Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kararsızsınız Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ne arzu ediyor ve istiyorsanız onun peşinden gitmek isteyeceksiniz. Karşınıza ufak tefek engeller çıkacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Her şey daha iyiye gidebilir.

Kişisel anlamda belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gün.

Maddi belirsizliklere çok fazla takılı kalmamaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizle ilgili bazı kararlar alabilir, yeni bir stil üzerinde çalışabilir ya da yeniarayışlarına girebilirsiniz. Daha önce yaptığınız işlerin, verdiğiniz emeklerin karşılığını görmek bu konuda sizi yüreklendirebilir. İyi niyetin ve erken teşhisin hem ruhsal hem de fiziksel olarak kurtarıcı olduğunu unutmayın.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizi doğru yönlendirmek için fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Hedeflerinize odaklanmanız ve kararlılıkla ilerlemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışabilir veya ilginçfırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Önemli olan, kendinize güvenerek cesur adımlar atmanız ve yeni deneyimlere açık olmanızdır. İçgüdülerinize güvenmeli ve sezgilerinizi dinlemelisiniz. Ayrıca, gerekli olanı yapmak için içsel motivasyonunuzu yüksek tutmaya özen göstermelisiniz. Bu, hedeflerinize ulaşmanız için size destek olacak ve sizi ileriye taşıyacaktır. Kendinize olan güveniniz yükseldikçe başarı şansınız da artacaktır. Öz disiplin ve inançla hareket etmeli, hedeflerinizi gerçekleştirmek için gerekli olan çalışmaları yapmalısınız. Bugün, iç huzurunuzu korumak ve olumlu düşünce setinizi sürdürmek önemlidir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışı içerisinde olan bir Yay burcuysanız çalışmak istediğiniz sektöre bir türlü karar veremeyebilirsiniz. Henüz ilişkiye yeni başlamış bir Yay burcuysanız, partnerinizin göründüğünden daha farklı, daha derin bir yapısı olduğunu fark edebilirsiniz. Vücudunuza vitamin tavsiyesi yapmaya karar veriyorsunuz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza hangi insanların dahil olması gerektiğini ayırt edeceğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden agresif bir tutum sergilememeli, sorun çıkarmamalı sadece bu kişilerin sizdeki yerini değiştirmelisiniz. Hukuki konularda lehinize sonuçlanacak haberler alabilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Bunları yaparken çatışmalardan uzak durmalısınız. Üstlerinizle birlikte yeni girişimler söz konusu olabilir. Değişiklikler yaşanabilir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışardan hiçbir görüşü kendinize kabul etmek istemeyebilirsiniz. Katı tutumlar duygusal hanenizde partnerinizle problemler yaşamanıza neden olabilir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle beraber zaman geçirmek sana daha cazip gelecek. Onlarla beraber geçireceğin zamanın kıymetini bilmek gününün daha keyifli geçmesini sağlayabilir. Olası sorunları çözmek için birlikte hareket etmeye özen göstermelisin.

4 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, sıkıcı rutinlerin zamanı değil ve bugün merakınız çok büyük. Yine de günün enerjileri biraz karmaşıktır. Son zamanlarda çok fazla söz vermişsiniz, bunlar kişisel planlarınızı takip etmenizi engelleyebilir. Geçici olarak tükenmiş hissedebilirsiniz. Gün, çaresizlik hissini tetikleyen bir duruma işaret edebilir ancak korkunun veya kızgınlığın davranışınızı yönlendirmesine izin vermeyin. Maddi konularla ilgili gerginlik yaratabilecek bir sorun olabilir. Sizi yanlış yola sokan bazı dolaylı faaliyetler olabilir. Bu duruma verdiğiniz tepkiler aracılığıyla kendiniz hakkında önemli bir şeyler öğreneceksiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizin için enerjik ve yaratıcılığınızın körükleneceği bir gün. Fiziksel özelliklerinizi ve olumlu yönlerinizi ortaya koyacak ortamlarda bulunacaksınız. Kendinizi çok verimli hissediyorsunuz. Aktiviteler gündemde olacak.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer,hayatınız ön planda olacak. Kazançlarınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde bir sorun yaşıyorsunuz ve o da bunun farkında. Geçmişin izlerini ilişkinize taşımanız sürekli problem yaratıyor. İş konularında çok titiz ve ihtiyatlı olmalısınız. Sizin yerinizde gözü olan biri var. Sizi aydınlık gösterdikleri çıkmaz yola sürmek isteyen de çıkacak, dikkatli olun! Maddi açıdan elinizin sıkı olduğu bir dönemdesiniz. Ama yine de beklenmedik harcamalara karşı dikkatli olun. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız.

4 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 05' 29" R
Ay
Aslan
24° 34' 17" R
Merkür
Koç
29° 40' 11"
Venüs
Boğa
19° 39' 29"
Mars
Koç
11° 21' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 09"
Satürn
Balık
17° 46' 41"
Uranüs
Boğa
23° 13' 24"
Neptün
Balık
29° 19' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
21° 28' 42"
Lilith
Başak
25° 01' 06"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>