Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bakış Açınızı Değiştiriyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen geride bırakmaya çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri de net olarak belli etmeye çalışın.

Mesleki olarak zaman zaman kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü olumsuzluğun yavaş yavaş geride kalabileceği bir süreçtesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun ona göre adımlar atmalısınız. Gelir ve gider arasında mutlaka denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeme içme düzeninizi gözden geçirebilirsiniz. Bunu dönem dönem yapsanız da, sürdürülebilir olmadığında tekrar başa sarabilir ve sonuçsuz kaldığınız için kendinize kızabilirsiniz. Her gün yeni bir fırsattır ve bugün yeni fırsatınızı bu düşüncelerle işlemelisiniz; hayatınızın bu hali daha çok ilginizi çekecektir.

26 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizin yüksek olduğunu hissedeceksiniz. Yaratıcı projelere odaklanmak için harika bir gün olabilir. İlişkilerinizde destekleyici ve anlayışlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Karşı tarafın duygularını ve ihtiyaçlarını anlamaya çalışmanız, ilişkilerinizi güçlendirecektir. Bugün yolculuk planları yapmak veya yeni bir şeyler keşfetmek için cesaretinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Ancak, aşırı risk almaktan kaçınmanızda fayda var. Bedeninizi dinlemeyi ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarına özen göstermeyi unutmayın.

26 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mülakatlardan istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Farklı ülkeler keşfetmek için yeni seyahat rotaları oluşturuyorsunuz. Sorunlarınızla baş etmek için kendinizi rahatlatmayı öğreniyorsunuz. Olaylara farklı bakış akış açısıyla bakmayı öğreniyorsunuz.

26 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koşullar gelir, bir etki bırakır ve siz vereceğiniz karşılığa göre buna bir anlam kazandırırsınız. Bugün rahatsızlık duyduğunuz konulara, hangi anlamlar kazandırdığınızı düşünmelisiniz. Kendi kendinize zorlaştırdığınız ilişkiler, konular üzerine yine kendi tutumlarınızı değiştirerek kolay bir yol bulabilirsiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sağlık, düzen ya da organizasyon gerektiren konularda oldukça hareketli olabilirsiniz. Ancak plan yaparken bazı ani durumları da hesaba katmak gerekebilir.

26 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Lütfen kafan karışık olmasın. Aşk, hayatına beklenmedik bir anda girebilir. Enerjini, iradeni ve sabrını hazırla. Olumlu ve doyumlu bir aşkı çekmek için auranı da temiz tutmalısın. İlişkin varsa sorunları, sevgi ve sabırla aşmalısın. Geçmiş aşklarına teşekkür et ve uğurla. Lütfen paraya ihtiyacın var ise de. Kazanmak için çalışmalısın.

26 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir şeyler senin kontrolünün dışında gerçekleşebilir. Bazı şeyleri anlamlandırmaya çalışmak da boşuna olabilir. Yaşanan şeyleri olduğu gibi kabullenip kendine odaklanmak daha iyi olacak bugün.

26 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün sizi her zamankinden daha fazla cesaretle dolduruyor. Her zamankinden daha yoğun ve belki de oldukça arzulusunuz! Yine de koşullar size çok fazla ilerlemeniz durumunda yavaşlamanızı hatırlatabilir. Bir şeyin peşinde koşma konusunda hepiniz heyecanlı olsanız da başkaları yolunuza çıkabilir veya hayatınızdaki insanlar inatçı görünebilir ve amacınıza pek sempati duymuyor olabilir! Şu anda rutin ev içi görevleri yerine getirmek daha zor. Nitekim, gecikmeler hızınızı ayarlamanıza yardımcı olabilir veya gerekirse sizi daha iyi bir yola yönlendirebilir. Sonuçta kendinize güvenmek ilk başta düşündüğünüzden çok daha tatmin edici olabilir.

26 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Gün ortasına doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Duygularınızı içinizde hapsetmeyin.

26 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

26 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda sizi destekleyebilecek her şeyle yakından ilgilenmek isteyeceksiniz. Kişisel sorunlarınızı tamamen geride bırakmanın yollarını aramalısınız. Kontrol sizin elinizde olduğu sürece kendinizi daha iyi hissetme ihtimaliniz var. İçinde olduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir süreçtesiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin gelişmesine bazı şeyler engel oluyor. Bu, kolayca aşılabilecek bir engel değil gibi. Engeli aşabilecek adımları atmak için, sorunu net bir şekilde tanımlamanız gerekiyor. Herkesin sizin kadar dürüst olmasını beklemeniz hata. Hele bunuyaşamında tanıdığınız insanların yüzüne vurmanız daha da büyük hata. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, gereğinden fazla abartıyorsunuz. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

26 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 01' 43" R
Ay
İkizler
17° 16' 23" R
Merkür
Koç
23° 50' 31"
Venüs
Boğa
13° 12' 19"
Mars
Koç
07° 20' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 57"
Satürn
Balık
17° 23' 36"
Uranüs
Boğa
22° 55' 07"
Neptün
Balık
29° 11' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 13"
Lilith
Başak
24° 26' 12"
True Node
Koç
15° 11' 24"
Son Güncelleme : 10/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>