Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yaza İyi Hazırlanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün yıldızlara doğru yola çıkın. Kendinize ve yaptığınız işe inandığınız sürece karşınıza çıkacak olanaklar için aklınızla kalbinizi hep açık tutun. Bir şeyde ustalaşmak, onu bir sonraki seviyeye taşıma cesaretiniz varsa gerçekleşir. Şu an hayatanızdaki güven gerektiren farklı alanları düşünün ve bu cesur tavrınızı oralarda uygulayın.

Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Seni engelleyen unsurlara bir el atmalısın. Olmak istediğin yere ulaşmanı engelleyen bir kısıtlama söz konusu olabilir. Hislerini rahatlatmak ve durağanlaştırmak için elinden geleni yap. Senden yaşça büyük insanlarla etkileşimler aracılığıyla değerli fikirler edinebilirsin. Yaşadıklarını yaşayan kişilerin tavsiyelerini önemsemelisin.Bugün yelkenlerinizi dolduracak şiddetli bir rüzgar olacak, bu yüzden rotanızı uzun mesafeli bir yolculuk için egzotik bir yere belirlemekten çekinmeyin. İşler an itibariyla sizin için çarpıcı bir noktaya ulaşıyor; zira hayatınızın bazı önemli kısımlarının büyük bir dönemece giriyor olduğunu fark edebilirsiniz. Değişimin büyümek için gerekli bir şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hayatınızın belli alanlarında gerilim meydana gelirse de onunla mücadele etmeyin. Tamamen farklı bir yön almayı deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eleştiri kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Bu çoğumuz için çok kolay değildir, ancak durum gerçekten bakış açınıza bağlı. Söyleneni kişisel bir saldırı olarak görmek yerine değerlendirmeye çalışın. Kendinize karşı dürüst olun. Dile getirilen şey size bir şeyler öğretebilecek, gelişiminize katkıda bulunacak nitelikteyse, bunun bir fırsat olarak kabul edin. Gereksiz ise de unutun ve yolunuza devam edin.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Düşünceleriniz bugün oldukça net. Zihniniz alternetif çözümlere açık. Başkalarının kafanızı karıştırmasına izin vermeyin ancak düşüncelerinizi onlara söylerken çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sonuçta sözlerimiz ve hareketlerimiz evrende derin bir dalga etkisine sahip.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın bazı olayları sorguluyorsun ve pişman olmadığını görüyorsun. Zamanını iyi değerlendirmek istiyorsun, yeni aktiviteler edinebilirsin. Kararsız kaldığınız konular aydınlığa çıkmaya başlıyor. Yazı karşılamaya hazırlanıyorsun taktir göreceğin işler yapabilirsin. Evli bir yay burcuysan eşin ile olan ilişkinde zekân öne çıkabilir. Duygusal olarak yoğun olabilirsin.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemliprojeleri gündeme gelebilir ve yeni başlangıçlar için adımlar atabilirsiniz. Yurt dışı veya ticari projelerinizle ilgili konularınız var ise onları bugün mutlaka takip etmelisiniz. Evinizde kalın ve mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularına karşı daha hassas olmanız gereken zamanlar olabilir. Bugün ertelediğiniz banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ilişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kendinizi tedirgin ve yorgun hissedebilirsiniz.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gereksiz korku ve endişelere kapılmaya meyillisiniz. Lütfen hemen moral bozmayın.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Psikolojik ve derin konulara ilgi duyabilirsiniz. Olayların gizemli ve kapalı yönlerini keşfetmek hoşunuza gidebilir. Araştırmacı yönünüzü daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. Polisiye, detektif romanlarına, filmlerine, psikolojik konulara ilgi duyabilirsiniz.

1 Nisan 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sadece varlığınız bile ailenizin mutlu olması için yeterli. Sizi o kadar çok seviyorlar ki onlar için özellikle bir şey yapmanıza gerek kalmadan sadece varlığınızla huzur buluyorlar.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yengeç burcunda seyahat edecek. Maddi konularda dikkatli hareket etmeniz gereken bir gün olacak.Bütçe yönetmekte zorlanabilir, kredi ve borç arayışına girebilirsiniz. Eşinizle veya gelir paylaşımı içinde olduğunuz kişilerle maddi konular hakkında konuşabilirsiniz.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Huzurlu ve mutlu bir gün. Bu halinizi devam ettirebilirseniz aşk ve çalışma hayatınızda olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin, olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Harcamalarınızda daha temkinli davranırsanız, para biriktirmek için uygun fırsatlar çıkacak. Fazla enerjinizi spor yaparak atmalısınız

1 Nisan 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; birkaç gün boyunca borçları erteleme, alacakları toparlama işleriyle uğraşabilirsin. İçinde bulunduğun duygusal krizleri ise aile fertleriyle konuşarak atlatabilir, derin bir iletişimde bulunabilirsin. Sevdiklerinin isteklerine ve taleplerine karşı duyarlı olabilir, onları anlayışla karşılayabilirsin.

1 Nisan 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 02" R
Ay
Koç
24° 52' 50" R
Merkür
Koç
20° 35' 49"
Venüs
Boğa
08° 42' 58"
Mars
Koç
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 27"
Satürn
Balık
17° 06' 21"
Uranüs
Boğa
22° 42' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 24"
Lilith
Başak
24° 01' 57"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>