Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yanlış bir adım atmak üzeresiniz. İkili ilişkide temel sorun diye ele aldığınız basit bir sorun sizi ilişkiyi bitirmeye doğru götürüyor. Karar vermeden önce ciddi, ciddi yeniden düşünmelisiniz.

Biraz umursamaz olduğunuz düşünülüyor. Bunu pek dikkate almıyorsunuz. Kalabalık bir ortamda çalışıyorsunuz. İşinizi seviyor ve bunu bazı durumlarda etrafınızdaki insanları inciterek sergileyebileceğinizi sanıyorsunuz.

Para durumunuzda yavaş, yavaş da olsa her gün ileriye doğru bir gidiş var. Para darlığınızı, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışıyorsunuz. Bugün hiç hesapta olmayan bir ödeme yapmak zorunda kalacaksınız.

Bazı problemleri dev aynasında görüyor ve problemden o boyutta etkileniyorsunuz. Yakında vereceğiniz yanlış bir kararla bunu sonradan anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım yamalak yaşanmış birçok şeyin, zaman içersinde hoş anılar olarak anılması sizde şaşkınlıklar yaratıyor. Yakın çevrenizdeki bu tür yad edişleri biraz yapmacık buluyorsunuz. Ortak zevkleri paylaştığınız dostlarınızla birtakım konularda ortak görüşler içinde olamayışınız, sizde bir tür yalnızlık nedeni gibi. İnsanların tatmin biçimlerini ve tercihlerini bu kadar sorun etmeyebilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay boşlukta ilerlerken 00:14 itibariyle İkizler burcuna geçiyor. Günün genelinde evlilik ve ilişki hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Partnerinizle beraber güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Eğer ki gönül ilişkinizle ilgili harekete geçmek istiyorsanız, bugün karşı taraftan olumlu cevaplar alabilirsiniz. Ortakaçmış olanlar varsa bugün işinizi büyütmek adına yeni fırsatlar veya yatırımlar karşınıza çıkabilir.

9 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Azminle kendine hayran bırakacaksın!Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Yeni bir şeyler öğrenme, kendini herhangi bir konuda geliştirme isteğin artacak. Girişimde bulunmak, hedeflerine ulaşmak ya da en azından yol almak için büyük bir istek duyuyorsun. İş arkadaşların da bunun farkında ve azmine hayran kalacaklar. İsteklerin doğrultusunda hareket etmeyi tercih ediyorsun. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinle son zamanlarda yaşadığınız iletişimin değişmeyeceğini, farklı yapılarda olduğunuzu düşünebilirsin. Bu durum, keskin kararlar almanı hızlandırabilir. Mide problemi yaşıyorsan, işlenmiş gıdalardan uzak durman gerekebilir.

9 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde bir şeyleri bırakıyor veya artık sonuna geldiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Tahammül edemediğiniz şeyleri daha fazla zorlamamanız size kendinizi daha iyi hissettirecektir.

9 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışı içinde olabilirsiniz. Yenilik arayacağınız zamanlar olabilir. Zevklere düşkünlük söz konusu. Sabah saatlerinde engellerle karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. İlerleyen saatlerde yoğun bir tempo içine gireceksiniz. Eğitimle ilgili konulara zaman ayırmak durumunda kalabilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden beklenmeyen bir performans ile işleri ciddiye alabilirsiniz. Bu sizde uzun süre oturmayacak olsa da en azından işlerinizi halledene kadar işinize yarayacak.

9 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlıklarınız çok önem kazandı. Sizin yanınızda olduklarınızda kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Herkesle güzel dengeler kuruyorsunuz. Egolarınızı kenarda bırakmak size çok iyi geldi. Eski arkadaşlıkları yeniden yapılandırmayı deneyin. Partnerinizden de destek isteyin. Size destek olmuyorsa bir sorun var demektir. Çünkü siz ona her zaman destek oldunuz. Bazen pembe gözlüklerinizi indirmeniz gerekiyor.

9 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu fırsatlar ve sınavlar peşpeşe gelebilir. Deneyimlerinize güvenip ilerlerken vicdani tutumlar önem kazanıyor. Gelişen olayları olgunlaşma fırsatı olarak değerlendirin. Bugün iletişimde aktif ve dengeli olmak önemli.

9 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün?ün kavuşumu size evinizi yeniden dekore ettirir. Uzaktan yatıya gelen akrabalarınızla keyifli bir vakit geçirirsiniz. Aile iç diyalogla sevgi dolu ve empati kokar. Çocuklarınızla ortak sanat performanslarına katılabilirsiniz. Ev almak ve satmak için de uygun bir dönem. Hayalinizdeki evi bulabilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 00" R
Ay
Oğlak
14° 29' 06"
Merkür
Koç
16° 37' 01"
Venüs
Boğa
00° 00' 58"
Mars
Balık
29° 06' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 16"
Satürn
Balık
16° 30' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 49"
Lilith
Başak
23° 14' 57"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>