Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güven Bağını Oluşturuyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 30%

Bir arkadaşınıza yardım eli uzatabilirsiniz. Kalbinizi bugün açık tutun, çünkü birinin rahat hissetmeye ihtiyacı olabilir. Belki de bir komşunuz ilişkisinde zor bir dönemden geçiyor. Onu konuşması için cesaretlendirmek isteyebilirsiniz. Bazen, yalnızca bir şeyi dile getirmek, olay etrafındaki tüm negatif enerjiyi salıvermeye yardımcı olabilir. Başka birine yardım etmek için iyileştirme gücünüzü kullanın. Melek kanatlarınızın daha da büyümesine ve sizi uçurmasına izin verin.

İyimserlik ve öngörü, hayatınızın sorumluluğunu üstlenip yeni fırsatlar aradığınız için bugünün anahtar kelimeleri olacak. Başkalarıyla konuşma, hem kişisel hem de kariyer açısından muhtemel genişlemeye yönelik fikirleri ortaya çıkarıyor ve bir takım mektuplar almanız veya telefon görüşmeleri yapmanız olası. Belki başka bir şehre taşınmayı bile düşünebilirsiniz. Acele etmemeye dikkat edin. Dikkatli bir şekilde planlarsanız, her şey istediğiniz yönde gidecek.

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Bütünüyle kararsız ve güvensiz hissedeceğin zorlu bir durumun ortasında kendini bulabilirsin. Özgüvenin bir yöne çekilirken olumlu enerji tam zıt yöne çekilecek. Bu ikilem, yaşamının birbirinden ayrı tutmaya çalışabileceğin farklı yönlerini bütünleştirememenle ilgili. Her şeye bir bütün olarak yaklaş ve eylemlerinin her türlü şeye olabilecek büyük etkisini düşün.Son zamanlarda çok fazla değişiklik yaşadığınız hissine kapılabilirsiniz. Bir çeşit kişisel dönüşüm geçiriyor olabilirsiniz. İhtiyaçlarınız farklı bir hal alıyor ve arkadaş çevreniz de hızla değişiyor olabilir. Muhtemelen artık kim olduğunuzdan çok da emin değilsiniz. Rahatlayın! Kendini gelişimin kollarına bırakmak hiçbir zaman kolay olmamıştır. Bugün her zaman olduğunuz kişiyle an itibariyla olmaya başladığınız kişiyi karşılaştırıyor olmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgünlük adına inanılmaz bir potansiyel var. Sorun şu ki, her zaman tam olarak iddia etmeye cesaret edemiyorsun. Senin bahanen, topluma uyum sağlamak için bazı standartlarınızı gevşetmen gerektiği. Bununla birlikte, uyum sağlama çabaların bazen efsanevi bütünlüğünden feragat ediyor. Tamamen ve tamamen kendin olmanın cesareti göster ve yaşadığın günle uyum içinde olacağını göreceksin…

11 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün stresli, koşturmaca içinde bir gün geçirebilirsiniz. Yarım kalan pek çok işinizi tamamlamakla uğraşabilirsiniz. Ufak işler ve ufak çabalar iyi olacaktır. Akşam saatlerinde sosyal çevre, davetler ve kalabalıklar öne çıkıyor.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle yaşadığın problemleri çözüme ulaştırıyorsun. Onlarla güven bağını iyileştirmek geleceğine daha rahat odaklanmanı sağlıyor. Yoğun geçen birhayatın varsa kendine küçük vakitler ayırmak isteyebilirsin. Ay Boşlukta hareket ediyor; rutinlerinin yoğunluğunu arkadaşların ile kırmak isteyebilirsin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sorunlarınızı geride bırakmak adına uzman bir kişiden destek alabilirsiniz. Geç kalınmış bir davranış olsa da maddi problemlerinizi kısa sürede toparlamanıza yardımcı olacaktır. Kendinize sınırlar belirlemezseniz yanlışlar katlanarak artacaktır.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı konulara özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı kendinizi korumaya çalışın. Akşam saatlerinde daha ciddi meselelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olun.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda kabul görülebilir hatalar yapabilirsiniz. Güven ve sevgi temelli bir çalışma ortamı oluşturma fırsatı yakalayacaksınız. Bugün şanslısınız.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

11 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara, muhtemelen ilgilerine veda etmek anlamına geldiğini bilseniz bile, istedikleri konuda yardımcı olamayacağınızı açıkça belirtmelisiniz. Yoksa sizinle çıkar işbirlikleri yapmaya devam edecekler.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Terazi burcuna giriş yapacağı 19:10'a kadar Başak burcunda seyahat etmeye devam edecek.Gündüz saatlerinde işiniz ve kariyerinizle ilgili konular gündemde olacaktır. Ancak Ay, 13:58 ile 19:09 arasında boşlukta olacak. Önemli projelerinizi ve görüşmelerinizi bu saat aralığına denk getirmemeye çalışın. Ay boşluktayken girişilen işler sonuçsuz kalabilir. Akşam saatlerini sosyalleşerek ve arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunarak değerlendirebilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgiliniz ile yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. İş yerinizde stresli günler geçirdiniz ve kendinizi çok yorgun hissediyorsunuz. Gün boyunca vücudunuzu susuz bırakmadığınızdan emin olun.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler olduğunu düşünüyor, fakat bir türlü adım atamıyorsunuz. Bu da zaman, zaman karamsarlık yaşamınıza neden oluyor. İş ortamında sevilen birisi olmanıza karşın sert tavırlarınız ve acımasızlığınız nedeniyle büyük eleştiriler var. Dostluklarınızı daha sağlam temellere oturtmalı ve hırsınıza gem vurmalısınız. Beklenmedik tartışmalar olabilir, dikkatli olun. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde bazı gelişmeler var. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

11 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 42' 59" R
Ay
Aslan
19° 52' 52" R
Merkür
Koç
29° 11' 40"
Venüs
Boğa
19° 10' 46"
Mars
Koç
11° 03' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 39"
Satürn
Balık
17° 45' 02"
Uranüs
Boğa
23° 12' 03"
Neptün
Balık
29° 18' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 30"
Lilith
Başak
24° 58' 31"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>