Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışma aklınızdan çıkmıyor. Son zamanlarda sıklaşan bu tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

İş arkadaşlarınız arasındaki bir sürtüşme gizliliğini kaybedip bugün su yüzüne çıkacak. bu konuda size çokdüşüyor. Telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Para işlerinde son günlerde biraz sıkılaştınız. Bugün bununla ilgili bir tavrınız sizi de şaşırtacak. Ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Bir aile büyüğünü ihmal ediyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Yine de böyle dostlukları korumak adına verdiğiniz ödünler, biraz fazla olabilir. Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugünü dingin geçirme kararlılığınız, kendinizi günlük, irili ufaklı problemlerden sakınma isteği doğuracak.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün tamamında İkizler burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Ay'ın Merkür ve Jüpiter ile kurduğu gergin kontaklar ilişki ve evlilik hayatınızda tansiyonun artacağı bir günde olabileceğinizi gösteriyor. Söylediklerinize dikkat etmelisiniz. Venüs-Neptün arasındaki olumlu etki belki bazılarınız için umut olabilir. Güneş'in Satürn ile açısı ise aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili gergin zamanlar geçirebileceğinizi gösteriyor. Ay 20:26 itibariyle boşluğa giriyor. Bu akşam 20:00'de Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos'a kadar yöneticiniz sizdeyken şansınızı arttırıyordu. Şimdi retroda birazcık bu şansı düşürebilir. Ama hala çok şanslınız bazı süreçler bu dönemde yavaş ilerleyebilir. Önemli olan yöneticinizin hala sizin burcunuzda olmasıdır. Her zor anınızda arkanızda bir güç olacağını unutmayın. Sizin tek yapmanız gereken iyimserliğinizi korumak olmalıdır. Jüpiter retrosu yazısı için tıklayınız.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısıtlanmış hissediyorsun!Yönetici gezegenin ve aynı zaman da şans gezegeni de olan Jüpiter, bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar burcunda geri hareketine başlıyor. Gökyüzü sana biraz kalabalıktan ve angaryadan uzak durmak adına fırsat tanıyor. Hayallerini ve projelerini nasıl hayata geçirebileceğini kurgulayabilirsin. Bazı konularda önüne çıkan engeller, kendini kısıtlanmış gibi hissetmene neden oluyor. Ama seçenekler arasında sürekli kaybolan biri olarak, biraz dinlenmen gerektiğini düşüneceksin. Evli ya da ilişkisi olan bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatil planları yapabilirsin. Baba ailesinde yaşanacak tartışma, büyük bir inatlaşmaya dönüşebilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin burcunuzda gerileyen Jüpiter?in etkisiyle kendinizi daha yorgun ya da anlaşılmıyor hissedebilirsiniz. Bu noktada sadece eksiklerinizi tamamlamak hedefiniz olmalıdır.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi romantik tutum içinde bulabilirsiniz. Sanatsal uğraşlarla ilgilenmek keyfinizi yerine getirebilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Zaman zaman sizi uğraştıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda işlerinizde yavaşlama olabilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Para konularında bereketin artacağı bir gün. Sosyal hayatınızda keyfiniz yerinde. Ancak partnerinizin tam sevgisini ya da saygısını kazanmış hissedemeyebilirsiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yay; alacağın kararları uygulamak ve harekete geçmekte karşındakinden onay beklerken, konunun maddi getirisini yetersiz bulabilirsin. Bugün yakınların ya da ailen zaman zaman seni yanıltarak, karar almanı zorlaştırabilir. Verilen sözlerin tutulmaması olayların kontrolünü kaybetmene neden olabilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bireysel veya profesyonel ilişkilerde dengeyi korumak önemli. Yenilenme arzunuzu artıran içsel ihtiyaç iyice belirginleşiyor bu sebeple tepkisel tutumlar artabilir. İyimser ve neşeli tutumları sürdürme çabanız önemli.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter sizin burcunuzda geri hareketine başlıyor. 11 Ağustos?a kadar geri gidecek. Bu dönemde başta sağlığınıza özen göstermek gerekir. Baldırlar, kaslar, sinir sistemi hassastır. Boşaltım sisteminizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. İkili ilişkinizden beklediğiniz ilgi ve alakayı göremediğinizi düşünürsünüz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalısınız.

10 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>