Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sevdiklerinizden Destek Görüyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğiniz olsun ya da olmasın kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İç dünyanızdaki sorunların ve sıkıntıların yavaş yavaş son bulabileceği bir süreçtesiniz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün. Doğru olan ne ise, ona yönelmeye çalışın.

Maddi sorunları tamamen çözüme kavuşturma şansınız var. Rahat nefes alacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda bilgi sahibi olarak hareket etmek size her zaman kazandırır. Donanımlı, yeterli olmak beraberinde hoşgörü ve anlayışı da getirecektir. Bugün kendinize, bunu bile bile neden yapmadığınızı sorun ve objektif bir şekilde bu sorunu oluşturan kaynaklara odaklanın.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve aktif bir gün geçireceksiniz. Planlarınızı gerçekleştirmek için güçlü bir motivasyon hissedeceksiniz. Aynı zamanda iletişim becerileriniz de üst düzeyde olacak, bu da sizeveya sosyal ilişkilerinizde yardımcı olacak. Ancak, aceleci davranma eğilimi gösterebilirsiniz. Fikirlerinizi ve duygularınızı açıklamadan önce biraz düşünmekte fayda var. Kendinizi aşırı zorlamamaya ve dinlenmeye de dikkat etmelisiniz. Özellikle mantık yürütmek gerektiren durumlarda aceleyle kararlar vermekten kaçının. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

2 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı yapan bir Yay burcuysanız, düğününüze kısa bir süre kala ailenizdeki problemler gün yüzüne çıkabilir. Bu durum sizi daha da strese sokacak olsa da partnerinizden destek görmek sizi biraz olsun sakinleştirecek. Asık suratlı olmak yerine daha mutlu olmalısınız. Bugün, hayattan keyif almak için farklı aktiviteler yapabilirsiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun temponuz dolayısıyla ihmal ettiğiniz ailenizle vakit geçirmek, kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak iyi gelecektir. Kazanımlar sadece maddi şekilde var olmaz. Bugün manevi yönden de kendinizi zengin ve sağlıklı bulabilirsiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli ve enerjik bir gündesiniz. Tembellik etmemeye bakın. Yeni insanlar ve yeni çevreler hayatınıza değişiklik katabilir.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınızın açık olduğu ancak bunu görmeyi seçmezseniz göremeyeceğiniz bir dönemden geçmektesiniz. Anlayışlı haliniz karşı cinsin de hoşuna gidecektir.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi sorunlarınla yüzleşmekten kaçmamalısın. Onları olduğu gibi kabul ederek bir çözüm üretmen daha doğru olabilir. Eğer sen kendi sorunlarının ne olduğunu bilirsen onlarla baş etmek daha da kolaylaşabilir senin için. Güzel günlerin yaklaştığını bilmek sana güç verebilir.

2 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün bazı fikirlerinizi ve girişimlerinizi hayata geçirecek veya ayrıntıları planlarınıza ekleyeceksiniz. Ayrıca yeteneklerinizle çalışma ve onları pratik kullanıma sunma zamanıdır. İşin özüne inme konusunda inanılmaz derecede yeteneklisiniz; detaylarla pek ilgilenmiyorsunuz, işleri basit tutmayı tercih ediyorsunuz. Stresliyken para, mülk ve kaynaklarla ilgili endişeler veya aşırı uyarılmalar yaşanabilir. Aksi takdirde sabrınızı geliştirmek için harika bir zamandır. Önceliklere odaklanmak için harika bir durumdasınız ve şimdilik hayaller ve vizyonlardan ziyade somut gerçeklere ve kesinliklere yöneliyorsunuz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki coşkuyu paylaşmanız gereken bir gün. Arkadaşlarınızın farklı düşünceleri sayesinde, yeniden motive olacağınız konular peşindesiniz. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirin ve yeniteklifleri üzerinde düşünün.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Adil ve uygun kararlar almalısın. Doğru bildiğini yap ve inançlarını savun. Bugün kontrolsüz enerjiler etrafında var ise sessizlik içinde ve sevgiyle kalmalısın. Her zorluğu yenebilirsin bu sayede. Kişilerden, olaylardan ve durumlardan gelen sıkıntıları kolaylıkla atlatabilirsin, merak etme.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. İş ortamında bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Adalet duygunuz ön plana çıkacak. Bazı yanlış anlaşmalar yüzünden yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir, bambaşka sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Zinde olmaya ve güç toplamaya ihtiyacınız var. Açık havada yapacağınız yürüyüşler size iyi gelecek.

2 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 12' 35" R
Ay
Yengeç
17° 28' 17" R
Merkür
Koç
26° 11' 36"
Venüs
Boğa
15° 59' 01"
Mars
Koç
09° 04' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 52"
Satürn
Balık
17° 33' 48"
Uranüs
Boğa
23° 02' 60"
Neptün
Balık
29° 14' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 55"
Chiron
Koç
21° 19' 24"
Lilith
Başak
24° 41' 14"
True Node
Koç
14° 59' 23"
Son Güncelleme : 12/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>