Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çok çabuk özlediniz. Bu kısa özlem sizi ona daha da bağladı. Bu fırsattan yararlanıp ilişkinizi sorgulayabilir, bazı ufak tefek hatalarınızı daha objektif görebilirsiniz.

İşlerinizi yoluna koymada size yardımcı olan çok ciddi bir dayanağınız var. O insanın kıymetini biliyor olmanız yetmiyor, onu sürekli sizi düşünmekten bir an evvel kurtarmanız gerekiyor.

Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen dostlarınızı dinlemelisiniz. Çok eli açık biri olmanız, sandığınız kadar övünç nedeni olan bir davranış değil. Bunun sınırını çizmek zorundasınız.

Sağlam kişilikli bir arkadaşınızın zaaflı bir davranışına gösterdiğiniz anlayışı bönlük olarak yorumlayan ikinci bir arkadaşınız var. Onunla yeniden konuşmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevincine hazırlandığınız bir beklentiniz var. Bu gerçekleşecek, ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir üzüntü sevincinizi yaşamanızı engelleyecek. Bir konuda yaptığınız araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştiriyor. Yanılmış oluşunuza kızıyorsunuz. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu şu günlerde çözeceksiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 9 Ekim saat 06:47 Terazi burcunda doğacak Yeniay, iki geri hareket dönemiyle örtüşüyor. Sizler de, sosyal ilişkilerinizi, plan ve projelerinizi, finansal durumunuzu tekrar gözden geçirmeye başlıyorsunuz. Önümüzdeki bir ay boyunca etkili bu Yeniay, bir test süreci olarak önemlidir. Gittiğimiz yol, izlediğimiz yöntem, varmak istediğimiz sonuç artı ve eksileriyle ele alınır. Mevcut duruma bakılır, sosyal hayattaki tüm ilişkiler üzerinde durulur. Sözgelimi bazı dostluklar, kafanızda soru işareti uyandıran insanlar, bir türlü yolunda gitmeyen proje ve planlar geçmişe yönelik incelenir. Kimdir, neyin nesidir, bize artı ve eksileri ne olur diye düşündüğümüzde, daha önce gözden kaçan noktalar aydınlığa kavuşur. Yeni bir işe başlamak, gelen bir teklifi hemen kabul etmek, bir meseleyi çabucak halletmek yanlış olabilir. Yeniay belki size yenilik yapmada engel çıkartacak ancak emin olun ki, bu daha sonra yaşanacak bir pişmanlığın önüne geçebilir. Yarım kalan işlerimizi bitirelim. Gelen teklifleri zaman isteyerek gözden geçirelim. Yeni görüşmeler ve gelişmeleri mercek altına alalım. Özellikle gizli saklı ilişkiden, anlaşma ve ortaklıktan kaçınalım. Parasal konularda daha akılcı davranalım. Geri hareket ve Yeniayın, yüzeyde olanı değil, ardında duranı görmek, anlamak, fark etmek zamanı olduğunu bilelim. Önümüzdeki Kasım ayında bütün bu analizler, beklediğime değdi demenizi sağlayacaktır. Yeniayın sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

9 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde Yeniay gerçekleşiyor. Bugün kendi problemlerini bir kenarı bırakıp, çevrendekilerin yardımına koşmaya öncelik verebilirsin. İnsanlara yardımcı olmak seni, hayatın koşturmacası içerisinde motive ediyor. Bugün yine motive olacağın bir gün demek yanlış olmaz o halde. Uzun süredir hayatında özel birisi olmadıysa bugün etkileneceğin biriyle tanışabilirsin. İletişimi doğru sağlayabilirsen bu tanışma yeni bir flörtün de kapısını açabilir. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Son zamanlarda geçmeyen bir baş ağrın varsa, profesyonel destek almanda fayda var.

9 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyden daha fazla geleceğinizle ilgilenmek özellikle kariyerinizle ilgili yeni planlamalar keşfetmek adına geçireceğiniz olumlu bir gün yaşayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına ne varsa yapmak isteyebilirsiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar ve arkadaşlıklar hayatınıza pozitif gelişmeler getirmekte. Hayata daha pozitif bakabilirsiniz. Duygularınızı paylaşmaya bakın. Ruhsal gelişiminiz için kendi içinize dönebilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlar ilerleyen saatlerde değişimler gösterebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, destek alabilirsiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne seyahate çıkarak başlayabilirsiniz. Yabancılarla yürüttüğünüz projelerde bol kazanç var.

9 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak çalışmalara ve sosyal aktivitelere açık olduğunuz bir günde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak işlere imzanızı atabilirsiniz, birlikte hareket etmekten keyif alacağınız bir gün olabilir. Ancak ilişkilerde gizli kalan durumları gözden kaçırmayın.

9 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ayda, kendi dağınızın tepesi hedefiniz olmalı. Başkalarıyla kendinizi kıyaslamadan, özdeğerinizin ve kabiliyetlerinizin bilincinde ilerlemek önemli. Daha iyisini arzulamak ve yaratımlara zemin hazırlamak için günün enerjisinden faydalanın.

9 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcunda yeni size yeni gruplarla tanışma fırsatı verir. Burada tanıştığınız kişilerle uzun soluklu bağlantılar kurarsınız.Gerekgerekse özel hayatınızda önemli bir dönemeçte olduğunuzu hissedeceksiniz. Size fayda vermeyenlerle vedalaşıp yenilere yelken açın. Duygusal açıdan iç sesinize kulak vermelisiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

9 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>