Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yardımsever Tavrın Yaşama Karşı Daha Realist Olmanı Sağlayacak Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, sevdiklerinizin hayatınızdaki önemini anlamanız için iyi bir gün. Çocuklarınız bir hayvanat bahçesine veya en sevdiğiniz müzeye gitmek gibi özel bir eğlencenin tadını çıkarabilir. Onları şımartırsanız, kendinizi de iyi hissedeceksiniz. Sevgiliniz/eşinizle evde güzel bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Özel bir tarif denemek istiyorsanız, bugün bu konuda cesaretli olun. Şu an insanlara karşı hissetiğiniz sevgiyi ifade etmeniz önemli.

Bugün fiziksel olmak için harika bir gün. Eğer normalde bütün gün ofiste sıkışıp kalıyorsanız, biraz egzersiz yapmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Güzel bir egzersiz için spor salonuna gitmekten keyif alacaksınız. Ya da akşam uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarak keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzla bağ kurmak ve onun mesajlarını dinlemek için kendinize zaman ayırın. Ofisten çıkamayacak olursanız, basit yoga hareketlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

Fiziksel enerjinin yerinde olmadığını görebilirsin. Fiziksel bir işle uğraşırken, spor yaparken büyük çaplı bir rahatsızlık ve yetersizlik hissedebilirsin ve hareketlerinin olması gerektiği gibi olmadığını fark edebilirsin. Aynı zamanda, bu hükümsüzlük hissi seni bütünüyle, kişilik olarak da etkileyebilir. Bu hislerinden dolayı moralini bozma. Bir şeyleri yapmak için iyi zamanlar olduğu kadar kötü zamanlar da vardır, unutma!Yakınınızdaki kişi tutkularında aceleci davransa da, siz bugün kendinizi daha ağırdan almak isteyeceksiniz. Zarif ve yalın bugünün ifadesi olsun, böylelikle siz kendinizi bu ortamlarda daha çok zaman geçirirken bulacaksınız. Bırakın partneriniz sizin ne hissettiğinizi ve neyin gerçekleşmesini istediğinizi bilsin. Kimse kimsenin zihninden geçenleri okuyamaz ancak açık bir iletişim ile yanlış anlaşılma riskini azaltabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

10 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sabah gerçekleşen Ay'ın negatif açıları nedeniyle kendinizi agresif hissedebilirsiniz. Bir süre yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Ekonomik olarak da açılmamalısınız. Ay-Jüpiter pozitif enerjisinin hakim olduğu öğleden sonra şansınız açılıyor. Sevdiğinizden güzel haberler alabilirsiniz. Kendinizde değişimler yapabilirsiniz. Saat 17:00'den sonra Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor.

10 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişilerarası ilişkilerinde dengeye ihtiyacın olabilir. Adil davranmak için arkadaşlarına zaman ayırıyorsun. Özellikle sana ihtiyacı olan bir dostuna yardımda bulunacaksın. Eğer bir işin peşinde isen gerçekçi taleplerde bulunman gerekir. Daha fazla bütçe talep etmek ya da maaş beklentini çok yüksek tutman iyi bir işi kaçırmana neden olabilir. Bu konuda daha mütevazı davranabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilini bazı aile bireyleriyle tanıştırmak isteyeceksin. Bazı düşüncelerin köklü bir değişikliğe gidecek. Abartılı heyecanlar yaşaman yerine daha dikkatli ve titiz bir çalışma prensibi edinmen gerekir. Gördüğün bazı eksiklikleri kişisel algılamamanda fayda var.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizin içinde bulunduğu durum sizi, bir noktada kararsız bırakabilir. İçinde bulunduğunuz durumdan kurtulmak için şartları zorlamadan sakince beklemeniz daha doğru olacaktır. Bugün yakın bir dostunuz sizden bir yardım isteyebilir. Elinizden geleni yapmayı seçin.

10 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha mutlu ve yaratıcı hissedebileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. Duygularınızı anlatmaktan memnun olabileceğiniz bir gündesiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Yay'lar ev içerisindeki çatışmalara karşı dikkatli olmalılar. Ayrıca mesleki konularda da insanların sizi sürüklemek istediği stresin içine çekilmemeye çalışın.

10 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgi, aşk konularının öne çıktığı bir gündesiniz. Yüreğinizin sesini daha fazla dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız aktivitelerde yer alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymakta zorlanmayabilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızda büyük sayılabilecek değişiklikler yapma yolundasınız. Partnerinizle bu düşüncenizi paylaşıp ondan destek alarak daha rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, partnerinizle çocuksu, neşeli heyecan yaşayabilirsiniz. Bugüne kadar hiç gitmediğiniz yerlere gitmek, dostlarınızla birlikte vakit geçirmek için harika bir gün. Ayrıca sportif faaliyetler, sanat çalışmaları, yoga, pilates gibi etkinliklere zaman ayırabilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

10 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi kendinize yarattığınız problemlerin ilişkinizi zedelemesine izin vermemelisiniz. Bazen çok hızlı tepki verip, çok hızlı isyan edebiliyorsunuz. Böyle anlarda arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Duygusal anlamda bazı konuları düzenlemek isterken eleştirel bir tutum sergilememeye dikkat etmelisiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün kendini heyecanlı ve neşeli hissedebilir, içindeki yaşam sevincini çevrendekilere yansıtabilirsin. Ancak herkesin senin duygularına karşılık vermemesi seni biraz öfkelendirebilir. Karşındakilerden fazla beklenti içine girmen engellerle karşılaştığında hemen tepki vermene neden olabilir.

10 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 59' 27" R
Ay
Aslan
23° 19' 05" R
Merkür
Koç
29° 32' 30"
Venüs
Boğa
19° 31' 48"
Mars
Koç
11° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 41"
Satürn
Balık
17° 46' 14"
Uranüs
Boğa
23° 13' 02"
Neptün
Balık
29° 19' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 23"
Lilith
Başak
25° 00' 24"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>