Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gülümseten sürprizleri kaçırma! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün gerçek bir yenilik yaşayacaksınız. Belki bir katılmak istediğiniz biraniden size fırsat olarak sunulacak. Kariyeriniz ilerlemeye devam etmeye hazır, bu yüzden kendinizi değişim için ani fırsatlara açık tutun. Ya da aşk hayatınızda, duygularınızla şansınızın güzel bir şekilde bir araya geldiğini görebilirsiniz.

Gerçekten gelecekteki çalışmaların, bilgisayarlara bağlı yalıtılmış bireyler tarafından gerçekleştirileceğini düşünüyor musunuz? Size bunu kim söylerse söylesin, sizi rahatsız edeceği için, onlara ulaşmaya en yakın olan şeyleri eleştirme isteğini hissedeceksiniz. Bu geleceğe inanmazsanız, bir alternatif önerebilir misiniz? Eğer bir takımın başıysanız, bu yeni çözümler aramanın tam zamanı olabilir.

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Kendini başlangıç noktasında bekleyen bir at gibi hissedebilirsin. Gün boyu istekli tavırlarını sürdürmeye çalış. Yaratıcı doğanın gün yüzüne çıktığını ve seni yaratıcı yollardan açıklamaya sevk eden büyük miktarda enerjiye sahip olduğunu göreceksin. Yüksek miktarda adrenalinin tüm gün sürsün, böylece etrafındakileri de ister istemez kendin gibi cesaretlenmeye sevk edersin.Bugün evden çıkmasanız bile heyecanlı, tatminkar ve teşvik edici bir gün olacak. Akrabalarınız ya da komşularınız evinize heyecan verici haberler taşıyan ilginç insanlar getirebilir. Erkek bir ziyaretçiniz evinizi dekore etmenize ya da ufak tefek tamiratları halletmenize yardımcı olabilir. Bilgisayar ya da televizyon gibi yeni bir elektronik alet sayesinde olan bitenden anında haberiniz olacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Yay. Her Yay burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sabah 21 derece Balık burcunda saat 07:32'de dolunay gerçekleşiyor. Aile içinde huzursuzluk yaratacak olaylar meydana gelebilir. Aile bireyleri arasında gerginlikler yaşanabilir. Evinizde riskli hareketlerden kaçının. Ufak kazalar yaşanabilir. Bugün Merkür de Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar sosyal yardım kuruluşları için çalışmalara vakit ayırabilirsiniz. Sesini duyurmak isteyenler için aracı olabilirsiniz. Venüs de Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar şansınızın açık olduğu bir dönem sizleri bekliyor. Bulunduğunuz toplulukta insanlar sizden bahsedebilirler. Yaptığınız işte ün kazanabilirsiniz. Aşk hayatınızda parlayabilirsiniz. Dolunayın ayrıntılarını içeren yazı için tıklayınız.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gülümseten sürprizleri kaçırma!Bugün sabah saatlerinde su burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayattan beklentilerin yüksek… Bugün küçük ama seni gülümsetecek sürprizlere açık olmalısın. Bugün pratikliğin ile işleri çarçabuk halledeceksin ama bu kadar sabırsız olmamalısın. Bu, bazı şeyleri gözden kaçırmana neden olabilir. Biraz daha dikkatli olmanda yarar var. Bu şekilde çalışırsan, lider ruhunu öne çıkarabileceğin bir fırsat yakalayabilirsin. Hazırlıklı ol! Aile içerisinde bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ailene karşı fazlasıyla korumacı olman anlaşılabilir ancak sonradan pişman olacağın sözler sarf etmemeye özen göstermelisin.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konular bu dolunayla birlikte istikrarlı bir şekil içine giriyor. Artık bir nefes alarak, ekonomik koşullarınız size güven duygusu vermeye hazırlanıyor.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda dolunay etkisi altında bugün ailevi konulara, sevdiklerinizle ilgili sizi bağlayan konulara zaman ayırabilirsiniz. Aynı zamanda kendi iç dünyanıza dönmek de mümkün.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla harcamak yerine ihtiyacınız olanı bilmeli, ona göre hareket etmelisiniz. Duygusal açıdan da ne istediğinizi bilerek hareket etmeniz çok önemli.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir dolunay gerçekleşirken ev ve ailenizle, geçmişinizle ilgili hassasiyetler yeniden su yüzüne çıkabilir, artık bir temizlik yapmak, geçmişin tortularını geride bırakmak isteyebilirsiniz. Hedefleriniz yönünde daha kolay ilerlemek için bunu yapmanız gerekebilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, kişisel yaşamınızda ve duygusal konularda karar vermeniz pek doğru olmayabilir. Karar ve taahhütlerde bulunmak için donanımlı hissetmiyorsanız, net ve kendinize güvenene kadar beklemeniz en mantıklı yoldur.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda meydana gelen Dolunay, evdeki duyarlı ortamı arttırır. Duygusal ilişkiler ve hayat yönünüz hakkında kafanızda bin tane cevapsız soru kalabilir. Kağıt kalem alarak bu kafa karışıklığını listeleyip ortadan kaldırmaya çalışın. Zira gerçeklere daha yatkın zihniniz bu yöntemden hızlı bir şekilde faydalanır. Bugün alkol tüketimi artabilir. Aşırılıklardan kaçının.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda zorlanabilirsiniz. Negatif duygular tavan yapabilir. Karamsar olmaya pozitif olmaktan daha fazla meyil gösterebilirsiniz. Bu havayı bozmak için bol bol hareket etmeli ve mümkünse ufak geziler planlamalısınız. Geleceğe yönelik problemlerin sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bu dolunay hedeflerini ne derece gerçekleştirdiğine ve aldığın sorumlulukların nasıl altından kalktığına dair sana bir görüş verebilir. Kariyerinde ya da sosyal ortamında seni yoran ve yıpratan gelişmelerin sona ermesi önünü daha rahat görmeni sağlayacaktır. Kendini akışa teslim edebilir, gelişmeleri olgunlukla karşılayabilirsin.

14 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 39"
Ay
Kova
23° 23' 11"
Merkür
Koç
17° 48' 20"
Venüs
Boğa
03° 29' 55"
Mars
Koç
01° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 52"
Satürn
Balık
16° 45' 07"
Uranüs
Boğa
22° 27' 48"
Neptün
Balık
28° 58' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 22"
Lilith
Başak
23° 33' 46"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>