Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sağlığını Önemsiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şey size geçmişi düşündürmeye başlayabilir. Okul günlerinizi ve eski arkadaşları hatırlayabilirsiniz. Şu anki hayatınızla geçmişteki hayatınızı karşılaştırabilirsiniz. Çok uzaklara gittiniz ve o zamandan beri çok büyüdünüz. Ama eski günleri özlüyorsanız, belki de bazı okul arkadaşlarınızla bir araya gelmelisiniz.

Bugün havada hafif bir gerginlik olması muhtemeldir. Herhangi büyük irade çatışması içermeyecek, ancak isterister çalışma olsun, merkezi faaliyetleriniz çerçevesinde bir fikir ayrılığıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Kendinizi büyük bir kumar oynamaya hazır hissediyorsunuz, ancak çevrenizdeki insanlar tereddütlü. Bugün genelde yaygın olan tavırlara ve yaşam tarzlarına uymanız neredeyse imkansız.

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Birisinin seni çok sabırsız olman sebebiyle azarladığını duyan kişilerin yüzüne bir gülümseme gelebilir; çünkü sabırsızlık senin burcunun ayrılmaz parçası. Tabii bu sakinleşmeyi deneyemeyeceğin anlamına gelmez! Yaşananları düşünürken, birden fazla bakış açısı benimsemeye çalış. Eğer yapmazsan, ilerleme göstermekte başarısız olmanın yanı sıra bir de üstüne üstlük geriye gideceksin.Normalde çok düzenli birisiniz ve detaycı yaklaşımınızla gurur duyarsınız. Gelgelelim, bugün siz bile birtakım alışılmadık ve hatta saçma hatalar yaptığınızı görebilirsiniz. Gezegen enerjilerinin işleri biraz dikkat dağıtıcı bir hale getirmesi muhtemel, bu yüzden yaptıklarınızı dikkatli bir şekilde tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Herhangi bir önemli görev ya da iletişimi yarına ertelemeyi arzu edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün boşa koysanız dolmaz doluya koysanız almaz bir durumda kalabilirsiniz. Bir yanınız bulutlarda gezinirken bir yanınız da mantıklı, planlı, düzenli ve tertipli bir yaklaşımı sahiplenmekten endişeli olabilir. Bu içsel çatışma, her iki yaklaşımın da değerli olduğunu kabul etmediğiniz sürece devam edecek.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eski dostlardan haber alabilir, eski tanıdıklarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Yaşamın farklı alanlarında kararsızlık ve ikilem içinde hissedebilirsiniz. Stres ve gerilim baş ağrılarına neden olabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemediğin bir telefon ile planların bozulabilir. Yeni aldığına araç ile ilgili teknik aksaklıklar gündeme gelebilir. Yaptığın diyetin karşılığını alıyor ve formuna kavuşuyorsun. Biraz kendine ve midene mola verebilirsin. Evli bir Yay burcuysan eşin ile birlikte yeni bir ev almak isteyebilirsiniz. 

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrol edemediğiniz olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumalısınız. Sorunun ne olduğunu ya da neden kaynaklandığını bulmak, çözüm yollarını keşfetmeniz de size yardımcı olacaktır.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindeki iletişim konularınız, gününüzü etkileyebilir. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bolca yazışma ve konuşma olduğu halde beklediğiniz işlerden sonuç almanız zor olabilir. Sabah saatlerindeki verimli zamanları, ilerleyen saatlerde bulamayabilirsiniz. İmzalamanız gereken sözleşmelere özen göstermelisiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeme gelirken iletişimden kaynaklanabilecek problemlere ve yanlış anlama ve anlaşılmalara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Trafikle ilgili tedbir almayı da ihmal etmemelisiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizi temizlemenin ve tamamen rahatlamanın bir yolunu bulamadığınız sürece, öfkeli olacaksınız. Nefretin ve kötü duyguların sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz. Siz, gerçekte bu değilsiniz!

10 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman, bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek, motivasyon gücünüzü arttırmalısınız. Geçmişte yaşadığınız bir olayın detayları, bu dönemde görülebilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin çarpıcı yönlerinin güç kazanarak sizi ön plana çıkaracağı bir gündesiniz. Özellikle de liderlik beceriniz sayesinde bir grubu yönetmeye başlayabilirsiniz. Yine de bu sırada gereğinden fazla sert olmamalı, bir diktatör gibi hareket etmemelisiniz. Aksi takdride, konumunuzu kaybedebilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin yaptığı bazı hatalardan dolayı ona çok kırgınsınız. Bugün finansal olarak çok kazançlı geçecek ve kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Geçmişinizde yaşadığınız bazı güzel anlar aklınıza gelebilir. 

10 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizin yapacağı sürpriz sizi çok etkileyecek ve son günlerdeki huzursuz tavrınızdan vazgeçeceksiniz. Daha iyimser duygular içine girerek ilişkinizle ilgili duyduğunuz gereksiz endişelerden sıyrılmayı deneyin. İşinizle ilgili düşünceleriniz oldukça açık ve planlarınızı gerçekleştirmek için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Tutumluluğunuza nazar değdi. Son zamanlardaki hesapsızlığınızın cezasını çekmek istemiyorsanız, biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.

10 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 56' 45" R
Ay
Aslan
10° 08' 14" R
Merkür
Koç
28° 14' 22"
Venüs
Boğa
18° 11' 49"
Mars
Koç
10° 26' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 20"
Satürn
Balık
17° 41' 38"
Uranüs
Boğa
23° 09' 15"
Neptün
Balık
29° 17' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 25' 02"
Lilith
Başak
24° 53' 12"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>