Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Pratik Fikirlisiniz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha yoğun etkiler alıyorsunuz. Duygularınızı net olarak ifade edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Bilinçli adımlar atmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel isteklerinizi gerçekleştirme noktasında daha sabırlı ve aktif davranmaya çalışın. Enerjinizi doğru kullanmayı başarabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidecektir. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

3 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaratıcılığınızı ve spontanlığınızı ön plana çıkartmanız gereken bir gün olabilir. Hedeflerinizi belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için atılım yapmaktan çekinmeyin. Özgür ruhunuz ve iyimserliğiniz, sizi başarıya götürecek. İletişim becerilerinizi de kullanarak,ve kişisel ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ancak, aceleci davranmamaya ve detayları göz ardı etmemeye özen gösterin. Enerjinizi doğru yönetirseniz, güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

3 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sosyal hayatınızın pratik fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Kendinizi tam anlamıyla ortaya koymak için arkadaşlarınızdan fikir almayı da ihmal etmemelisiniz. Sağlıklı beslenmeyi rutininiz haline getiriyorsunuz. Yıl içerisinde kilo alıp vermeniz çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekiyor. Su tüketiminizi arttırmak istiyorsunuz. Bunun için bir hatırlatıcı kullanabilirsiniz.

3 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeme içme düzeninizi gözden geçirebilirsiniz. Bunu dönem dönem yapsanız da, sürdürülebilir olmadığında tekrar başa sarabilir ve sonuçsuz kaldığınız için kendinize kızabilirsiniz. Her gün yeni bir fırsattır ve bugün yeni fırsatınızı bu düşüncelerle işlemelisiniz; hayatınızın bu hali daha çok ilginizi çekecektir.

3 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz ancak yabancılarla ilgili konular sürprizlere de açık olabilir. Biraz daha önlemli olmalısınız.

3 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda hırslarınızın sizin önünüze geçmemesi gereken bir gündesiniz. Para istiyor olsanız da etik değerleri de göz önünde bulundurmalısınız.

3 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir aile yakınının veya bir dostunun senin yardımını istemesi mümkün. Ona yardımcı olmak da senin için önemli bir konu haline gelebilir. O kişinin var olan problemini çözmesinde yardımcı olmak kendi sorunların hakkında da düşünmeni ve çözüm üretmeni sağlayabilir.

3 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün ayrıntılar konusunda olağanüstü bir gözünüz var, bu da günü özellikle ev, aile ve parayla ilgili işlerinizi düzene sokmak için ideal kılıyor. Aileyle veya aile hakkında yapıcı konuşmalar mümkündür. Ev ortamınızı veya programınızı düzelttikçe, iç dünyanız daha net olabilir. Ayrıca işinizi geliştirmek veya kazancınızın tadını çıkarmak için harika fikirler üretebilirsiniz. Tavsiye vermek veya almak, sizin için yararlı bir şeyler öğrenmek ve fikirlerinizi başkalarına aktarmak konusunda özellikle iyi durumdasınız. Hayatınızdaki insanlar muhtemelen bugün ruhsal olgunluğunuzu ve akıllı bakış açınızı fark edecek ve takdir edeceklerdir.

3 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda kendinizi gizlemekten vazgeçmelisiniz. Artık daha saydam olmanızın zamanı geldi. İsteklerinizi gerçekleştirme çabası içinde olacak ve birçok kombinasyon çalışma içine gireceksiniz. İşleriniz takdirle izleniyor.

3 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

3 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Ani harcamalar gündeme gelebilir. Gününüz güzel geçsin.

3 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürekli alttan alan kişiliğiniz nedeniyle beraberliğiniz sorunsuz yürüdü. Sizin istekleriniz ön plana çıkmaya başladığından bu yana, her gün yaşanan küçük sorunlar keyfinizi kaçırmaya başladı. Sizin değil, onun değişmesi gerekiyor. İşe yeni başlayan biri hakkında önyargılarınız var. Sezgilerinizde haklısınız, sizinle ilgili olumlu şeyler düşünmüyor. Harcamalarınıza biraz dikkat ettiğiniz takdirde, bütçeniz düzelecek. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz

3 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 23' 47" R
Ay
Aslan
03° 04' 47" R
Merkür
Koç
27° 34' 33"
Venüs
Boğa
17° 29' 46"
Mars
Koç
10° 00' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 06' 16"
Satürn
Balık
17° 39' 11"
Uranüs
Boğa
23° 07' 16"
Neptün
Balık
29° 16' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 34"
Chiron
Koç
21° 23' 15"
Lilith
Başak
24° 49' 24"
True Node
Koç
14° 54' 51"
Son Güncelleme : 13/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>