Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güzel Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başardığınız sürece sorun yaşanmayacak.

Maddi anlamda daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Finansal olarak ön planda olabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Dışarıdaki işlerinizi tamamladıktan sonra kalan zamanınızı dinlenerek, yapacaklarınızı evden yöneterek günü bitirebilirsiniz. Bu sayede çevresel faktörlerin sizin üzerinizde ne kadar etkili olabildiğini daha iyi anlayacaksınız.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Yay burcu bugün enerjik ve coşkulu hissediyor olabilir. İçinizdeki macera ve keşif arzusu artabilir, yeni projelere veya fırsatlara açık olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için yaratıcı yollar bulabilirsiniz. Bugün iletişim becerileriniz de dikkat çekici olabilir. Sosyal çevrenizle etkileşim içinde olmak size iyi gelebilir. Sadece acele kararlar vermekten kaçının ve detaylara dikkat edin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Yay burcuysanız, eski ilişkinizdeki olumsuz tecrübeleriniz size yol gösteriyor. Hayatınıza alacağınız kişilerde artık daha dikkatli davranıyorsunuz. İlişkide önceliklerinizin değiştiğini fark ediyorsunuz. Ailenizde kronik rahatsızlıkları olanlar varsa, güzel haberler alabilirsiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geri plana atmanın sizi korumadığını görebilirsiniz. Aşırı düşünmeyi, sanılanın aksine kendi içinizde fazlaca kurgulamayı bırakmalısınız. Bir şeylere üzülmek, takılmakla tüm zamanınızı bunlara vermenin arasındaki farkı görmelisiniz. Bugün alışkanlıklarınızı değiştirmek, gözlem yeteneğinizi kendiniz için daha iyi seçenekler bulmak için ideal bir gün olabilir.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde yoğunluk söz konusu olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Kafanızı karıştıran durumlar olabilir. Ticari konularda harekete geçebilirsiniz. Yapacağınız sözleşmeler gündeminizde değişiklik yapabilir. Temel atmak istediğiniz konularla ilgili uygun bir gündesiniz. Riskli durumlara dikkat etmelisiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi ifade ederek sempati toplayabilirsiniz. Kusurlarınızın görmezden gelindiği ve oldukça idare edildiğiniz bir evreden geçmektesiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazıları hayatı yaşamadığını, onu sadece izlediğini söyleyebilir sana. Bu tür konularda kendine haksızlık etmemen ve insanlara da ettirmemen gerekecek. Hayatındaki aktif rolünü ve niyetlerine göre hareket ettiğini onlara göstermek isteyebilirsin.

20 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü fikirler ve aktiviteler duygusal olarak iyileşmenize yardımcı olabilir. Gün ilerledikçe, kendinizi daha güçlü veya beslenmiş hissetmek için kendinize zaman ayırmaktan başka bir şey istemeyebilirsiniz. Özel zamanın tadını çıkarıyor olabilirsiniz veya başkalarının sizinle ilgilenmesi yerine kendinizi şımartmayı seçebilirsiniz. Sırlar çekici olabilir ve anonimlik iyi bir kaçış şekli olabilir. Değişiklikler yapmak, onlarla birlikte ve onlar aracılığıyla büyümek zorunda hissedebilirsiniz. İnsanlar size güveniyor ve siz de uzun vadede sizin için neyin doğru olduğuna dair daha güçlü bir anlayışa sahip oluyorsunuz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları, onun açısından değerlendirmelisiniz. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Evinizle ilgili bir değişim gündemde.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kalbini ve zihnini etrafındakileri aç. Böylelikle güvenilir ve gönülden tavsiyeler alabilirsin. Güvenilir, saygı duyulan, şefkatli ve kültürlü bir insan oluyorsun bugün. Aşkta ve bulunduğun herhangi bir ortamda soğukluk görüyorsan eğer lütfen o enerjilerden hemen sıyrıl ve oradan hemen uzaklaş. Yaşamın sert ve soğuk rüzgarları dallarını kırmış olabilir. Kendini lütfen toparla bugün.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizin ne kadar kuvvetli ve yerinde olduğunu bugün daha iyi anlayacaksınız. Aşk hayatınızda mutlu ve yeni gelişmeler var. Bunlar, hayal ettiğinizden daha ileri boyutlu gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili yeteneklerinize, yenilerini eklemek gerektiğinin siz de farkındasınız. Aile içi önemli bir kararın eşiğindesiniz. Sezginize güvenerek vereceğiniz karardan pişman olmayacaksınız. Maddi bir konuda bir müjde var. Baş ağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

20 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>