Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çözüm Odaklısınız Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Aksi halde, anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. Hızlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilirsiniz.

Maddi anlamda daha etkin adımlar atabilirsiniz. Sınıların bilincinde olmanız daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tarzınızda değişikliğe gidebilirsiniz. İyi hissinizi, enerjinizi yansıtan seçimler yaptığınızda daha pozitif bir etki bırakabilirsiniz. Fiziksel değişimlerle ilgileneceğiniz bugün spora yazılmak, doğa etkinliklerine vakit ayırmak iyi hissettirebilir.

24 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz oldukça yüksek olacak ve hedeflerinize ulaşmak için büyük bir istek duyacaksınız. Kendinizi aktif bir şekilde ifade etmek ve işlerinizi ileriye taşımak için cesaretle hareket edebilirsiniz. İletişim becerileriniz sizi başarıya götürebilir ve ilişkilerinizi derinleştirebilirsiniz. Ayrıca, kendinize zaman ayırarak ruhsal ve zihinsel iyilik halinizi destekleyebilirsiniz. Duygusal yönden de güçlü olmanız, ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sevgi dolu bir şekilde hareket etmenize yardımcı olacaktır. Bugün sizin için önemli bir fırsatlar günü olabilir, bu nedenle dikkatli olun ve doğru kararları vermek için içgüdülerinizi takip edin.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herhangi başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?

24 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunların içine hapsolmak yerine, çözüm odaklı hareket etmek mücadele etme biçiminizi farklı bir boyuta taşıyabilir. Sözleriniz geleceğinizi tayin edecek. Sosyal medyada size ilham verecek dekorasyon sayfaları keşfediyorsunuz. Bu dekorasyon fikirlerinizi evinizde uygulamak isteyebilirsiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş değiştirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi bulunduğunuz seviyeden daha yükseğe çıkarmak, farklı deneyimler elde etmek her şeyden önce psikolojik olarak iyileşmenize destek olacaktır. Doğrularınızı yaşamak, bunları geliştirmek ve hayatınızın her alanına yaymak için bunu desteklemeyen durumların içinde kalmamalısınız.

24 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi yaşamsal konularda daha şanslı hissedebilirsiniz. Sınırları tamamen lehinize çevirebileceğiniz bu süreçten en iyi şekilde yarar sağlamanız gerekiyor. Beklentilerinizin karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

24 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nostalji konuları bugünlerde sizler için de gündemde olabilir. Çocukluğunuz veya eski konular aklınıza takılarak gün içerisinde sizi meşgul edebilirler.

23 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlar için endişelenebilirsin bugün. Bu da bütün enerjini emebilir. Gün içerisinde öncelik verdiğin konular genellikle ailevi meseleler olabilir. Onlar iyi olmadan sen de kendine odaklanmakta zorlanabilirsin.

24 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün hem bağımsızlık ihtiyacınızı hem de güvence arzunuzu karşılamak zor olabilir. Ev işleri ve aile dinamiğindeki sorunlar şu anda biraz ağır gelebilir. Birini hayal kırıklığına uğrattığınızı hissetmeden kişisel hedeflerinizi takip etmek de zor olabilir. Nitekim bugünün deneyimleri yararlı bir kontrol noktası işlevi görebilir ve hatta bunları daha sonra kılık değiştirmiş müjdeler olarak bile düşünebilirsiniz! En iyi sonuçları elde etmek için yavaşlayın, kurallara uyun ve kendinizi disipline edin. Eğer sorumluluklarınıza gereken özeni gösterirseniz, arzularınızın peşinden gitme konusunda muhtemelen kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştırmacı yönlerinizi geçmiş bilgilerinizle birleştirerek, iyi bir sentez oluşturabilirsiniz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yavaş yavaş oturuyor. İnce hesaplar ve planlar içindesiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aşk, tatil, hobi konuları ön plana çıkabilir. Harcamalarınız artabilir. Size harika bir gün dilerim.

24 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların nedenini partnerinizde aramayın. Yanıt için kendinizi dinlemelisiniz. Kendinizde benimsemediğiniz bazı özellikler var, onların neler olduğunu bulup değiştirmeye çalışın. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

24 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 24' 12" R
Ay
Başak
10° 47' 22"
Merkür
Boğa
01° 23' 02"
Venüs
Boğa
21° 19' 57"
Mars
Koç
12° 23' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 25"
Satürn
Balık
17° 52' 19"
Uranüs
Boğa
23° 18' 08"
Neptün
Balık
29° 21' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 52"
Lilith
Başak
25° 10' 09"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>