Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Potansiyelinizi Ortaya Çıkarıyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Odaklanmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Her türlü olumsuzluğun geride kalma ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınıza gereken önem vermeli ve daha dikkatli olmalısınız. Sizi zorlayan alışkanlıklarınıza bir düzenleme getirmek, olası sorunların da önüne geçecektir. İyimserliğinizi koruyun ve hiçbir kötü tecrübenin buradan çıkaracağınız kazanımlara gölge düşürmesine izin vermeyin.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için kararlılıkla harekete geçeceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumu daha iyiye çevirmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Özellikleveya finansal konularda önemli gelişmeler elde edebilirsiniz. Ancak, fazla aceleci davranmamaya özen göstermekte fayda var. Sabırlı ve odaklı olmanız, istediklerinizi elde etmek için daha etkili olabilir. Ayrıca, iletişim becerilerinizi kullanarak ilişkilerdeki anlaşmazlıkları çözebilir ve daha uyumlu bir ortam yaratabilirsiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yay burcuysanız, kontrolünüz dışında gelişen tartışmalar özellikle de aşk hayatınızda etkili olacak. Karşı taraf size ne söylerse söylesin sakin kaldığınız andan itibaren duygusal açıdan en az hırpalanan siz olacaksınız. Kırık özgüveninizin iyileştiğini fark etmek potansiyelinizi ortaya çıkaracak.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızda gizli saklı konular varsa, bugün onları ortaya çıkarabilirsiniz. Birbirinize karşı açık olmak, daha rahat yol almanızı ve kendinizle geçireceğiniz zamanı olumlu yönde etkileyecektir. Alım satım ve taşınma işlerinde okuduğunuz evraklardan emin olmalısınız.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün alacaklarınız üzerinde duracak, eş ya da ortağın para durumunda yaşanan yenilenmelerden faydalanacaksınız. Ödemelerinizde yaşanan güçlükleri aşmak için daha temkinli olmalı, yeni kredilerle ilgili planlarınızı ertelemelisiniz. Duygusal açıdan sizi bağlayan konularda ise esnek ve yapıcı olmanızda yarar var.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çok bilinenin aksine sizi duygularınızın yönetmesi hali yeterince iyi değilim hissiyatı sizi yapmak istediklerinizden alıkoyabilir.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün akışına kendini kaptırdın mı hiçbir şeyin seni durduramayacağını görmen olası. O yüzden bugün daha rahat geçebilir. Akışa güvenip kendi şansına göre hareket etmek sana çok daha fazlasını katacak bugün.

29 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilere yönelik en iyi yaklaşım destekleyici olandır, güvenin ve bağın artmasına yol açar. Sosyal olarak da kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Eski bir arkadaşınızla olan bağınız veya geçmişinizden biriyle ilgili anılarınız yüzeye çıkabilir ve her zamankinden daha duygusal bir ruh haline bürünebilirsiniz. Bununla birlikte, etkileşimleriniz aracılığıyla heyecan verici kişisel keşifler için bir fırsat ortaya çıkabileceğinden, bunun bazı bağlantılar kurmanızı engellemesine izin vermeyin.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. sosyal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmeyi tercih ediyorsunuz. Olayların gelişme tarzı sizin için önemli.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değer verdiğiniz kişilerle gereksiz yere tartışma içerisine girmekten kaçınmanız gerekiyor. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek için uygun zamanda olduğunuzu da unutmayın. Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Endişe duymayın, çok seviliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Birikmiş işlerinizi halledebileceğiniz bir gün. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Böbreklerinizle ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışmanızda fayda var.

29 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 59' 43" R
Ay
Yengeç
00° 54' 28" R
Merkür
Koç
24° 51' 12"
Venüs
Boğa
14° 26' 11"
Mars
Koç
08° 06' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 31' 05"
Satürn
Balık
17° 28' 10"
Uranüs
Boğa
22° 58' 37"
Neptün
Balık
29° 12' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
21° 15' 25"
Lilith
Başak
24° 32' 52"
True Node
Koç
15° 05' 49"
Son Güncelleme : 11/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>