardımına koşmalısınız. Şefkatli doğanız ve narin yaklaşımınıza minnettar olacaktır. Bu kişiyi bir öğle yemeğine çıkarın ve endişelerini size anlatmasını sağlayın. Arkadaşça bir bağ kurmak ikinize de iyi gelecek.

31 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşler sizin için çok iyi gidiyor olabilir ancak işteki yoğun değişiklikler sizi strese sokabilir. Yeni projelere başlamadaki gecikmeler sinir bozucu olabilir. Bu sürekli olacak bir şey değil. Her şey yarın yeniden düzene girecektir. Bu gece spor yapın ve yarın için taze bir başlangıç yapın.

31 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki bazı tavırlardan ve şahit olduğun konuşmalardan memnuniyetsiz olabilirsin. Bu durum içindeki güzel duyguları yansıtmana engel oluyor. Bazı konularda beklenmedik geri dönüşler alabilirsin. Yeni bir eve çıkmayı düşünen Terazi burcuysan bu konuda bazı adaptasyon sıkıntıları çekebilirsin. Mesleki gelişimini desteklemek adına internetten bazı kursları takip ediyorsun.

31 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde kaybetme korkusu içinde olmamalısınız. Mümkün oldukça yeni kararlar almamaya çalışın. Evde kaldığınız bu süreçte biraz olsun kendinizi duygusal anlamda yalnız hissedebilirsiniz. Panik atak gibi duygular içinde olmayın. Online olarak arkadaşlarınızla konferans yapın.

31 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için çok hevesli bir gündesiniz. Yolculuk planları için teşvik edici imkânlar çıkabilir karşınıza. Akademik olarak yeni başlangıçlar yapmak için kararlar alabilirsiniz. Aşkta engeller yaşanabilir. Değişen durumlara göre kendinizi ayarlamalı ve sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

31 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu süreçte fazla eleştirel olup başkalarının kalbini kırmamaya dikkat etmelisiniz. Para, kariyer ve maddiyatla alakalı etik başarılar edinebilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken ödemeler hakkında endişeleniyor olabilirsiniz ancak bu endişeler yersiz. Bazı düzenlemeler yapmanız gerekecek, bunun ardından paranızı daha verimli bir şekilde kullanabildiğinizi göreceksiniz.

31 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 14:43'e kadar İkizler burcunda boşlukta seyahat edecek. Yurt dışı, hukuk ve eğitim konularında sabah saatlerinde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç gün gündeminizdehayatınız olacaktır.

31 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sanat gibi yaratıcı faaliyetlere veya hobilerinize ayıracak vakit bulmanız mümkün olabilir. Bunların yanında, arkadaşlarınıza, akrabalarınıza veya çocuklara da zaman ayırabilir, onlarla oldukça hoş vakit geçirebilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızda parlayan yıldız olmak için çaba gösteriyorsunuz. Son zamanlarda yeterince öne çıkmayı başardınız. Herkes bir şekilde sizi fark ediyor. Ancak bu konuda çok da baskın olup çevrenizi rahatsız etmeyin. Zaman zaman çalışma arkadaşlarınıza da, kendilerini ortaya çıkarmaları için zemin hazırlayın, fırsat tanıyın.

31 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; günün ilk bölümünde yarım kalan işlerinle ilgilenebilir, biraz da sosyal medyada ne olup bittiğine bakarak zaman geçirebilirsin. Özellikle eğitim konularına daha fazla eğilmen gerektiğini de fark edebilirsin. Ancak öğleden sonra ailevi konular ön plana çıkabilir ve hassasiyetin artabilir.

31 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 29" R
Ay
Balık
23° 42' 35"
Merkür
Koç
19° 03' 18"
Venüs
Boğa
06° 05' 56"
Mars
Koç
02° 54' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 32"
Satürn
Balık
16° 55' 51"
Uranüs
Boğa
22° 35' 05"
Neptün
Balık
29° 01' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 24"
Lilith
Başak
23° 47' 49"
True Node
Koç
15° 23' 39"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>