Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Farklı Hobiler Ediyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2023, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her türlü yaklaşımdan uzak durmanız gerekiyor. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Beklenmedik sorunları ve sıkıntıları geride bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. Her türlü olumsuzluğu geride bırakma şansınız var. Hata yapmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi güvence altına almak isteyeceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Saygı göstermeyen insanlarla aynı ortamda bulunmak, kendinize olan saygınıza da gölge düşürebilir. Kişisel alanlarınıza müdahale edildiğini gördüğünüzde, bunun bir destek değil manipülasyon olduğunu fark etmelisiniz. Düşüncelerinizi net bir şekilde ortaya koyun.

28 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve birçok farklı becerinizi sergileme fırsatı bulacaksınız. Yoğun bir gün geçirebilirsiniz, bu yüzden kendinizi gereksiz stres ve endişelerden korumak önemlidir. İş hayatınızda başarılar elde edeceğiniz bir gün olabilir. Özgüveninizi kullanarak yeni projelere yönelebilir ve liderlik becerilerinizi gösterebilirsiniz. İletişiminiz kuvvetli olacak ve çevrenizdeki insanlara ilham vereceksiniz. Özel hayatınızda ise romantik bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinizle anlamlı bir bağ kurmak için zaman ayırın ve duygusal ihtiyaçlarınızı ifade edin. Kendinizi keyifli ve mutlu hissetmeniz için fırsatları değerlendirmenizi öneririm. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

28 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi bir köşede sıkışmış hissedebilirsiniz. Farklı hobilere yönelerek kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz. Bunun için çevrenizdekilerden fikir alabilirsiniz. Her zamankinden daha tutumlu davranan haliniz çevrenizden eleştiri almanıza sebep olabilir. Hesaplı olmanız bazı kişilerin planını bozacak.

28 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız seçimleri insanlara açıklamak zorunda hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz, beraber yaşadığınız kişiler dışında kalanları önemsemek karar vermenizi zorlaştırabilir. Bugün kendinize bu konuda yeni bir alışkanlık katın ve kişisel alanlarınızın mahremiyetini koruyun.

28 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde son derece verimli bir dönemdesiniz. Aradığınız desteği bulmanın rahatlığı ile yakın arkadaşlıklardan daha fazla keyif alabilirsiniz. Ortaklaşa alanda öne çıkan anlaşmalar ise riskli olabilir. Bu konudaki kararlarınızı aceleye getirmeyin. Henüz netlik kazanmamış pek çok konu sizin dışında gelişecektir. İş hayatında becerilerinizi daha pratik biçimde öne çıkarabilirsiniz.

28 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinize karşı anlayış göstermek, onu dinlemek ve anlamak bu süreçte kendi sınırlarınızı da keşfetmenize yardımcı olabilir.

28 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilerleyişe ve akışa güvenmelisin. Bir çok şey kendiliğinden yolunu bulabilir. İşe odaklanırken daha önceden bir sıkıntı yaşadıysan bugün bu sıkıntıyı aşabileceksin. Daha rahat ve esnek düşünmen olası.

28 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün ilişki konularını gün ışığına çıkarabilir veya önemli bir aydınlanma veya dönüm noktasına işaret edebilir. Şimdi henüz kabul etmediğiniz, önceden var olan bir durumun ani farkındalığını getirir. Bir ilişki testi olabilir, aynı zamanda duygularınızla veya hayatınızdaki önemli biriyle daha tam olarak bağlantı kurma fırsatı da olabilir. Bugünün önemli ama muhtemelen abartılı bilgiler elde edebilirsiniz. Şimdi duygusal kontrol üzerinde çalışmak iyi olabilir ancak duygularınızın size ne söylediğini de dinlemeyi es geçmeyin. Ayrıca, diğerlerinin size karşı ya da sizin hakkınızda net olmayabileceğini ya da söylediklerinizi orantısız bir şekilde abartabileceklerini de göz önünde bulundurun.

28 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş, burcunuzda olumlu ilerliyor. Kendinizi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorsunuz. Ortaklıklara veyaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerin vereceği tavsiyeler bazen hatalı olabilir.

28 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

28 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, para, kredi veya ameliyat konuları gündeme gelebilir. İş hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Huzurlu ve mutlu bir gün. Bu halinizi devam ettirebilirseniz aşk ve çalışma hayatınızda olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin, olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Harcamalarınızda daha temkinli davranırsanız, para biriktirmek için uygun fırsatlar çıkacak. Fazla enerjinizi spor yaparak atmalısınız

28 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 08' 38" R
Ay
Yengeç
16° 35' 27" R
Merkür
Koç
26° 07' 08"
Venüs
Boğa
15° 53' 59"
Mars
Koç
09° 01' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 55"
Satürn
Balık
17° 33' 30"
Uranüs
Boğa
23° 02' 46"
Neptün
Balık
29° 14' 50"
Plüton
Kova
02° 04' 56"
Chiron
Koç
21° 19' 11"
Lilith
Başak
24° 40' 47"
True Node
Koç
14° 59' 42"
Son Güncelleme : 12/05/2024 12:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>