Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eskilerden Arınıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk hayatınız hakkında endişelenebilirsiniz. İdealist bir insan olarak, her zaman sonsuz aşk yaşadığınız bir ilişki arıyorsunuz. Fakat bazen gerçekçi olmuyorsunuz! Her ilişkinin iniş çıkışları vardır ve kimse mükemmel değildir. Şu anki aşk hayatınızın filmlerdeki gibi olmasını beklemeyin. Bunun yerine partnerinizle daha iyi iletişim kurmaya odaklanın. Herhangi bir sorunu çözmek için el ele verin. Biraz çaba ile, her şey düzelecek.

Bugün, bir şey hakkında bir grup tartışmasının ortasında kalabilirsiniz. İş yerinde, ekibinizle bir şeyler konuşmak için iyi bir gün olabilir. Belki de tüm yapmanız gereken bir proje üzerinde işbirliği yapabilirsiniz. Bugün grup lideri olarak hareket etmekten ve arkadaşlarınıza uygun görevleri atamaktan korkmayın. Doğuştan emir vermekte iyisiniz ve bugün birliklerinizi savaşa gönderebilirsiniz!

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Yerinde duramıyorsun; hiperaktif bir moddasın! Bazen o kadar fazla enerjiye sahip oluyorsun ki fazlasıyla ne yapman gerektiğini bilemeyebiliyorsun. İnsanları bu yoğunluğunla bunaltmamaya çalış. Farkına varamayabilirsin ama, insanlar hızına yetişemeyecek! Tempon gözlerini korkutacak. İletişime geçtiğinde de, düşünce hızını yakalamaları pek kolay olmayacak.Bugün yataktan çıkmak istemeyebilirsiniz, tabii eğer dünyanızda meydana gelecek boks maçında ön sırada yer almak istemiyorsanız. Doğrusunu isterseniz, etrafınızda saldırganlık had safhada olacak gibi görünüyor; bu durum sizden de kaynaklanabilir çevrenizden de. Eğer kendinizi bir konuda kızgın hissederseniz, Allah aşkınıza, açıkça dile getirin. Bununla birlikte, bu aralar belli meseleler söz konusu olduğunda fazla ileriye gitmemeye de dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde öngörülmemiş ve değişken durumlar yaşansa bile bugün içten gelen bir özgüven patlaması yaşayabilirsiniz. Yaptığınız planlar sonuç vermeden önce birkaç kez değişikliğe uğrayabilir. Karşılaştığınız her durumu en iyi şekilde idare edebilmek için içten gelen enerjinizi kullanın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yüklü kazançlar, yüklü harcamalar gündeminizde olabilir. Hediye alabilir, verebilirsiniz. Kariyeriniz ve geleceğiniz için yatırımlar, birikimler ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir üzerinde kara bulutlar dolaşıyor, kendini bunalmış hissediyor olabilirsin. İkili ilişkilerinde dengeyi bozmamak adına verdiğin tavizleri sorgulamaya başlıyorsun. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Terazi burcuysan, aile büyükleri ile tartışmalar yaşayabilirsin. Stilinde değişiklik yapma isteğine, eskilerini elden çıkararak başlıyorsun.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kavgalarınızı kendinizle yaptığınız sürece bir yol kat edemezsiniz. Hayır diyebilmeyi öğrenmeniz gerekecektir. Suçu kendinizde arayın fakat çözümünde sizde olduğunuzu hesaba katın. 

7 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Donanımlarınızı attırmak için kararlar alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni girişimlerde bulunmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Bu konuda üstünüzde stres hissedebilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken dramatize etmekten kaçının. Akşam saatleri daha huzurlu enerjiler var.

7 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemli kararlardan ve zor projelerden kaçının. Sizin egonuz yerlere düşebilir ve idealleriniz gerçeklikle çatışa bilir. İkna etme yeteneğinizdeki şuanki azalmalar itibarınıza zarar verecektir. Rahatlayın. Kendinizi deşarj etmek için zaman ayırın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerindeki herkes, daralan bütçenin kurbanı. Grup küçüldükçe sinirler daha da yıpranacak. Profesyonel kalmaya çalışın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için, artık cesur kararlar vermenin zamanı geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamanız.

7 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir kişiyle tanışacaksınız ve gününüz aydınlanacak. İş hayatınızda yaşadığınız bazı sorunlar nedeniyle kendinizi çok stresli hissediyorsunuz. Bugün meditasyon yaparak rahatlamayı deneyin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısa süreli ilişkilere olan eğiliminiz, sizi uzun vadeli mutluluklardan alıkoyuyor. Sorumluluk almaya çalışın. İş yerinde bireysel düşünüp, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayabilir. Para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Sevdiğiniz bir yakınınızın rahatsızlandığını öğrenebilirsiniz. Gelip geçici bir rahatsızlık canınızı sıkmayın.

7 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 45' 43" R
Ay
Akrep
04° 47' 59" R
Merkür
Boğa
07° 38' 11"
Venüs
Boğa
26° 54' 03"
Mars
Koç
15° 49' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 54' 30"
Satürn
Balık
18° 09' 59"
Uranüs
Boğa
23° 33' 52"
Neptün
Balık
29° 27' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 27"
Chiron
Koç
21° 46' 21"
Lilith
Başak
25° 40' 16"
True Node
Koç
14° 54' 27"
Son Güncelleme : 21/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>