Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Takdir Görüyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak karmaşık etkiler alsanız da üstesinden gelme şansınız var. Belirsizlikleri tamamen geride bırakmayı başarmalısınız.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın. Belirsizliklerin üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın.

Maddi anlamda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beslenme düzeninizde değişiklikler yapmanız gerekebilir. Uzman desteği almak ve bedeninizin ihtiyaçlarını fark etmek, liste yapmanızı kolaylaştıracaktır. Kendi değerinizi düşürmeyin.

14 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve heyecanlı hissedebilirsin. İçindeki coşkuyu başkalarıyla paylaşmak için fırsatlar bulabilirsin. Aynı zamanda, hedeflerine odaklanmak için cesaret ve motivasyon da bulacaksın. Bugün yapmak istediğin şeylerin üzerine odaklan ve kendine güvenle ilerle. İçindeki iyimserlik ve pozitif enerji, senin için harika sonuçlar getirebilir. Keyifli bir gün geçirmen dileğiyle!

14 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarınızın bilincinde olmak her zaman takdir edilmenizi sağlıyor. Arkadaş çevreniz bu özelliğiniz sayesinde sizi parmakla gösteriyor. İlişkisi olan bir Yay burcuysanız, partnerinizin davranışları canınızı sıkabilir. Partnerinizin hareketlerini düzeltmesi için uyarılarda bulunacaksınız. Üniversite arkadaşlarınızın yanına gitmek isteyebilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Okların yönünü kendi isteklerinize çevirmelisiniz. Duyarlı ve sorumlu bir insan olmayı kendi hayatınız için de mümkün kılmanızda fayda var. Bir gün her şey bitebilir ya da değişebilir, tüm bunlar olurken sizin bir eksiklik hissetmemeniz için bugün hayatınızı hangi düzende, hangi hedefle doldurduğunuz önemlidir.

14 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Bütçeleme yapmanız gerekebilir. Bazı konularda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla ikna edici olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha kolay ilerletebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz zamanlar var.

14 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle alakalı atacağınız önemli adımları iyi hesaplamalısınız. Özellikle de üretmekle alakalı işler yapıyorsanız doğru ellerde olduğundan emin olmalısınız.

14 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına yardımcı olmak daha fazla ön planda olabilir senin için. Senden yardım isteyen insanlarla birlikte zaman geçirmek senin için daha önemli bir hal alacak. Onların projelerine katkıda bulunmak, gelişmelerini sağlamak senin için öncelik haline gelebilir.

14 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, şimdi mali işleri, gelirleri ve bütçeleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Dikkat etmezseniz yakın zamanda avantajını kaybedebilecek şeylere kendinizi kaptırmanız mümkündür. Şu anda ve son günlerde söylenen veya başlatılan şeylerle ilgili fikir veya ilgi değişikliği, hatta muhtemelen biraz pişmanlık bile olabilir. Bu yüzden bugün gelir kaynaklarınızı ve paranızı nasıl harcadığınızı yeniden düşünmek için zaman ayırın. Bazı para kazandıran fikirler veya girişimler, kontrolünüz dışındaki koşullar nedeniyle beklemeye alınabilir. Nitekim bu, sizin için harikalar yaratan şeyleri yapmanın yeni yollarını bulmanıza yol açabilir. Eski sorunlara yeni bir yönden veya perspektiften yaklaşmayı hedefleyin.

14 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman gününüz daha güzel geçiyor. Bugün, yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Gizemli ve değişik olaylar ilginizi çekiyor. Çevrenizdeki kişilerin, farklı yönlerinden etkileneceksiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

14 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; para, kazançlar ön plana çıkabilir ve çalışma hayatınızdaki ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması her ikinizi de yorup yıpratmış gibi görünüyor. Özellikle bugün fazla fevri davranmanız, sevgilinizin tepki göstermesine neden olabilir. İş hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için ön çalışmalara başlıyorsunuz. Düşüncelerinizi ortaklarınızla paylaşarak, kararlarınızı vermeniz yararınıza olacak. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının. Hiç beklemediğiniz anda bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 15' 49" R
Ay
İkizler
20° 37' 25" R
Merkür
Koç
24° 04' 59"
Venüs
Boğa
13° 30' 17"
Mars
Koç
07° 31' 45"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 23"
Satürn
Balık
17° 24' 43"
Uranüs
Boğa
22° 55' 58"
Neptün
Balık
29° 11' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 13' 00"
Lilith
Başak
24° 27' 49"
True Node
Koç
15° 10' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>