Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda ani olarak yoğun duygular yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak yaşadığınız duyguları daha çok kendinize saklayacaksınız. Duygusal konularda beklentilerinizin yüksek olmasından kaynaklanacak küçük bir hayalkırıkılğı yaşayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda yeni başlangıçlar yapabilir yada radikal bazı kararlar alabilirsiniz.

İş yaşamınızda kalıcı değişiklikler yapma anlamında adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. Detaylara dikkat edeceksiniz ve gözlem yeteneğinizden son derece iyi olması size verimli sonuçlar getirici nitelikte olacaktır. Ancan beklentilerinizin dışında oluşabilecek bazı gelişmeler sizi zorlayabilir ve bir an önce harekete geçmeniz gerektiğini düşündürebilir.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Küçük imkanları iyi değerlendirerek önemli sonuçlara ulaşabiirsiniz. Başka insanların paralarını yönetmek ve finanmas konularında kararlar vermek sizin için oldukça zevkli olacaktır. Ortak bazı kazançlar elde edebileceğiniz etkiler altında olacaksınız.

Bugün daha çok gizli hareket etmeyi tercih edeceksiniz ve çevrenizdeki insanlara güvenmek sizin için zor olacaktır. Ancak bu konuda aşırıya kaçmamaya çalışmalı ve beklenti düzeyinizi iyi ayarlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girişimciliğinizi gözden geçirmelisiniz. Dönüşü zor bazı kararların öncesinde buna ihtiyacınız var. Yapıcı ve hoşgörülü havanız akşam saatlerinde bozulabilir. Bundan korunmak için, bu günler içinde alacağınız duyumları derinlemesine değerlendirmeniz gerekecek. Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugün Boğa burcundaki hareketine devam ediyor olacak. Enerjinizin hafta içine göre biraz düşük olduğunu hissedebilirsiniz. Özellikle sebepsiz yere halsiz olabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan şey bir Yay gibi dışarı çıkıp sosyalleşmek olmalıdır. Günün ikinci bölümünde Ay güzel kontaklar kuruyor. Önce Venüs devamında da Neptün ile kesinleşen olumlu açısı duygusal hayatınızdaki kararsızlıkların bugün itibariyle kafanızda netleşebileceğini gösteriyor. Sağlık probleminiz varsa akşama doğru daha zinde hissedebilirsiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini ortaya koyuyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugün sıra dışı aktivite planları yapabilirsin. İşten dolayı zamanın az olsa da bu vakti kaliteli ve dolu dolu geçirmek isteyeceksin. Gezmelere doyamayacağın bir gün seni bekliyor. Diğer yandan kendini, acaba ne yenilikler yapsam diye düşünürken bulabilirsin. Özellikle yeteneklerini daha da ortaya koyacak alanlara dâhil olmanın yollarını arayabilirsin. Eski sevgilinin karşına çıkması unuttuğunu düşündüğün anıları canlandırabilir. Evli bir Yay burcuysan, eşinin ailesinde yaşanacak çatışmaların arasında kalabilirsin. Gün içerisinde cevapsız bıraktığın arkadaşına geri dönüş yapabilirsin. Ancak konuşma boyunca sürekli onun konuşmasıyla, aradığına pişman olabilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hedefleriniz ile ilgili önemli kararlar vermek isteyeceğiniz bir gün. Hayatınıza ciddi anlamda bir yön vermek istiyor fakat bazı konularda tam olarak nereye gideceğinizi kestiremiyor olabilirsiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün çok uğraşı gerektiren bir durum olabilir. Yaptığınız işte kararlı ve başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde mükemmeliyetçilik yapmak isterken kontrolü elinize almak isteyebilir ve sorumluluk altına girebilirsiniz. Karar süzgecinizi iyi kullanın.

7 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yay; bugün ev içi tadilat ve dekorasyon ile uğraşabileceğin gibi misafir de ağırlayabilirsin. Aslında zamanını evinde ve ailenle geçirmek kendinle uğraşmak istemene rağmen sosyal ortamın gereklerini yerine getirebilirsin. Sanatsal açıdan verimli çalışmalar yapabilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın sonsuz potansiyeline aşık Yaylar gün boyu sosyal ve yaratıcısınız. Kişisel gelişim imkanları sizi canlandıracak yeni fırsatlar olası. Geçmişten gelen sorunlar çözülmek üzere açığa çıkabilir. Objektif davranın, riskli harcamalardan kaçının.

7 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay gündelik hayatınızı daha konforlu hale getirmeniz için size ciddi farkındalık taşıyacak. Sağlığınıza özen göstermeli, şekerli yiyeceklerden uzak durmalısınız. Ama arkadaşlarınızla keyifli bir hafta sonu yemeğine çıkmayı sakın ihmal etmeyin. Dostluk kavramı bu dönemde sizin için önemli olacaktır.

7 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

7 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 33' 12" R
Ay
Başak
00° 18' 38"
Merkür
Boğa
00° 15' 51"
Venüs
Boğa
20° 14' 51"
Mars
Koç
11° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 56"
Satürn
Balık
17° 48' 41"
Uranüs
Boğa
23° 15' 04"
Neptün
Balık
29° 20' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 10"
Lilith
Başak
25° 04' 17"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>