Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geleceğinizi Şekillendiriyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken hata yapmamaya çalışın. Karmaşık duygular içerisinde olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Üzerinizdeki sorumluluklar size ağır geliyor olsa da üstesinden gelme şansınız var. Daha dengeli olmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Arzu ettiklerinize ulaşmak için biraz daha sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza hangi insanların dahil olması gerektiğini ayırt edeceğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden agresif bir tutum sergilememeli, sorun çıkarmamalı sadece bu kişilerin sizdeki yerini değiştirmelisiniz. Hukuki konularda lehinize sonuçlanacak haberler alabilirsiniz.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Yay burcu için bugün enerjik ve hırslı bir gün olabilir. İş hayatında önemli bir başarı elde etmek için fırsatlarınız olabilir. Yaratıcılığınızı kullanmak ve yenilikçi fikirlerinizi paylaşmak için mükemmel bir gün olabilir. İlişkilerinizde ise, samimi ve açık bir iletişim kurmak önemlidir. Partnerinizle duygularınızı paylaşmak ve anlamak için zaman ayırmak ilişkinizi daha da güçlendirebilir. Eğer sağlık konularında dikkat ettiğiniz bir konu varsa, bugün bu konuda biraz daha dikkatli olmanızda fayda var.Umuyorum ki günlük burç yorumu size yardımcı olmuştur. İyi günler dilerim!

27 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinize almak istediğiniz eşyalar için bir türlü maddi durumunuzu ayarlayamıyor olabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz anda gelen para, tüm planlarınızı gerçekleştirmesini sağlayacak. İlişkisi olan Yay burcuysanız, sevgilinizi ailenizle tanıştırmak isteyebilirsiniz. Geleceğiniz için önemli bir adım atıyorsunuz.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Dışarıdaki işlerinizi tamamladıktan sonra kalan zamanınızı dinlenerek, yapacaklarınızı evden yöneterek günü bitirebilirsiniz. Bu sayede çevresel faktörlerin sizin üzerinizde ne kadar etkili olabildiğini daha iyi anlayacaksınız.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konularda yeni bir süreç başlıyor. Her açıdan başkalarından destek görmek, maddi manevi avantajları kullanmak yolu ile ilerlemeye bakın. Alacağınız yeni önerilerin üzerinde düşünmek ve gereksiz risklerden kaçınmak faydalı olabilir. Maddi açıdan sizi yakından etkileyen paylaşımlar da son derece akıcı ve kazanç getirici yönde olacak.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızla alakalı arzuların gerçekleşmesi ile beraber daha rahatlamış hissedebilirsiniz. İşinizde bazı pozisyon değişiklikleri gündeme gelebilir.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediğin birçok konuda işlerin senin lehine dönmesi olası. Çevrendeki insanlardan daha şanslı olabilirsin. İşlerin sana göre şekillenmesi birçok konuda seni ön plana çıkarabilir. Bu tür konularda daha rahat hareket edebileceksin.

27 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkalarının kontrolü ele almasına izin vermek çok kolay olabilir. Birazcık gevşemek isterken iplerin elinizden kayıp gittiğini görebilirsiniz. Şimdi geri adım atıp birkaç sorumluluğu devretmeniz oldukça sağlıklı olsa da kendinizi elinizdeki işten tamamen ayırmanız akıllıca değildir. Bugün yalnızca sosyal çevrenizi genişleterek bile hayatınızın birçok alanını genişletebilir ve bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Her zamanki insanlarla takılmaya ara verin ve yeni birilerini daha iyi tanımak için çaba gösterin. Tanımadığınız insanlarla olmak, kişiliğinizin normalde gizli tutabileceğiniz farklı yönlerini gösterme şansı verir.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına oldukça olumlu yaklaşımlarınız var.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner, evlilik, ortaklık gibi konularda aile içi bazı sorunlar veya iletişim sorunları gündeme gelebilir. Size harika bir gün dilerim.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz ve partnerinizin amaçlarında çelişki var. Bu nedenle onu kaybedeceğinizden korkuyorsunuz. Bu ilişkiyi ileri götürmek mi istiyorsunuz yoksa ciddi bir ilişkiye hazır olmadığınız halde karşıdaki ile oyun mu oynuyorsunuz? Birlikteyaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayabileceğiniz bir gün. Çözümü zor olan birçok olayı bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi ihmal etmeyin.

27 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 42' 21" R
Ay
Yengeç
24° 03' 49" R
Merkür
Koç
26° 45' 46"
Venüs
Boğa
16° 36' 58"
Mars
Koç
09° 27' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 56' 09"
Satürn
Balık
17° 36' 04"
Uranüs
Boğa
23° 04' 48"
Neptün
Balık
29° 15' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 47"
Chiron
Koç
21° 21' 01"
Lilith
Başak
24° 44' 39"
True Node
Koç
14° 57' 14"
Son Güncelleme : 13/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>