Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Problem yok, ama fazlasıyla tüketici davranıyorsunuz. Üstelik bu çabanızda partnerinizle bir yarış içindesiniz neredeyse. Bunun bir yapı meselesi olduğunu, değişemeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Kim bilir, belki de haklasınız.

Sizi yepyeni birbekliyor. Orada hayatla yeniden tanışacaksınız. Bugün yarın alabilirsiniz bunun haberini. Fakat kalıcı değilsiniz. Siz orayı bir basamak gibi göreceksiniz. Daha geniş idealleriniz, beklentileriniz var.

Sıkıntılısınız. Fakat yakında bitecek Birkaç yerden düzenli bir para akışı görünüyor. Bu görüntü de uzakta değil. Para konusunda ödüllendirilecek bir tüketicisiniz. Bu parayla ilişkinizde sorunlar yaşatıyor.

Yine yakın çevrenizde tutumluluğun da uç örnekleri var. Onlardan da etkilenebilirsiniz. Denemeye çalışın. Bu da yapı meselesi deyip geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz. Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor. Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşayabiliyorsunuz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay sabah 02:32-10:50 saatleri arası boşlukta olacak. 10:50'de Aslan burcuna geçiyor olacak. Sizlerin pozitif hissedeceği bir gün olacak. Sadece öğle saatlerinde Ay'ın Uranüs ile kurduğu zorlu açı sebebiyle ani gelişmeler yaşanabilir. Seyahat edenleriniz varsa dikkatli olmalısınız. Elinizde olmadan gecikmeler, şanssızlıklar yaşanabilir. Akşam olunca pozitif enerjinizi daha iyi hissedeceksiniz. Olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Araştırmacı ruhunuzla yeni eğitimler araştırabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı hareket etmen gerek!Bugün Güneş-Plüton 90'lığı gerçekleşiyor. Yapman gereken çok şey var. Hayat hızla akıp giderken daha planlı hareket etmen gerektiğini biliyorsun. Her ne kadar kariyerinde bireyselleşmeyi seçecek olsan da arkadaş ilişkinde oldukça girişimci olacaksın. Arkadaşlarınla zaman geçirmek, yardım etmek gibi konularda öne çıkabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle yapacağınız tatili tüm ayrıntılarıyla konuşabilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle ailen arasında kalabilirsin. Aslında işini zorlaştıran mesele, kendini eşinle ailen arasında seçim yapmak zorunda hissetmen. Akşam saatlerinde anne ailesinden gelecek müjdeli haber keyfini katbekat artıracak.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınızda gelişebilecek düzensiz tutum sizi zor bir duruma sokabilir. Başından önleminizi almalı ve harcamalarınızı şu an için sadece ihtiyaçlarınıza doğru yönlendirmelisiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan burcunda ilerlerken, fikir ve inançlarınızı ortaya koymak konusunda iddialı olabilirsiniz. Duygusal açıdan kendinize daha çok güvenebilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızın güzelliklerle dolu olacağı bir gün olacak. Size gelen bazı ufak hediyeler gününüze neşe katabilir, kendinizi özel hissedebilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yay; sevdiklerini koruma amacıyla söylediğin sözlerin yanlış anlaşılması veya kuşkuyla karşılanması mümkün. Lakin sen, kendinden ve görüşlerinden emin olduğun için ikna edici olabilirsin. Öğlene doğru ekonomik konulardan uzaklaşıp, rutin dışına çıkmak ve bulunduğun ortamlardan uzaklaşmak isteyebilirsin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaşamda yönünü kaybetmiş hissiyle telaşa kapılabilirsiniz. Maddi konularda kaygıyı bırakıp yeni hedefler koymak faydalı olur. Sizi sınırlayan, ilerlemenize engel olan sorumlukları gözden geçirip yeni kararlar almak durumundasınız.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınıza bugün ara verin zira tartışmalara açık bir gündesiniz. Öfke hiçbir zaman çözüm değildir. Ayrılıklar vedeğişimi gündeme gelebilir. Daima değerli olduğunuzu bilin. Taşınma fikrine aniden sıcak bakabilirsiniz. Sportif faaliyetlerde kaslarınızı zorlamaktan kaçınmalısınız.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta da, ayın ilk haftası gibi çocuk sahibi olmak ile ilgili olumlu etkiler getirecektir. Ailenizi genişletme kararını bu dönem içerisinde alabilirsiniz. Eğer çocuk sahibi olmakta zorlanıyorsanız, aşılama gibi yöntemlerden olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilecek bir hafta içerisinde olduğunuzu bilin. Bayanlar, kısa süre sonra, bir çocuk beklerken, ikizlere hamile olduklarını bile öğrenip, çok daha büyük bir mutluluk yaşamaya başlayabilirler. MADDİ konularda olumlu bir devreye girmektesiniz. Maddi kazançlarınızdaki artışlar iyice belirginleşmeye başlayabilirler. Özellikle de haftanın son günlerinde, önemli bir miktarda para cebinize girebilir. Gelirlerinizle birlikte giderlerinizin de artmasını bekleyebilirsiniz ama karşılayamayacağınız harcamalar çıkmasından da fazla korkmanıza gerek yok. Bütçenize sert bir darbe inmesi, bu dönemde pek mümkün görünmüyor.

13 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>