Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hakkını Arıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, bir genişleme ve yaratıcılık hissi hakim. Zihniniz, geleceğe yönelik olumlu görüşlerle dolu olabilir. Yeni bir kariyer stratejisi veya kişisel bir ilişkiye yeni bir yaklaşım hakkında fikir edinebilirsiniz. Romantik tutkularınız da güçlü olabilir, böylece hayat arkadaşınızla özel bir gece geçirebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ifade edin ve birlikte geçirebileceğiniz özel bir zaman yaratın.

Bugün işlerin başına geçme zamanı. Sizi ateşleyici bir hava var ve etkinizin kapsamı neredeyse sınırsız. Kendinizi hiçbir şekilde geri tutmayın. Her projeye, işlerin sizin lehinize sonuçlanacağını bilerek güvenle atılın. Ufkunuzu genişletin, bunun mükafatı mükemmel olacak. Aktif kalın, doğal olarak yararlı insanları ve durumları çekeceksiniz.

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Olaylar ayak uydurabileceğinden daha hızlı ilerliyor olabilir. Beklenmedik bir öğe eşitliğe dahil olacak gibi duruyor. Her şeye hazırlıklı ol. Bugün hafif hatta yüzeysel bir gün. İnsanlar da çok güvenilir olmayabilir; bu yüzden yapman gereken ciddi bir şey varsa, bunu kendi başına çözmen gerekecektir.İhtiyacınız olan şey tamamen yeni ve farklı bir şeye girişmek olabilir. Kişiliğinin çok sağlam ve pratik bir yanı var, heyecan ve maceraya olan ihtiyacınız da muhtemelen aynı derecede güçlü. Son birkaç dakikada bile didiniyorsan, biraz eğlence için kendine zaman tanı. Bir arkadaşını veya daha fazlasını ziyaret et, daha önce bulunmadığın ve keşfetmediğin bir yere git.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailene daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsin. Programının yoğunluğuna rağmen onlara zaman ayırmak zor olabilir. Ama ailene hak ettiği değeri vermek daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

11 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birisi size karlı kaba davrandığında, aynı şekilde karşılık vermek çok kolaydır. Üstelik bu öfkenizi de dindirir. Ancak kabalığa karşı sakin ve kibar davranmak hem zor hem de sizi daha güçlü kılan bir tavırdır. Üstelik sonrasında pişman olacağınız hiçbir şey de bırakmaz. Eğer bugün benzer bir durum yaşarsanız, bu iki seçeneği de göz önünde bulundurmak iyi olabilir.

11 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni tanıştığın insanların birçok konuda yardımı dokunurken,hayatında da önemli bir yol kat etmeni sağlayabilir. Dişindeki ani ağrılar, seni korktuğun dişçi koltuğuna oturtacak. Arkadan konuştuğunu ve sana haksızlık ettiğini düşündüğün kişilerle birtakım yüzleşmeler yaşanabilir.

11 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa mesafeli seyahat programı yapabilirsiniz. Kendinizi dinlemek ve bazı huzursuzlukları yok etmek istiyorsunuz. İş hayatınızda bugün alacağınız haber sizi heyecanlandıracak. Bir yerden başlamanız gerektiğini hatırlayın.

11 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak için toplantılar yapabilirsiniz. Yeni bir hizmet ortaya koymak için çalışmalara başlayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapabilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha naif bir güç gösterisi herkes tarafından hayranlık ile karşılanacaktır. Mesleki konularda cesur davranmaya, yaptıklarınızı görünür kılmaya gayret edin.

11 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir tanıdığınız anca bir süredir görmediğiniz biri aniden çıkıp gelebilir. Bir çeşit sosyal bir aktiviteye katılabilir, ya da ailenizi ziyaret etmek için eve uğrayabilir. Arkadaşlıklar ve gruplar destekleyici ve tatmin edici olduklarını kanıtlayabilirler ve kendinizi onların yanında epey güvende hissedebilirsiniz. Özellikle sanatla ilgili olan kurslara katılmak için iyi bir zaman.

11 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının takdirini ve onayını kazanmak için aslında kişisel olarak bağ kurmadığınız bazı maddi şeyler ve sıfatların peşinden giderek çok fazla zaman harcıyor olabilirsiniz. Başkalarının değerli olarak kabul ettiği bu öğeler, şu anda size ihtiyacınız olan sevgi ve saygı ortamını sağlayacak gibi gelebilir ancak gerçek mutluluğu bu şekilde bulamayacaksınız. Kendinize karşı dürüst olup başka insanları umursamayı bıraktığınızda, her şey daha kolay gelecek.

11 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya daha mükemmel işler çıkıyor. Çevrenizle, çoğalan bir ilişki içindesiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

11 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun bir gündeminiz olabilir; günlük rutinleriniz, sorumluluklarınız ve işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bazı işlerinizle ilgili adımlar atabilirsiniz. Ancak sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

11 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklemediğiniz yakınlaşmalar gününüzün hareketli ve neşeli geçmesine yol açacak. Aşk hayatınızda edindiğiniz yanlış izlenimler yüzünden kaygı duyuyorsunuz. Gelecek günler, tespitlerinizin ve kaygılarınızın ne kadar yersiz olduğunu size gösterecek. İş hayatınızda problem istemiyorsanız, sorun yaratan insanlardan uzak uzun. Aklınızdaki fikirleri hayata geçirmek için uygun bir dönem. Başarı sizi bekliyor. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz.

11 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 43' 10" R
Ay
Yengeç
24° 14' 26" R
Merkür
Koç
26° 46' 42"
Venüs
Boğa
16° 37' 59"
Mars
Koç
09° 28' 25"
Jüpiter
Boğa
26° 56' 21"
Satürn
Balık
17° 36' 07"
Uranüs
Boğa
23° 04' 51"
Neptün
Balık
29° 15' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 47"
Chiron
Koç
21° 21' 03"
Lilith
Başak
24° 44' 44"
True Node
Koç
14° 57' 11"
Son Güncelleme : 13/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>