Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygusalsınız Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki etkinliğiniz üst seviyelere çıkabilir. Birlikteliğinize yönelmekte zorlanmayacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi şekillenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Karmaşık gibi görünen tüm etkilerden biraz olsun uzak durmanız gerekiyor. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Spor, kişisel bakım gibi konuları hayatınıza dahil edebilirsiniz. Bunu yapacak güce sahipsiniz, sadece aynaya bakıp fark etmeniz gerekiyor. Kalıcı alışkanlıklar edinmelisiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için çok istekli olacaksınız. Cesaretiniz ve kararlılığınız sayesinde zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Ancak, aceleci davranmaktan kaçının ve detaylara dikkat etmeyi unutmayın. İş ilişkilerinde, içgüdülerinize güvenin ve risk almak için doğru zamanı bulun. Ayrıca, sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizi de gözden geçirin ve samimi olanlara odaklanın. Kendinizi ruhen ve bedenen iyi hissetmek için biraz zaman ayırmanız önemli olacak. Sağlığınıza özen göstererek stresi azaltmaya çalışın. İyi bir dinlenme ve rahatlama günü geçirebilmek için hobilerinizle ilgilenin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

12 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzak mesafeli ilişkisi olan bir Yay burcuysanız bugün oldukça duygusal hissedebilirsiniz. Partnerinizi özlediğinizi fark ediyorsunuz. Kendi işini yapan bir Yay burcuysanız yapacağınız toplantıda sinirlerinize hâkim olmakta güçlük çekebilirsiniz. Zamanınızı daha verimli kullanmanız, işlerinizin aksamamasını sağlayacaktır.

12 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir işi hakkıyla yapabilmek sizi ayakta tutan en büyük nedenlerden biri olabilir. Dolayısıyla da bunu yapamadığınız zaman başarısız, yetersiz hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yönetebilmek, zamanı daha iyi kullanabilmek ve farklı düşüncelere de sahip olmak için kendinize neyi ve kimi rol model seçtiğinizi düşünün; bir yanlışlık varsa bunun nerede olduğunu bu sayede göreceksiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları sağlamlaştırma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize ve hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal problemlerinizin çözüme ulaştığını görerek olumlu bir hissiyata bürüneceksiniz. Ailevi problemleri çözmek için çaba göstermeniz gerekmekte.

12 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya başlarken biraz duygusal olarak hassas olabilirsin. Etrafındaki gelişmeler seni her zamankinden fazla etkileyebilir hatta. O yüzden de mantıklı davranmak senin için daha iyi olacak. Olaylara duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısın bugün.

12 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün duygularınızı ve duygusal ihtiyaçlarınızı güçlendiriyor. Gün ilerledikçe yarım kalmış bir işiniz olduğuna dair bir hissiyata kapılabilirsiniz ve bu da gereksiz strese yol açabilir. Muhtemelen, küçük düzenlemeler kapsamlı değişikliklerden daha iyidir. Özellikle çevrenizdeki iş, sağlık ve alışkanlıklar olmak üzere değişime ihtiyaç duyan iç kıpırdanmalarınızı dinleyin ancak hemen değişiklik yapmanız gerektiği fikrine boyun eğmekten kaçının. Bugün kendinizi yorgun hissediyorsanız veya yola çıkamıyorsanız, rutine biraz ara vermeniz veya biraz daha dinlenmeniz gerekebilir. Dikkatinizi dağıtacak şeyleri mümkün olduğunca ortadan kaldırmayı hedefleyebilirsiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişken yapınıza rağmen, mantıklı davranışlar içindesiniz. Polemiğe girdiğiniz kişilerden istediğiniz karşılığı alamayabilirsiniz. Her zamanki gibi beklemeli ve kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenmelisiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

12 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün enerjik bir başlangıç yaparak günü pozitif bir şekilde geçirebilirsiniz. İnsanlarla olan ilişkilerinizde anlayışlı bir tutum sergilemeye özen gösterin. Gününüz aydınlık olsun.

12 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişinin sorunlarını, başka insanlarla paylaşmayın. Anlattıklarınız ileriki günlerde sevgilinize karşı koz olarak kullanılabilir. İş yerinizde fazla uğraşmadan çalışmaya gayret ediniz. Enerjinizi harcayacağınız yarım kalmış bir projenizde ya da uzun zamandır askıda duran başka işlerinizde harcayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu olduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz.

12 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 57" R
Ay
Koç
00° 36' 18"
Merkür
Koç
19° 22' 26"
Venüs
Boğa
06° 40' 50"
Mars
Koç
03° 16' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 10"
Satürn
Balık
16° 58' 13"
Uranüs
Boğa
22° 36' 43"
Neptün
Balık
29° 02' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 58"
Lilith
Başak
23° 50' 57"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>