Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sevdiklerinle bir araya geliyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 20%

Sezgileriniz günü kurtarabilir. İçgüdülerinize dikkat edin ve o manevi mesajlara kulka verin. Bazı önemli ve gizli sinyalleri alabildiğinizi görebilirsiniz. İş yerinizde bir şeyler olacağını sezebilir ya da sevdiğiniz birinin yaşadığı duygulara karşı hassas olabilirsiniz. Sinir sisteminiz, bugün etrafınızdaki enerjiyi toplayarak sanki bir radar gibi olacak.

Bugün dikkatli olun ve odaklanmaya çalışın. Küçük ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Kişisel bir proje üzerinde çalışıyorsanız veya çek defterinizi düzenliyorsanız, doğru bilgileri kullandığınızdan emin olun ve hesabınızı iki kez kontrol edin. Daha büyük sorunlar yaratabilecek bazı küçük hatalar keşfedebilirsiniz. Acele etmeyin. Yaptığınız her şeyde doğruluk sağlarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Kendine her zaman vakit ayıramıyorsun, ama bugün buna ihtiyacın olacak. Eğer çocukların varsa dışarıdan yardım al. Bebek bakıcısı çağır ve öğleden sonrasında bakıcı onlarla ilgilensin. Kendin olup rahatlamak için zamana ihtiyacın var. Uzun bir yürüyüşe çık ve tazeleyici bir mineral banyosu yap. Tükenmiş olan pillerini şarj et.Bugünü çocuklarınıza ya da partnerinize adayın. Onlara hak ettikleri igiyi gösterebileceğiniz vakti ayırmanın çok zor olduğu hakkında sızlanabilirsiniz. Başkalarını bir kenara bırakın, kendinize ayıracak yeterli vaktiniz bile olmayabilir. Her durumda, sizden beklenenler ve gerçekten yapabildikleriniz arasında ezilebilirsiniz. Hissettiğiniz içsel gerilimden kurtulmak istiyorsanız önümüzdeki birkaç hafta boyunca vereceğiniz kararları enine boyuna değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçeklerden kaçma isteği yaşaman mümkün. Senden fikrini beyan etmeni talep eden bir durumla yüzleşme konusunda çok da istekli değilsin. Bunun sebebi bu yeni sorumluluğu üstlenecek beceriye sahip olmadığını görmekten çekinmen olabilir mi? Yine de bu sorumluluk, başarı hayallerini gerçekleştirebilmen için kaçırılmaz bir fırsat. Kaçırmak için bir bahanen olamaz!

8 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam ediyor. Maddi değeri yüksek olan şeylere ilginiz yüksek olabilir. Gelirinizdeki artışlar harcamalarınızın da artmasına sebep olabilir. Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşen zorlu açı nedeniyle öğleden sonra kariyer hayatınızda beklemediğiniz şekilde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Siz doğru olanı yaptıkça sorunlar büyümeye devam edebilir.

8 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinle bir araya geliyorsun!Hayatına uzun zamandır yeni bir yön verme isteğinin gerçekleşmeye başladığını fark edeceksin. Ancak bazı insanların kötücül tarafları seni zorlayacak. Her ne kadar sakin kalmak istesen de kontrolün dışında gelişen olaylarla karşılaşabilir, kendini bir anda sorunlarla uğraşırken bulabilirsin. Eğitimi devam eden bir Yay burcuysan, kendini geliştirmek adına dil kursuna yazılabilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Yay burcuysan ailelerle karşı karşıya kalmak zorunda kalabilirsin. Arkadaşlarınla zaman geçirmek sana iyi gelecektir. Sosyal konularda meşgul olmak kafanın dağılmasını sağlayacak.

8 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtan olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. Karar vermek için acele etmeyin. Ayrıca, sorunları fazla büyütmeyin.

8 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konulara dikkat edin. Yeteneklerinizi farklı şekilde kullanmaya zaman ayırabilirsiniz. Parasal konularda da farklı düşünceler içinde olabilirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir para kaynağı bulmak, bir borcunuzu ödemek için dostlarınızdan ya da ailenizden destek almak gibi konular gündeme gelebilir.

8 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtan olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. Karar vermek için acele etmeyin. Ayrıca, sorunları fazla büyütmeyin.

8 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda tüm cevapları bilemeyebilirsiniz, ama bugün herkes sizi takip edecek. Arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız size hangi restorana gideceğinizi, saçlarıyla ne yapmaları gerektiğini ve hatta hangi kariyer yolunu seçmeleri gerektiğini soruyorsa çok şaşırmayın.

8 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay, Oğlak burcunda seyahat geliyor. Gelir gider tablonuzda yeni bir düzene geçebilirsiniz. Masraflarınızı kısarak yeni yatırımlara girmek akıllıca olacaktır. Değerinizi ortaya çıkaracakkararları öne çıkar. Herkes başarınızı dile getirecektir. Aşırı mütevazi olmadan hakkınızı isteyin.

8 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız, büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü güzel yaşayacak ve Pazar'ın tadını fazlası ile çıkartacaksınız. Yürüyüşler, doğa gezileri, açık havada zaman geçirmek size çok iyi gelecektir. Düşündüklerinizi hayatınıza çektiğinizi unutmayın. İyi düşünün ki; iyi şeyler gerçekleşsin. İnsanların dikkati üzerinizde bunu bilerek bazı davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. 

8 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; maddiyat ağırlıklı bir gün yaşıyor olabilirsin. Gelirini artırabileceğini düşündüğünteklifleri veya belli başlı fırsatlar kapını çalabilir ve bunun üzerine yeni olanaklara güvenip harcamalarını arttırmamalısın. Çıkabilecek fırsatları değerlendirirken; sınırları zorlamadan ve koşulları hesaplayarak hareket etmeye bakmalısın.

8 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 09" R
Ay
Oğlak
09° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 30' 12"
Venüs
Koç
29° 33' 15"
Mars
Balık
28° 49' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 01"
Satürn
Balık
16° 28' 17"
Uranüs
Boğa
22° 16' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 33"
Lilith
Başak
23° 12' 27"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>