Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeni Projeler Yolda! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2023, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Her türlü gelişmeyi yakından takip etmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanız gereken bir süreçte olduğunuzu da unutmayın.

Finansal durumunuzla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Aldığınız kararların arkasında durmayı başardığınız sürece sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir işi hakkıyla yapabilmek sizi ayakta tutan en büyük nedenlerden biri olabilir. Dolayısıyla da bunu yapamadığınız zaman başarısız, yetersiz hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yönetebilmek, zamanı daha iyi kullanabilmek ve farklı düşüncelere de sahip olmak için kendinize neyi ve kimi rol model seçtiğinizi düşünün; bir yanlışlık varsa bunun nerede olduğunu bu sayede göreceksiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjinizin yüksek olduğu bir gün olabilir. İçinizde bir huzursuzluk ve sabırsızlık hissi olabilir, bu yüzden daha fazla hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinize yeni hedefler koyarak motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Keyif aldığınız aktivitelere vakit ayırmak size iyi gelebilir. Biraz da spontane hareket etmek ve sıradışı deneyimlere açık olmak isteyebilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün oldukça güçlü olabilir, bu yüzden iletişim gerektiren konularla ilgilenmek veya insanlarla bağlantı kurmak için iyi bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda özgür hissedebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli ve enerjinizi dengelemeniz için uygun olan aktivitelere yönelmenizde fayda var.

5 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Yay burcuysanız ekibinizle yeni projelere imza atmak için kollarınızı sıvayabilirsiniz. Her ne kadar tutumlu olmak isteseniz de gezmeyi seven yapınız, bu durumu sekteye uğratıyor. Evli bir Yay burcuysanız, evinizden artık memnun olmadığınızı eşinizle paylaşabilirsiniz. Taşınma konuları gündeminizde yerini alabilir.

5 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Saygı göstermeyen insanlarla aynı ortamda bulunmak, kendinize olan saygınıza da gölge düşürebilir. Kişisel alanlarınıza müdahale edildiğini gördüğünüzde, bunun bir destek değil manipülasyon olduğunu fark etmelisiniz. Düşüncelerinizi net bir şekilde ortaya koyun.

5 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış sizi zorlayabilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinize daha gerçekçi bakmanız gereken bir günde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle iletişimize özen göstermenizde fayda var.

5 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli bir süreçten geçmektesiniz. Duygusal konulardaki belirgin çabanız neticesinde ilişkilerini her türlü alanda şifalandırmaya açık olabilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini tek bir şeyle kısıtlayıp onu yapmak için iradeni zorlamamalısın bugün. Aksine, çok yönlü olmak senin için daha iyi olabilir. Aynı anda bir çok şeyle uğraşmak karşına daha fazla fırsatın çıkmasına vesile olabilir mesela. Bunları değerlendirmeye çalışmak seni daha memnun edecek.

5 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geçmişi gözden geçirmek, güncel duygu ve olayları işlemek için iyi bir zaman olabilir. Aşk meseleleri artık daha karmaşık görünse de derinlerdeki arzularınız ve özlemlerinizle temasa geçtiğinizde kazanan taraf siz olabilirsiniz. Hayattan aldığınız neşeyi artırmak için hangi değişiklikleri yapmanız gerektiğine karar verebilecek konumdasınız. İlerlemeden önce geriye bakmak ve hataları telafi etmek en mantıklısıdır. Sizi yardıma ihtiyacı olan insanlara çekebilecek şefkatinizle daha fazla temas halindesiniz. Takdir edilmek yerine keyif almak için çalıştığınız sürece her şey yolunda olmalı.

5 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde, ilişkilerinizde bazen umursamaz oluyorsunuz. Duygusal konularda yaşayacağınız acılardan korkuyorsunuz ve geriye çekiliyorsunuz. Sinir siteminizin hassas olduğunu unutmayın.

5 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değişime evet de. İnandığın her şey köklü bir değişime doğru gidiyor. Direnç gösterirsen üzülürsün. İnsanlar isterse huyları dahil kendini baştan yaratabilir. Hayatının her alanındaki olumlu ve sürpriz değişimlere kendini aç ya da kabul et. Artık daha iyimser ve huzurlusun bugün.

5 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz her günü sizinle paylaşmak istiyor. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermenizi bekleyebilir. Disiplininiz ve uzun vadeli çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönem. Ektiklerinizi biçmenin zamanı geldi. Uzun zamandır uğraştığınız bir projenin sonu geldi. Bugün bu çalışmanızla ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun.

5 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 12' 44"
Ay
Kova
20° 44' 31"
Merkür
Koç
17° 42' 33"
Venüs
Boğa
03° 16' 03"
Mars
Koç
01° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 14"
Satürn
Balık
16° 44' 09"
Uranüs
Boğa
22° 27' 09"
Neptün
Balık
28° 57' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 44"
Lilith
Başak
23° 32' 31"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>