Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeni Aktiviteler Deniyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değerin belirleyici olabileceği bir gündesiniz.

Amaçlarınıza uygun adımlar atmak için biraz daha sabırlı olmalısınız. Fırsatlar üzerinde etkinlik göstermek için uygun zamanı kollamalısınız.

Maddi fırsatlar konusunda daha net adımlar atma şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanız aslında çok da zor olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinizle ilgili kararı vermeden önce ne hissettiğinizden ve ne istediğinizden emin olmalısınız. Her sorun çözülür ancak buna ne kadar değeceğinin farkında olmalısınız. Kalbinizin sesini dinleyin.

23 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjik ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İçinizdeki macera arzusu ve keşfetme isteği yüksek olacak. Yeni deneyimlere açık olmanız, sizin için farklı fırsatlar ve heyecanlar getirebilir. İletişim becerilerinizin güçlü olduğu bir dönemdesiniz, bu yüzden yeni insanlarla tanışmak ya daortaklıkları kurmak için uygun bir zaman olabilir. Ancak, bazen sabırsızlık gösterebilir ve acele kararlar alabilirsiniz. Dengeli bir yaklaşım benimsemek önemlidir. Ayrıca, sağlığınıza özen göstermeli ve kendinize zaman ayırmalısınız. Keyif aldığınız aktivitelere yönelmek ve rahatlama yöntemleri denemek size iyi gelecektir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

23 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhunuza iyi gelen aktiviteleri hayatınıza entegre etmek isteyeceksiniz. İnternette görmüş olduğunuz meditasyon metotlarını denemek için doğru bir zaman dilimindesiniz. Dün gece uykunuzu iyi almamanız dalgın olmanıza neden oluyor. İşlerinizde önemli detayları gözden kaçırmamaya dikkat etmelisiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacak verecek işleriyle ilgilenebilir, hesabınızı dengelemeye çalışabilirsiniz. Açık verdiğiniz noktaların düze çıkması için idareli olmanız gereken noktaları tespit etmeli ve buna uyum sağlamalısınız. Elinize geçmeyen ya da kesinleşmeyen ödemelere göre plan yapmamanızda fayda var.

23 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılık gereken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal uğraşlar keyfinizi yerine getirecektir. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Bugün harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı konularda daha kolay risk alabileceksiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulacaksınız.

23 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nostalji konuları bugünlerde sizler için de gündemde olabilir. Çocukluğunuz veya eski konular aklınıza takılarak gün içerisinde sizi meşgul edebilirler.

23 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burnunun ucunda yaşananları görmekte bile zorlanabilirsin bugün. Dikkatin çok dağınık olabilir. Birçok şey sana sürpriz gibi gelebilir. O yüzden çevrendeki koşulların ne noktaya geldiğini, son raddede fark edebilirsin.

23 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün edindiğiniz kendinize dair daha net bir algı, daha doğru kararlar almanıza yardımcı olur. Şimdi, gerçekten kendi sesinizi buluyor ve başkaları üzerinde bir izlenim bırakıyorsunuz. Bugün için olumlu bir ton belirleyin. Nitekim, şimdi nasıl davrandığınızın geleceğiniz üzerinde tahmin edebileceğinizden daha fazla etkisi olacak. Siz zihninizi daha olumluya yönelttikçe, imajınızı geliştirmek için daha fazla motivasyon bulacaksınız ve gerçekten istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz şeyleri hayatınıza daha kolay çekebileceksiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde huzuru sağlamak adına, bazı konularda girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştireceksiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aşk, tatil, hobi konuları ön plana çıkabilir. Size harika bir gün dilerim.

23 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatında, dik başlı ve inatçı biri olarak tanınmanız, sizin davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için önünüze çıkacak fırsatı iyi kullanmalısınız. Maddi birikiminizi değerlendirmek konusunda, bir yakınınız size destek olacak. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemsemelisiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 28' 42" R
Ay
Başak
11° 42' 35"
Merkür
Boğa
01° 29' 03"
Venüs
Boğa
21° 25' 41"
Mars
Koç
12° 26' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 31"
Satürn
Balık
17° 52' 38"
Uranüs
Boğa
23° 18' 25"
Neptün
Balık
29° 21' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 06"
Lilith
Başak
25° 10' 40"
True Node
Koç
14° 53' 30"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>