Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeniden başlıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bazen, romantizmden çok arkadaşlığa odaklanıyorsunuz. Şu anda birine karşı olan hisleriniz karmaşık ve bugün bu hisler ortaya çıkabilir. Oldukça çekici bir arkadaşınız olabilir ve ona romantik olarak yaklaşmak isteyebilirsiniz. Fakat eğer flörtleşmeye başlarsanız, arkadaşlığınızın tehlikeye atacağnızdan endişelisiniz. İkiniz için en iyi olana karar vermek için bunları onunla konuşun.

Yüzeyin altında kaynamakta olan bazı zorlayıcı güçler, insanlarla olan etkileşimleriniz esnasında olay yaratabilir. İlk tepkiniz, üzülmek ve bakış açınıza göre daha da sert olmak olabilir. Ancak, daha rahat bir tutum sergilemeniz önemlidir. Diğer insanların, sizin durumunuzdan farklı bir bakış açısına sahip olduğunu kabul edin ve bu bakış açısına karşı çıkmak yerine onun gibi düşünün. Eğer diğerleri sabit fikirli ve mantıksız olmaya devam ederlerse, yürüyüp gitmek konusunda kendinizi özgür hissedin.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Kendine yepyeni bir hedef koyabilirsin. Günün enerjisi seni bir miktar içe dönük yapabilir. Gerçekten başarmak istediğin şeylere yoğunlaşabilirsin. Motosiklet kullanmak ya da skydiving yapmak için her zaman öğrenmek istediğin şeyler mevcutsa, belki de artık öğrenmenin vakti gelmiştir. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşamak yerine artık harekete geç. Hayallerini asla bırakma!Bugün nerede ve kiminle olursanız olun size daha dengeli ve huzurlu hissetmenizi sağlayacak bir hassasiyet ve merhamet gösterilecek. İçinde bulunduğunuz durumdan rahatsızlık duyacak olursanız unutmayın ki sığınabileceğiniz en iyi yer kendi iç dünyanızdır! Ancak muhtemelen bu çareye başvurmanız gerekmeyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sizler için sosyal yönünüzün aktif olacağı bir gün başlıyor. Yakınlarınızdan davetler alabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda iletişim becerilerinizle işinize veya eğitim hayatınıza dair güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Saatler 08:22'yi gösterdiğinde Ay, yarına kadar boşlukta ilerliyor. Mesajlarınızın, maillerinizin ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmenizde yarar var.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniden başlıyorsun!Ay, tüm gün boşlukta hareket ediyor. Eğitimini yarıda bırakmış bir Yay burcuysan, yeniden başlama kararı alabilirsin. Çocuklarınla ile ilgili almış olduğun sorumluluklar ve ev hayatındaki yükler seni sosyal hayattan uzaklaştırabilir. Bu nedenle kendini depresif ve sıkılmış hissedebilirsin. Moralini yüksek tutmalı, günün akışına kendini bırakmalısın. Akşama doğru duygu durumunda değişiklik yaşayacaksın. Vereceğin kararlardan emin ve olaylara karşı soğukkanlı olacaksın. Kilo problemi olan bir Yay burcuysan, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündeminiz, bir pişmanlık duygusu olabilir. Telafi, küslüklerin son bulmasıyla ilgili düşünebilir ve fırsatları değerlendirebilirsiniz.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişim trafiğinden kaynaklanan aksaklıklara dikkat etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanızda fayda var. Ev hayatınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Eşinizi ihmal etmemeye özen gösterin. İkili ilişkilerinizde denge de kalmaya çalışın.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi gergin hissediyor olabileceğiniz bugünlerde hayata bir şans daha vereceğiniz fırsatlar önünüze çıkarak manevra yapmanıza neden olabilir.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda, görev ve sorumluluk alanınızda ilişkilere biraz daha dikkat etmeniz, özen göstermeniz gereken bir günde olabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin niyetini tam olarak anlamadan kendinizi akışa bırakmak yanıltıcı durumlara sebep olabilir.

11 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Coşkun doğanız bugün tam olarak kontrolü ele geçirdi. Şanlı mizah anlayışınız sizin fark edilmenizi sağlayacak ve bu sayede yeni arkadaşlar edineceksiniz. Kendiniz akışa bırakın ve söylediklerinizi çok fazla kontrol etmemeye çalışın.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati size valiz hazırlatır. Kardeş ve yakın akrabalarınızla aniden bir seyahat planı yaparsınız.Arabanızı yenilemeye niyet edersiniz. Yaşadığınız yakın çevredeki insanlarla iletişiminiz artar. Özgür ruhunuzun ön plana çıktığı bir gün. Entelektüel konulara ilginiz artar. Kurslara veya eğitimlere katılmak sizin için oldukça anlam taşır.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu kalabalık zamanlara giriş yaptınız. Yeni organizasyonlar içine girebilir, hali hazırda yer aldığınız gruplarda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerlik konularında arada kalmalar söz konusu olabilir. Bazı Yay burçlarının kalbi ikiye bölünebilir. Fazla hayalperest olmaktan ve ütopik projelerden kaçınmalısınız.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; yakın çevrenle keyifli sohbetler içinde olabilir, sosyal medya üzerinden arkadaşlarınla organizasyonlar yapabilirsin. Görüşlerini paylaşmak, dostlarla bir arada olmak ve kısa yolculuklara çıkmak seni mutlu edebilir. Kendini enerjik hissedeceğinden hareket halinde olmak isteyebilirsin.

11 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 06" R
Ay
Oğlak
08° 33' 18"
Merkür
Koç
16° 29' 01"
Venüs
Koç
29° 28' 07"
Mars
Balık
28° 46' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 03"
Satürn
Balık
16° 27' 54"
Uranüs
Boğa
22° 16' 35"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 19"
Lilith
Başak
23° 11' 60"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>