Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili olmayan bazı sorunlarınızı partnerinizden saklıyorsunuz. Ama davranışlarınız sıkıntılı olduğunuzu çok belli ediyor. O da, bu sıkıntıların nedenlerini ilişkinizde arıyor. Güzel davranışınız, kötü yorumlara yol açabiliyor.

Son sarsıntınızda korumuş olduğunuz soğukkanlılığınızı, şu günlerdeki daha küçük problemlerde gösteremiyorsunuz. Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak.

Uzun süren sabırlı çabalarınızla kendinize ilave bir gelir sağlamayı başardınız. Ama bu da banka hesabınızın sıfırlanmasına neden oldu. Kısa bir zamanda bu hesabı yeniden doldurmaya başlayacaksınız.

Sizden genç biriyle ilişkinizde mesafeyi koruyamadığınızı düşünüyor, pişmanlık duyuyorsunuz. O kadar sorun etmeyip sabırlı davranırsanız, ondaki davranışların gelir geçici olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Burcunuzun yöneticisi Merkür bugün burç değiştiriyor ve sizi mistik, spiritüel konulara ve maneviyata daha ilgili, meraklı kılabilir. Bu konularla ilgilenen kişilerle tanışabilir, ortak aktivitelerde yer alabilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 01:02 Ay-Mars görünümü, sıkıntılar bizi zorlasa da, kurtulmak pek mümkün olmuyor. Hoşgörülü olsak da, aslında huzurlu değiliz. Saat 01:15 Ay-Venüs kavuşumu, özellikle gizli ilişki, arzular, tutkular anlamında etkili olduğunu gösteriyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda kenetleneceğiniz bir aşk istiyorsunuz. Sahip olamadığınızda, elde edemediğinizde, elde olmayan engellerle karşılaştığınızda bunu kabul etmenizin mümkün olmadığını görüyoruz. Saat 05:29 Venüs-Mars görünümü, ilgiyi-sevgiye-anlayış görmeye olan ihtiyacımızı yükseltir. Ancak Venüs gerilediği için eskiye ait problemler veya yaşananları daha fazla kafamıza takarız. Yalnız olduğumuzu düşünürüz. Fiziksel ve psikolojik anlamda enerjimiz düşük olur. Özellikle başkalarıyla ilişkimizde, kardeşlerimiz veya çevremizle olan temasımızda duygularımızı saklarız, sıkıntılarımızı gizleriz. Kendi içimizde sorgularız. Üstümüze gelinirse mesafe koyarız. Bunların hepsi doğaldır. Kendinize yüklenmeyiniz. Siz önemlisiniz. Bunu unutmayınız. Saat 08:12 Ay-Neptün görünümü, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirmenizi, eviniz, aileniz, yurdunuz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili meseleleri gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 09:05 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, hayatın zorluklarına karşı güçlü olma arzumuzu işaret ediyor. Ne yapmak istediğimizi bildiğimiz halde, bunu gerçekleştirmek kolay değildir. Bu sizi yorar. Ancak tümüyle yollar kapalı diyemeyiz. İnancımız, güvenimiz, mücadele gücümüz ayakta durmamızı sağlayacaktır. Yeter ki pes etmeyelim. Saat 16:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde, tutkulu bir aşkın peşindeyiz. Arzu doluyuz. Hatta bizi tutsak eden ne varsa garip bir şekilde ona yönelebiliriz. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

11 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında ön plana aldığın ve ikinci planda tuttuğun konular yer değiştirmeye başlıyor. Bir süredir devam eden maddi sıkıntılarından dolayı yaşadığın huzursuzluk eline geçecek bir ödemeyle yerini rahatlamaya bırakacak. Ailenden biriyle yapacağın telefon görüşmesi yüzünü güldürebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayatınızı değiştirecek köklü kararlar alabilirsiniz. Yoğun çalışma temposu nedeniyle bünyenin zayıf düşmesi mümkün. Özellikle de dişlerin ve ağzınla ilgili bölgeler bugünlerde oldukça hassas olacak. ?Bugün kendimi iyi hissetmiyorum? derken, bunun altında yatan sebebin dişin ya da sağlıkla ilgili herhangi bir şey olduğunu hesaba katmalısın.

11 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle baş başa kalarak bazı duygu ve düşüncelerinizi süzgeçten geçirmek isteyebilir ve tam olarak çözemediğiniz konulara bir cevap bulmak isteyebilirsiniz. Ancak geçmiş için kendinizi suçlamaktan vazgeçin.

11 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha dikkatli olmanızı gerektiren durumlar olabilir. Gizli kalmış olaylardan dolayı bugün kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi kabullenmeye itebilir. Öğle saatlerinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler nedeniyle dağılabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı düzenlemek ve daha iyiye götürmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arayan biriyseniz bu aralar işe başlayabilir ve kalıcı olabilirsiniz. İşiniz varsa terfi edeceksiniz.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi destekleyen haberler alabilirsiniz. Bunun üzerinde fazlasıyla durmanız mümkün. Fakat, olumlu ve iyi niyetli bir tutum içinde bulunacak, böylece sorunları fazla büyütmeyeceksiniz. Dostluklarınızı güçlendirmek üzere harekete geçebilir, çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendizi yalnız ve yönsüz hissedebilirsiniz. Geçmişten gelen konular gündem olup huzurunuzu kaçırabilir. Yalnız kalıp duygu durumunuzu dengelemeniz önemli. Finansal konularda beklentiler geç de olsa karşılanacaktır.

11 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatla haşır neşir olun sakın bugünü evde geçirmeyin. Çocuğunuzla bir spor aktivitesine katılmak için harika bir gün. Onun taleplerine göre günü değerlendirmek size iyi gelecektir. Birlikte alışverişe çıkabilir. Oradan da bir maç izlemeye gidebilirsiniz. Hayatta bazen adrenalini dozunda deneyimlemek de iyidir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

11 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 39" R
Ay
Koç
14° 09' 30"
Merkür
Koç
20° 02' 14"
Venüs
Boğa
07° 49' 05"
Mars
Koç
03° 59' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 02' 47"
Uranüs
Boğa
22° 39' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 01"
Lilith
Başak
23° 57' 06"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>