Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Pes Etmek Size Yakışmıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha kontrollü olmaya çalışın. İlişkiniz açısından karmaşıklık yaratabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Sabırlı olmanız gereken bir gün.

Daha aktif adımlar atma şansınız var. Başarı olarak adlandırdığınız nokta aslında çok uzağınızda değil. Sabırlı olmaya devam edin.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde bir gelir gider hesabı yapmanız iyi olabilir. Durumunuzu bilmeniz, isteklerinizi ve sorumluluklarınızı da daha iyi tamamlamanıza yardım edecektir. Bu sayede uçuk sayılabilecek isteklerinizi dengelemenin, adım adım büyümenin yollarını da bulabilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yay burcu olarak heyecanlı bir gün geçireceksiniz. Enerjiniz yüksek olacak ve yeni projelerle ilgilenmek için harika bir zaman olacak. İçinize doğan yenilikçi fikirlerle ilerleyebilir ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda iletişim becerileriniz de güçlü olacak ve insanlarla etkili bir şekilde iletişim kurabileceksiniz. Fakat, dikkatinizi dağıtabilecek faktörlerle karşılaşabilirsiniz, bu yüzden hedeflerinize odaklanmaktan ve disiplinli olmaktan emin olun. Kendi hedeflerinizi göz ardı etmeden diğerlerine yardımcı olabilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırmak için de fırsat bulabilirsiniz. Bu dönemde keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırarak, stres seviyenizi düşürebilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

1 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayan bir Yay burcuysanız, istediğiniz gibi birbulamamak umutlarınızın tükenmesine neden olabilir. Ancak unutmayın ki; siz bu kadar çabuk pes edebilecek bir burç değilsiniz. Arkadaşınızın özel hayatıyla ilgili bir haber alabilirsiniz. Bu haber sizi duygusallaştıracak. Özel sektörde çalışan bir Yay burcuysanız, hak ettiğiniz değeri göremediğinizi düşünebilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tarzınızda değişikliğe gidebilirsiniz. İyi hissinizi, enerjinizi yansıtan seçimler yaptığınızda daha pozitif bir etki bırakabilirsiniz. Fiziksel değişimlerle ilgileneceğiniz bugün spora yazılmak, doğa etkinliklerine vakit ayırmak iyi hissettirebilir.

1 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Güçlü kişileri karşınızda bulabilirsiniz. Duygusal olarak etkileneceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki herkesi korumak istiyorsunuz. Herkese iyi davranmak ve yardım etmek sonrasında pişman olacağınız durumlar yaşayabilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine daha fazla zaman ayırman önemli olabilir senin için. Uzun zamandır istediğin şeyleri almak için alışverişe çıkabilirsin hatta. Kendi isteklerinin peşinden gitmek daha iyi hissetmeni sağlayabilir, sana daha iyi bir bakış açısı katabilir. Kendi moralini yükseltmek sana kalacak.

1 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal düzeyde istediğinizi elde edemediğinizi hissetmenize neden olabilir. Sorunun kökenine inmeye çalışın ancak eğer ona ulaşamıyorsanız, durumu büyütmekten kaçınmak akıllıca olacaktır. Bugün, özellikle küçük problemler için çok uzun süre belirsizlik içinde kalmamaya çalışın. Yapabildiğiniz zaman dinlenin ve düşünün ya da her seferinde belirli bir göreve odaklanmayı düşünün. Güven geri gelene ve zamanlama iyileşene kadar yepyeni başlangıçlardan veya önemli kararlardan kaçının. Muhtemelen hissettiğiniz bu hoşnutsuzluk sizi gerekli ayarlamaları yapmaya motive edecektir.

1 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün birçok organizasyona katılacaksınız.

1 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

1 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, özel hayat, sağlık ve seyahatlerle ilgili konularda şans sizinle olacak. Ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca güçlü yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

1 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşlerinizde yoğunlaşmanız nedeniyle aşk hayatınızda bazı sıkıntılar olabilir. Partneriniz aşka sizin gibi bakmıyor! Aslında gayet açık sözlü, rahat bir insan olmanıza rağmen, gereksiz yere ketum olmaya çalışıyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir performans elde etmek aslında elinizde. Biraz daha planlı ve programlı hareket etmeli, strateji kurmaya çalışmalısınız. Bazı gündelik sıkıntılarınız olsa da parasızlık çektiğiniz söylenemez. Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

1 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 09' 46" R
Ay
Yengeç
16° 50' 34" R
Merkür
Koç
26° 08' 25"
Venüs
Boğa
15° 55' 25"
Mars
Koç
09° 01' 59"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 11"
Satürn
Balık
17° 33' 35"
Uranüs
Boğa
23° 02' 50"
Neptün
Balık
29° 14' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 56"
Chiron
Koç
21° 19' 15"
Lilith
Başak
24° 40' 54"
True Node
Koç
14° 59' 37"
Son Güncelleme : 12/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>