Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Öğleden sonra saatleri hareketli birkaç güne işaret ediyor. İkili ilişkiler açısından hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal reaksiyonlarınıza dikkat. Oldukça kritik, kimi zaman duygusal açıdan sizi huzursuz edici koşullarla karşılaşabilirsiniz. Uzlaşmaya varmanız ya da eldeki işleri tamamlamanız gerekiyor. Duygusal enerjiniz yoğun, çatışmalar da mümkün.

Meslek yaşantınıza odaklanmak isteyebileceğiniz bugün, ortak çalışmalar size büyük güven sağlayabilir. Bu arada grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsniz. Bugünyaşamınızda olumlu gelişmeler var. Amaçlarınız doğrultusunda çalışabileceğiniz görülüyor.

Kendiniziortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gün. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor. İyi kazanımlar yolunda planlar yapmanız mümkün.

Bugün detaylara dikkat etmeli, daha önce başlattığınız işlerde yeni düzeltmeler yapmak için hazır olmalısınız. Bu arada kendinizle de daha fazla ilgilenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanışmalardaki son günlerde sıkça paylaşılan ortak zevkler, bazı ihmalkarlıkları getirebiliyor. Oysa, ihmal edilenleri de bu zevklere ortak etmeniz mümkün görünüyor. Sizi yıpratan koşuşturmalar içindesiniz. Hissettiğiniz, zaman zaman aşırıya varan bitkinliğinizin altında başka nedenler aramayın. Bir kalabalık arasında zorlama olduğunu çok belli eden sevinçler yaşayacaksınız.

5 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay hareketini Koç burcunda sürdürecek. Saat 11:50'de ise Güneş'le kavuşarak Koç burcunda yeniay meydana getirecek. Yeniay yeni bir aşkı da beraberinde getirebilir. Yalnızlar bu dönemde size ilgi duyan birileri olduğunu fark edebilirsiniz. Hoşlandığınız kişiyle ilgili siz bir adım atarsanız karşı tarafın da size boş olmadığını görebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili beklentiniz varsa onun güzel haberlerini alabilirsiniz. Şanslı olacağınız bir günde olacaksınız. Her konuda şansınızı deneyebilirsiniz. Yeniayla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayabilirsiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başka alanlara yöneliyorsun!Bugün saat 10:50'de ateş burcunda Yeniay başlayacak. Kariyerinde emin adımlarla başarı basamaklarını zorlanmadan çıkıyorsun. İş konusundaki tecrüben arttıkça, öğrendiklerini başkalarına da aktarmak isteyeceksin. Bugün sadece yapman gerekenlere odaklanmak isteyeceksin. Rekabete dayalı birortamında çalışıyorsan, ruhunu besleyecek başka bir alana yönelmeyi kafana koyabilirsin. Eğer uzun süreli birlikteliği olan bir Yay burcuysan sevgilinle evlilik üzerine bir konuşma gerçekleştirebilirsin Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, eşinin bazı aile bireylerine karşı tutumun sert olabilir. Haklıyken haksız duruma düşmemek için daha sakin hareket etmelisin.

5 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi dönüştürmek adına yeni kararları alırken hırsınıza yenik düşmemeli tutkularınızın esiri olmamalısınız. Birden büyümek ve gelişmek için emek vermediğiniz şeylerin dışında bir beklentide bulunmamalısınız.

5 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hiçbir eşik acısız geçilmez. Her dönüşüm insanlardan bir bedel alır. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu sebeple ne kadar acı çekiyorsanız ve işler ne kadar zorsa, bilin ki sizi güzel bir bahar, güzel bir yaz bekliyor. Uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bu aralar biraz zor olabilir. Ama gelecek için planlamasınız yapabilirsiniz. Size iyi gelecektir.

5 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size vaad edilen maddi manevi her şeyin yavaş yavaş gerçekleştirilmesi mutluluğunuza mutluluk katacak. Ayrıca arkadaş çevreniz genişliyor.

5 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yay; romantik ilişkilerde yeni bir döneme giriyor olabilirsin. Yeni ilişkiler başlayabileceği gibi var olan ilişkilerde farklı bir sürece geçiş yapabilirsin. Fakat bu süreçte tüm kararları bireysel olarak alıp sevdiklerine danışmaman çatışmalar yaşamana yol açabilir. Çocuklarla ya da çocuk sahibi olmakla ilgili kararlar alabilirsin.

5 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlüğüne düşkün Yaylar gün boyu çocuksu tutkuları gerçekleştireceğiniz imkanlar gelişebilir. Hareket ihtiyacınızı karşılayan faaliyetlere yönelin. Öfkeye yenilmeden, dogmatik tutumlar yerine anlayış ve duyarlılıkla ilerlemek faydalı olur.

5 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü meydana gelen Yeni Ay, aşk hayatınızda havai fişek etkisi yaratabilir. Ani bitiş ve başlangıçlara açıksınız. Spor ve diyete başlamak için oldukça uygun. Hobiler keyif verir. Çocuğunuzla temiz havada güzel zaman geçirebilirsiniz. Birlikte sinemaya gitme fikri de hoş olabilir.

5 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 40' 10" R
Ay
Aslan
19° 17' 33" R
Merkür
Koç
29° 08' 08"
Venüs
Boğa
19° 07' 11"
Mars
Koç
11° 01' 00"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 57"
Satürn
Balık
17° 44' 50"
Uranüs
Boğa
23° 11' 52"
Neptün
Balık
29° 18' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 21"
Lilith
Başak
24° 58' 11"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>