Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İkinciyi Düşünmüyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

İnsanlarla çevrili olsanız bile, bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz. Bu nedenle sevgilinizi veya yakın bir arkadaşınızı aramak ve bir araya gelmek için plan yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki en sevdiğiniz yerlerden biri özellikle çekici gelebilir, ancak sıradanlıktan uzak durun. Bir konser ya da bir tiyatroda akşamınızı geçirmek faydalı olabilir. Eğlenin ve yaratıcı olun!

Bugün, genişletilmiş ailenizin bir kısmı ile bir araya gelmek için iyi bir gün olabilir. Yeğenlerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ya da teyzeyi ve amcayı ziyaret edebilirsiniz. Aile üyelerinizle bağlantı kurmak için programınızda biraz yer açın. Bazen işinizle ve başkalarının endişeleriyle o kadar meşgulsünüz ki, sizi en çok önemseyen insanlarla temasınızı kaybediyorsunuz!

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

İnsanlardan gelen olumsuz enerjilerle mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Göksel enerjiler birçok insanın yalnız, gergin ve güvensiz hissetmesine sebep olabilir. Başkalarının problemlerine kapılma olasılığına karşı koymalısın. İlgisiz de olma elbette; ama insanlara kötü hislerini sana yansıtmaları konusunda izin verme. Kötü zamanlardan geçen insanlara biraz alan tanımak belki de ihtiyaçları olan tek şeydir.Arkadaşlarınız size ne söylerse söylesin, bugün herhangi bir yatırım yapmak için uygun bir gün değil. Bir ev almak, birikim hesabı açmak ve özellikle de çevrimiçi bir yatırım yapmak için doğru bir zaman değil. Bugünün gezegensel enerjileri para transferlerinde bilgisayarla ya da modern teknolojilerle çalışmaya uygun değil bu yüzden bir veya iki gün bekleyin. Ama ihtimaller üzerine istişare etmekte bir sorun yok elbette. Sadece henüz harekete geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

10 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içinde sağlıkla ilgili destekler ve takviyeler alabilirsiniz. Yaşamınızı düzenleme, yaşam alanınızda değişiklik yapma ihtiyacınız artabilir. Sevdiklerinize daha anlayışlı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha planlı hareket edebilirsiniz.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlardan emin bir şekilde hareket edeceğin bir gündesin. Soğukkanlı tavırların, gün içerisinde karşılaşacağın ufak sorunların üstesinden gelmeni kolaylaştıracak. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinden gelecek evlilik teklifi seni heyecanlandırabilir. Saçlarında yeni bir değişikliğe ihtiyacın olduğunu düşünebilir, kesim veya renk farklılığı ile ilgili araştırmalara girebilirsin.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizlere sınır çizmek isteyenlere cevabınız sert olacaktır. Toplumdan uzaklaştırılmak istemeniz sizi öfkelendiriyor. Bu öfke sizi sert konuşmalar içine sokabilir ve geri dönüşü olmayan olaylara sizi sokabilir, bu tür şeylere izin vermemek sizin elinizde…

10 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli ve yoğun bir gündesiniz. Başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olacaktır. Otorite figürleriyle iletişiminde daha çok dikkat etmeniz gereken zamanlar içindesiniz. Gelecek yönündeki beklentilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok sakin bir gün geçirebilirsin. Gereksiz hareketten ve stresten uzak olmak senin için iyi olabilir. Gününün rahat geçmesi işlerine daha kolay odaklanmanı sağlayacak. Başarıya ulaşmak senin için daha kolay olacak.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir Yay burcu olarak, muhtemelen başkalarıyla vakit geçirmeyi seven sosyal bir kişisiniz. Eğer özellikle gurur duyduğunuz bir yeteneğiniz varsa neden kişiliğinizin bu yanını, öğretme becerinizle bir araya getirerek muhteşem bir uyum yakalamayı denemiyorsunuz? Sosyal kimliğiniz öğrencilerinizin size yakınlık duymasını ve dolayısı ile daha kolay öğrenmesini sağlayacak. Sizde topluma bir şeyler kazandırmanın verdiği başarı duygusunun zevkini tadacaksınız.

10 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün havada güçlü bir gerilim var. Bu, yararlanabileceğiniz büyük bir güç olabilir. İletişim, hayatınızın önemli yönlerini genişletmeye yardımcı olabilir. Mevcut sınırlarınızın ötesine geçin ve kendinizi olduğunuzdan daha azıyla tanıtmayın. Özellikle uzun vadeli planlar için şans lehinize işlese de bunu kullanıp kullanmamak size kalmış

10 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün, eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkların zeminini oluşturacaksınız. Duysal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Net adımlar atmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar sizi zorluyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Sabırlı olmayı başarabildiğiniz takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Acele etmek, sorunları beraberinde getirecektir.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiden fazla beklentiniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş yerinizdeki pozisyonunuzu ya da çevrenizi sorgulamakta aceleci davranmayın. Olumlu davranışlarınızdan ötürü ödüllendirileceksiniz. Borçlarınızın bir kısmını ödediniz, parasal açıdan rahat bir dönem. Rahatsızlığınız iyice artmadan doktora gitmeniz gerekiyor

10 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>