Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İş Hayatınız Hareketleniyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2023, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Bilrikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa üzerine gitmelisiniz. Denge kurmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Ufak tefek zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için uygun şartlara sahipsiniz. Genel olarak her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali de var.

Maddiyatla ilgili yeni beklentiler gündeme gelebilir. Var olan tüm sorunları ve sıkıntıları da çözüme kavuşturmayı başaracaksınız. Güzel gelişmeler gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız seçimleri insanlara açıklamak zorunda hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz, beraber yaşadığınız kişiler dışında kalanları önemsemek karar vermenizi zorlaştırabilir. Bugün kendinize bu konuda yeni bir alışkanlık katın ve kişisel alanlarınızın mahremiyetini koruyun.

21 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Yay burcunda doğan biri olarak bugün enerjinizin yüksek olacağını söyleyebilirim. İçsel motivasyonunuzun arttığı bir gün olacak ve yeni hedeflere odaklanmak isteyeceksiniz. Kendinizi daha bağımsız hissetmeniz sayesinde risk almaktan korkmayacaksınız. İletişim yetenekleriniz de artacak ve diğer insanlarla daha kolay etkileşimde bulunabileceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak zorlukları aşabileceğiniz bir gün olacak. Ancak, aceleci davranmaktan kaçının ve detayları göz ardı etmeyin. Unutmayın, her şeyi hızlıca yapmak zorunda değilsiniz. Kendinize zaman tanıyın ve adımları dikkatlice atın. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

21 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geceleri sürekli uyanmanız yorgun hissetmenize yol açıyor. Uykunuzu düzenlemek için yeni yollar arıyorsunuz. Yurt dışı bağlantılı işler yapıyorsanız bu ay beklediğiniz davet mektubunu alabilirsiniz. Vize ve pasaport işlemleri için tatlı bir telaşa gireceksiniz. Maddi sorunlarınızı çözmek istiyorsunuz.

21 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapan herkesi destekleyip sıra kendinize gelince geri çekilmemelisiniz. Aklınıza bir fikir düştüğünde, bir duygunun sıcaklığını hissettiğinizde şansınızı değerlendirmelisiniz. Bunu yapmazsanız zaten bir kazancınız olmayacaktır ama denemeye karar verdiğinizde kaybetme olasılığınızı yarı yarıya düşürebileceksiniz; bakış açınızı değiştirin.

21 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde evdeki teknik işler sıkıntı çıkarabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmak için fırsatınız olabilir. Maddi konularda ani değişiklikler olabilir. Sorumluluk almanızı gerektirecek olaylar gelişebilir.

21 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim ve öğrenme merakınızın tetikleneceği bir dönemden geçmektesiniz. Yeni beceriler edinmek isteyebilir ve oldukça başarılı olabilirsiniz.

21 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik gelişmelere hazır olmak senin için iyi olacak. Karşılaşacağın gelişmelere hazırlıksız yakalanmamakta fayda var. Hazırlıksız yakalanmamak için daha dikkatli olmak isteyebilirsin. Akılcı davranmaktan vazgeçmemelisin.

21 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuzun sinyalini veriyor olabilir. Yararlı bir amacı yerine getirerek daha fazla güvenlik ve aşinalık ararsınız. Yine de etkileşimleriniz heyecan verici olabilir. Benzersiz yetenekleriniz ve özellikleriniz hoş bir şekilde öne çıkma eğiliminde. İster bir gösteri yapın, ister bir fikir ortaya koyun, ister sadece arkadaşça bir sohbetin tadını çıkarın, bugün kendinizi ifade etmek için iyi durumdasınız. Sözleriniz büyülü olabilir ve sizi başkalarıyla hoş bir şekilde bağlayabilir. Sizin için özellikle anlamlı olan bir konuşma ve bazı canlandırıcı fikirler veya planlar odakta olabilir. İnsanlar artık sabrınızı ve bilgeliğinizi takdir ediyor.

21 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Zaman kavramının önemli olduğunu çevrenize hatırlatmalısınız. Partnerinizlebirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır.

21 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

21 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir ve evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Size harika bir gün dilerim.

21 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevreniz dışındaki dünyayı keşfetmek isteyeceksiniz. Yeni insanlarla tanışma arzunuz bir hayli yüksek. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabilirseniz, her şeyin istediğiniz gibi olması çok zor olmaz. Ayrıca, henüz açığa çıkmamış yeni gelişmelerle de karşılaşma ihtimaliniz var.

21 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>