Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Saklanılan Gerçeği Öğreniyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sabırlı olmalı ve yeni bir ilişkiye başlama düşünceniz varsa aceleci davranmamalısınız. İstediklerinize ulaşmak isterken her şeyi karanlığa sürüklemekten de kaçının. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Üzerinizdeki baskı ne kadar yüksek olursa olsun, kendinize güvenmeli ve doğru bildiğiniz yolda ilerlemeye devam etmelisiniz. Hata yapma lüksünüzün olmadığı bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili bazı dengesizlikler yaşanabilir. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinizle olmanın, istediğiniz hayatı yaşamanın her zaman bir bedeli vardır. Seçimlerinizle bu bedeli ödeyebileceğinizin farkında olursanız kararlarınızı daha mantıklı bir şekilde alabilirsiniz. Özelliklehayatınızı ilgilendiren konularda ailenizin veya eşinizin desteği belirleyici olabilir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmeniz için mükemmel bir gün olabilir. İçinizde uyandırdığı heyecan ve motivasyonla, hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Kendinizi enerjik ve cesaretli hissedebilir, risk almaktan çekinmeyebilirsiniz. Ancak, dikkatli olmanızda fayda var. Acele kararlar almadan önce düşünerek hareket etmek önemli olabilir. Finansal konularda da dikkatli olmalı, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Ayrıca, aile veya ilişki konularında bazı gerilimlerle karşılaşabilirsiniz. İletişimde anlayışlı ve sabırlı olmak önemli olacaktır. Genel olarak, kendinizi daha iyi hissetmek ve daha fazla başarı elde etmek için enerjinizi doğru yönlendirmeniz gereken bir gün olabilir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşınızın sizden sakladığı bir sırrı öğrenebilirsiniz. Ona nasıl bir tepki göstereceğiniz konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Özel sektörde çalışan bir Yay burcuysanız, üretken fikirleriniz, üstlerinizin dikkatini çekebilir. Evinizde dekor değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Bugün, gününüzü alışverişe ayıracaksınız.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza gereken önem vermeli ve daha dikkatli olmalısınız. Sizi zorlayan alışkanlıklarınıza bir düzenleme getirmek, olası sorunların da önüne geçecektir. İyimserliğinizi koruyun ve hiçbir kötü tecrübenin buradan çıkaracağınız kazanımlara gölge düşürmesine izin vermeyin.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün statünüzü korumak için yeni hedefler edinebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadeleye başlayabilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi ortaya koyacağınız olaylar yaşanabilir. İş arkadaşlarınızla uyumlu hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizde iyi sonuç alacaksınız. Akşam saatleri biraz sıkıntılı geçebilir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda gösterdiğiniz özverilerin bilincinde olmanız ve dengeyi kurmanız gereken bir gündesiniz. Çevrenizdeki sıkıntılara da el atmaktan çekinmeyeceksiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda gerçekten düşündüğün kadar fırsatın olup olmadığını gözden geçirmen gerekebilir. Bazen içinde bulunduğun negatif durumlar dolayısıyla diğer fırsatlar insanın gözünde büyüyebilir. Bu konularda daha alıcı gözüyle hareket etmelisin.

6 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, finansal ve ilişkisel düzeyde sahip olduklarınızdan memnun olmak bugün sizi başarıya götürebilir. Önemli olan, doğru görevlere öncelik vermek ve enerjinizi odaklamaktır. Bugün toparlanmak ve işleri halletmek için iyi bir gün. Evde normalden daha fazlaolabilir. Bir parçanız zorluklardan hoşlanıyor ya da sezgisel olarak zorlukların bazen sizi tekdüzelikten kurtarmak için gerekli olduğunu anlıyorsunuz. Ev ve aileyle ilgili organizasyonlar rahatlatıcı ve keyifli olabilir. Aşk konusunda, cesur hareketlere göre öngörülebilirlik ve rahatlık tercih ediliyor.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Güçlü sezgileriniz sayesinde enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gezegenlerden alacak olduğunuz etki ile beraber yaşamsal konularda daha sağlam temeller atmak isteyeceksiniz. Yeni deneyimler elde edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sizi engelleyebilecek her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bu süreci en doğru şekilde yönetmeye çalışın.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Artık kalbiniz yeni ve güzel bir aşka hazır. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Bu durumdan memnun değilsiniz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Sakın kendinizi bırakmayın. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 37' 17" R
Ay
Koç
26° 43' 02" R
Merkür
Koç
20° 41' 46"
Venüs
Boğa
08° 52' 12"
Mars
Koç
04° 38' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 13"
Satürn
Balık
17° 06' 57"
Uranüs
Boğa
22° 42' 52"
Neptün
Balık
29° 05' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 49"
Lilith
Başak
24° 02' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>