Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çare Arıyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki etkinliğiniz üst seviyelere çıkabilir. Birlikteliğinize yönelmekte zorlanmayacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi şekillenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Karmaşık gibi görünen tüm etkilerden biraz olsun uzak durmanız gerekiyor. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hazırlığını hakkıyla yaptığınız her şeyin sonucunu görmek isteyebilirsiniz. Bunun için farkında olmadan aceleci bir tutum sergileyebilirsiniz. Heyecanınızı kontrol altına almak için bunun varlığını kabul etmek, size önemli bir adım attırabilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizi yükseltecek ve heyecan katacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeniliklere açık olmanız, başarıları getirecek yeni projeler ve girişimlerle ilgilenmenize yardımcı olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda cesaretli olun ve insanlarla iletişiminizi güçlendirin. Ayrıca, kişisel büyümeniz için önemli adımlar atmaktan çekinmeyin. Ancak dikkatli olmalı ve aceleci davranmamalısınız. Planlama ve öncelikleri belirleme konularına odaklanın. Sevdiklerinizle zaman geçirmek veya birlikte plan yapmak için uygun bir gün olabilir. Duygusal dengeyi koruma konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir. İyi şanslar!

11 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlardaki unutkanlığınızhayatınızı da etkileye başlayabilir. Bu durum sizi rahatsız ediyor. Uzman bir destek arayışı içerisine girebilirsiniz. İlişkisi olan bir Yay burcuysanız, partnerinizle uzun zamandır fikir ayrılıkları yaşıyor olabilirsiniz. Sorunlarınızı ne kadar çözmeye çalışsanız da partnerinizin vurdum duymaz tavırları sizin için bardağı taşıran son damla olabilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili bazı kararlar alabilir, yeni bir stil üzerinde çalışabilir ya da yeniarayışlarına girebilirsiniz. Daha önce yaptığınız işlerin, verdiğiniz emeklerin karşılığını görmek bu konuda sizi yüreklendirebilir. İyi niyetin ve erken teşhisin hem ruhsal hem de fiziksel olarak kurtarıcı olduğunu unutmayın.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylardan dolayı canınız sıkılabilir. Kontrolünüzü kaybetmeyin. Sabırlı olmanızda fayda var. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla baskı hissedebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Öğleden sonra enerjiniz artabilir, daha çok kendinize yoğunlaşabilirsiniz.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdealanında beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Özellikle bu günlerde karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin bir gün geçireceksin. Gereksiz hareket ve stresten uzak durmak dinlenmene yardımcı olacak. Gününü rahat geçirdikçe aklındaki işlere daha iyi odaklanacaksın. Başarıya yaklaştığını bilmek seni mutlu edecek.

11 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olumlu jestler yapmak ve iletişim kurmak için harika bir gün. Bugün ilişki kurma konusunda dengeli bir yaklaşım size yardımcı olur ve bağlantılarınız desteklendiğini hisseder. Fikirlerinizi veya bilginizi paylaşmanın birine son derece yardımcı olabileceği bir zamandır. Bugün yeni seçenekleri keşfetmeye heveslisiniz. Çoğunlukla ifade edilmeyen, ifade edilmesi zor olan veya kendinize saklanan şeyleri konuşmayı daha kolay bulabilirsiniz. Ayrıca finansal durumunuzu nasıl iyileştirebileceğiniz konusunda ilginç fikirler de ortaya çıkarabilirsiniz. Bir sorun üzerinde düşünmek/konuşmak veya bir konu hakkında biraz netlik kazanmak için mükemmel bir konumdasınız.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde iç dünyanızda duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Sosyal çalışmalarınızı hızlandırmak ve birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün enerjik, atak olarak güne başlıyorsunuz. Biraz gergin bir tutum sergileyebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz düşünce ve duygularınızın tam olgunlaşmış olduğundan şüpheli! Hislerinizi ve imkanlarınızı daha iyi tartın, kesin kararlı ve güvenli olduğunuzu ona kanıtlayın. İşinizle ilgili yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelebilecek gücünüz var. Yeter ki, olaylar karşısında mantıklı davranın. Bu günlerde alacağınız bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bu para sayesinde geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Bünyeniz zayıf, soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin

11 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 08" R
Ay
Oğlak
12° 54' 18"
Merkür
Koç
16° 34' 48"
Venüs
Koç
29° 52' 15"
Mars
Balık
29° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 37"
Satürn
Balık
16° 29' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 25"
Lilith
Başak
23° 14' 10"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>