Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorumluluklarını Hafifletmek İsteyebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2021, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün, kendinizi şarj etmek ve hayatınız hakkında iyi hissetmeniz için harika bir gün. Gezegensel enerjiler, şansınızı ve ruh halinizi yükseltiyor. Sevdiklerinizle bir şeyleri kutlamak, aile üyeleriyle özel bir buluşma planlamak isteyebilirsiniz. Ya da özel biriyle romantik bir akşam organize edebilir ve muhteşem bir gece geçirebilirsiniz. Bugünü evde televizyonun önünde oturarak harcamayın. Dışarı çıkın ve biraz eğlenin!

Sanki bir büyü gibi, bir anda ortaya çıkan gerilim sonunda azalıyor. Ancak, ilk etapta strese neden olan sorunlar tam olarak çözülmemiş, hala yapılacak çokvar. Ancak bugün, çevrenizdeki insanlarla daha fazla uyum içinde olacaksınız ve enerjinizi arkadaşlarınızla tartışarak tüketmeyeceksiniz. Kendinize inanca, her şey mümkündür.

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Kendini ifade etmek için farklı bir araç bulabilirsin. Yaratıcı bir aktiviteyle eğlenceli bir deneyim gerçekleştirebilirsin. Mesela bir kısa hikaye ya da şiir serisi yazabilirsin. Ya da piyanoda küçük besteler yapabilirsin. Hatta şarkı söyleyebilir; stand up komedisi bile yapabilirsin! Yaratıcı ilham perilerinbaşında. Onlara kulak ver. Sonuç olarak keyifli ve güzel bir şeyler elde edebilirsin.Bugün bol bol öğüt verdiğin bir gün olacak. Arabuluculuk rolü üstlendiğin durumlarda bulabilirsin kendini. Arkadaşların yaşanan gruplaşmalar adına ortak paydalar bulman için sana ihtiyaç duyabilir. Evde çocuklar için kurallar koymak durumunda kalabilirsin örneğin. İnsanların iletişim kurma becerilerini nasıl geliştirebileceği üzerine görüşlerin değer kazanacak. Rahatça fikirlerini beyan etmelisin. Sen doğuştan psikologsun ve kabiliyetli bir elçisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz. “Keskin düşünme ve yaratıcılık yeteneğiniz ile tanınıyorsunuz. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne görev ve sorumluluklarınıza odaklanarak başlayabilirsiniz. Planlarınızı uygulamaya koyabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatleriyle keyifsiz ve halsiz hissedebilir, kendi alanınıza çekilmek, dinlenmek isteyebilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Terazi burcuysan katıldığın toplantılarda fazla açık sözlü olabilirsin. Sorumluluklarını hafifletmek istiyorsun. Bu konuda güvendiğin kişilerden yardım isteyebilirsin. Aile büyüklerin arasında devam eden küslükler için araya girip olaylara müdahil oluyorsun.

9 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yeni başlangıç için kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Topladığınız enerji adım atmanızı kolaylaştıracak ve duygularınızı ifade etmenizde yardımcı olacaktır. 

9 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir, fazla etkisinde kalmamaya özen gösterin. Aile içindeki konularda sıkışmalar yaşanabilir. Bitmemiş işlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli uğraşlar içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde çıkabilecek tartışmalara dikkatli olmalısınız.

9 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir an gergin olup diğer an mutlu hissedebilirsiniz. İç dünyanıza çokça takılarak dışardan gelen etkiler ve doğanın uyumunu hissedemeyebilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ve partneriniz hangi seçeneğin en iyisi gibi göründüğü konusunda farklı fikirlere sahip olabilirsiniz. Ancak bunu anlamak eğlenceli olacak ve bu tür iyi huylu müzakereler ikinizin yakınlaşmasına yardımcı olacaktır. 

9 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yollarla ilgili ilginç planlarınız var. Bazı dostlarınıza sürpriz hazırlayabilir; onlarla ortak çalışmalar içine girebilirsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamlarda duygu ve düşüncelerinizi  saklama ihtiyacı içindesiniz. 

9 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mesleki yaşamınızla ilgili oldukça farklı bir gün geçirebilirsiniz. Son andaki gelişmeler ve verilen kararlar, birkaç defa programınızı değiştirmenize sebebiyet verebilir. Değişkenliğe uyum sağlamak için esnek olmalısınız, bunu da sinirlenerek değil, sükunet ve mantıkla sağlayabilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evliliğiniz harika bir şekilde ilerliyor ve eşinize çok aşıksınız. İş yerinizdeki zorlu tempodan dolayı çok yoruluyorsunuz ve strese giriyorsunuz. Yeni anılar biriktirmek ve eğlenceli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka büyük özlem duyuyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz gibi yaşamadığınızı düşünebilir ve kendinizi duygusal anlamda mutsuz hissettiğinizi düşünmeniz mümkün. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissedecek ve kafanızda geçirdiğiniz bir ilişkinin içinde olmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğinizilişkilerinde bile güvensizliklere yol açabilir. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak

9 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 35' 03" R
Ay
Aslan
05° 30' 03" R
Merkür
Koç
27° 48' 03"
Venüs
Boğa
17° 44' 08"
Mars
Koç
10° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 02"
Satürn
Balık
17° 40' 01"
Uranüs
Boğa
23° 07' 57"
Neptün
Balık
29° 17' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 52"
Lilith
Başak
24° 50' 42"
True Node
Koç
14° 54' 20"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>