Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mantıklı Kararlar Vermek İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün aşk hayatınızda biraz sakin olmalısınız. İnsanlarla olan ilişkinizin, düzenli olarak gerçekleştirmeniz gereken bir gösteri ya da sahne eylemi olmadığını anlayın. Bu, sevgilinizin verdiği geri bildirimleri dinlemeniz ve ilişkinizdeki belirli konuların, sizinle sevdikleriniz arasında daha sorunsuz bir şekilde akmasını sağlamak için yeniden yapılandırmayı düşünmeniz gereken bir gün.

Üzerinde çok fazla çalışmak zorunda kalmadan işleriniz bugün çok iyi gidecek. Tam da sizin sevdiğiniz gibi. Beklenmedik bir servet aniden kapınıza çalarsa şaşırmayın. Hakediyorsunuz. Sohbetlerin birçok yönden son derece faydalı olacağını göreceksiniz. İmkansızı mümkün kılmak için kaynakları, fikirleri ve iradeyi birbirine bağlayabilirsiniz. Kendinize güvenin; zirveye çıkacaksınız.

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

İyi anlaştığın bir gruptan siyaset ve üyeleri arasındaki çatışmalar gibi sebeplerle ayrı kalmış olabilirsin. Bu şartlar altında, en iyisi bir süre olayların dışında kalmak olacaktır. Veya başı belada olan bir arkadaşın sana danışıp tavsiyelerini dinlemek isteyebilir. Onların zayıflıklarının seni etkilemesine izin verme. Senin için oldukça can sıkıcı bir gün olabilir. Kendi projelerine yoğunlaşman yerinde olacaktır. Her şey yarına düzelecek.Sürekli bir koşuşturma içindeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Bir arkadaşınızı ziyaret edecekseniz gecikmiş bir doğum günü hediyesi götürebilirsiniz. Aile büyüklerini ya da kardeşlerinizi görmeye gidiyor olmanız da olası. Ziyaretler de harika olsa da fazla abartıp kendinizi bitap düşürmeyin. Biraz da dinlenmeye zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kaygı ve endişeyi besleyecek düşüncelerden uzak kalmaya, enerji alanınızı korumaya çalışın. Finansal konularda aşırılıklara gidebilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hayatındaki gelişmeler,hayatını da olumlu etkiliyor. Kendi işini kurmak isteyen bir Terazi burcuysan, bankalar ile olan görüşmelerine ağırlık vereceksin. Bugün karşılaştığın olaylar, aklının karışık olduğunu hissettirebilir. Karar vermeden önce arkadaşlarından fikir almak isteyeceksin. Mantıklı kararlar vermek istiyorsun.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma kararı alabilirsiniz. Zorunluluk haline gelen durum mecburiyetlerinizi değiştirmenize neden olabilir. Bugün ilişkilerinizi stresli bir şekilde yönetmeyin. Hiçbir durumu ego haline taşımayın.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişelendiren konulara karşı daha hassas olabilirsiniz. Size kriz yaratacak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkide olduğunuz insanlarla kopmalar yaşayabilirsiniz. İfadelerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara dikkat etmelisiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli ve çalışkan olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. Duygusal açıdan zorlayıcı olan işlerinizi zamana yaymanızda fayda var.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aile üyenizin sağlığındaki olumlu gelişmenin haberlerini alabilirsiniz. Bazı düşüncelerinizin sizde saklı kalması daha iyi olacaktır. Bugün yediğiniz şeylerde daha dikkatli olmalısınız. Platonik hisler besleyenler karşı taraftan olumlu dönüşler alabilir.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Estetik yönden kendinize güvenmenize rağmen, isteklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bugün dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu beslemelisiniz.  

7 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni bir partner adayıyla tanışmak isteyeceksiniz. Bir proje üzerinde çalışıyorsanız,yerinizdeki arkadaşlarınızla daha fazla iletişim kurmanız gerekebilir. Bir arkadaşınızın size harika haberleri olabilir.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey; sakince düşünerek, olayları kısa sürede toparlamaktır. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için gerekli tüm şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 53"
Ay
Kova
19° 34' 10"
Merkür
Koç
17° 40' 01"
Venüs
Boğa
03° 09' 53"
Mars
Koç
01° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 03"
Satürn
Balık
16° 43' 44"
Uranüs
Boğa
22° 26' 52"
Neptün
Balık
28° 57' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 27"
Lilith
Başak
23° 31' 58"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>