Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sezgilerinize Güveniyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız ve bundan mutlaka yarar sağlamaya çalışın.

Mesleki olarak daha düzenli olmaya çalışın. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Her türlü gelişmeye hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Maddi gelişmeler üzerinde yoğunlaşmaya çalışmalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı yüksek seviyede yaşamak ifade etmek istediklerinizi olumsuz bir şekilde etkileyebilir. Sakin kalmanın kendinizi sınırlamamak olduğunu bilmeli ve buna göre hareket etmelisiniz. Üzerinde çalıştığınız bir işin maddi geri dönüşlerine dair haberler alabilirsiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yay burcu için olumlu ve hareketli bir gün olabilir. Enerjiniz yüksek olacak ve fiziksel olarak aktif olmak isteyebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gerekli motivasyona sahip olacaksınız. İletişim becerileriniz de oldukça güçlü olacak ve başkalarıyla kolayca iletişim kurabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla uyum içinde olmanız, işlerinizi daha verimli bir şekilde yapmanıza yardımcı olacak. Başkalarının fikirlerine önem vermek ve onları dinlemek, sizin için olumlu sonuçlar doğurabilir. Bu enerjiyi kullanarak hayatınıza yeni bir heyecan katmak ve keyifli aktiviteler planlamak da mümkün olabilir. Kendinizi daha özgür hissedebilir ve cesaretinizi kullanarak yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

8 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişiler hakkında kulağınıza hoş olmayan haberler gelebilir. İnanıp inanmamak konusunda kararsız kalacaksınız. İç sesinize güvenmek istiyorsunuz. Yeteri kadar su tüketmemeniz başınızın ağrımasına yol açabilir. Su tüketiminize dikkat etmelisiniz. İlişkisi olan bir Yay burcuysanız, partnerinizin size ayak uydurmamasından yakınabilirsiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayın ilk gününde bir gelir gider hesabı yapmanız iyi olabilir. Durumunuzu bilmeniz, isteklerinizi ve sorumluluklarınızı da daha iyi tamamlamanıza yardım edecektir. Bu sayede uçuk sayılabilecek isteklerinizi dengelemenin, adım adım büyümenin yollarını da bulabilirsiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek gün gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bugün yeni fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak size yeni gündemler katabilir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlarla sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için fırsat yakalayabilirsiniz. Mesleki gruptan insanlarla organizasyon yapabilirsiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda kendinizi iyi hissedeceğiniz ve bu tutumunuzu çekinmeden partnerinize de gösterebileceğiniz bir dönemdesiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen insanın canı kaos ister. Eğer o insan bir burç olsa bu tamamen sen olurdun sevgili Yay. Bugün gezegenlerin hayatındaki etkisi, içine sinmeyen şeyleri yıkmakla ve yerine yenilerini koymakla alakalı olabilir.

8 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özellikle pek sevmediğiniz insanlarla ilişkiler söz konusu olduğunda daha analitik bir tutum benimsemek iyi bir fikir olabilir. Eğer size hoşlanmadığınız şekilde davranırlarsa ne olabilir? Siz izin vermediğiniz sürece bu insanların hayatınız üzerinde bir etkileri yoktur. Söyleyecek güzel bir şeyi olmayan insanlara biraz ilgi gösterirseniz, onlara hayatınız üzerinde hak ettiklerinden daha fazla güç vermiş olursunuz. Zamanınızı ve enerjinizi içinizdeki en iyiyi ortaya çıkaran insanlara ayırmalısınız. Vaktini ve enerjiniz sonsuz değil, bunları kime ve nasıl harcayacağınıza dair kararlarınız hayatı bir önem taşıyor.

8 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gönül freninizi sağlam tutmak zorundasınız. Kişiliğinizde değişen duygu dalgalanmaları yüzünden aşkta hep hatalar yapıyor ve karşınızdaki kişiye olduğundan fazla değer veriyorsunuz. Yaşamı kendi kuralları içinde yargılıyorsunuz.

8 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

8 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Katılacağınız bir davette yeni tanışacağınız, aklınızı zorlayan kişi ile duygusal ilişkiye girebilirsiniz. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberler huzursuzluk yaratabilir, ama düşüncelerinizin karışmasına izin vermeyip üzerinde çalıştığınız projeyi sonuçlandıracaksınız. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi?

8 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 53"
Ay
Kova
24° 10' 17"
Merkür
Koç
17° 50' 05"
Venüs
Boğa
03° 34' 01"
Mars
Koç
01° 19' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 38"
Satürn
Balık
16° 45' 25"
Uranüs
Boğa
22° 27' 59"
Neptün
Balık
28° 58' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 33"
Lilith
Başak
23° 34' 08"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>