Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sevdiklerinle zaman geçiriyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün sizin açınızdan işler iyi gidiyor. Zihniniz açık bir şekilde düşünebilme imkanı tanırken duygularınızın da dengede olduğunu göreceksiniz. Olayın merkezine çok kolay bir şekilde inebilmeniz mümkün. Çok fazla sabır ve konsantrasyon gerektiren zihinsel işlerinizi halledin. Bu tür işlerle uğraşmak için mükemmel bir ruh halindesiniz.

Bugün sosyal becerileriniz üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışmanıza her zamanki gibi yaklaşmanıza rağmen, şu an daha hassas bir dokunuş yapmanız gerekebilir. Biraz neşelenmeye ihtiyacı olan birarkadaşı veya çalışan olabilir. Onlara karşı sert olmayın çünkü daha da üzülebilirler. Onlarla bir motivasyon konuşması yapmaya çalışın ve ekibi buna katılmaları için teşvik edin.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Ailenden biri bir yere gidebilir ve kimseye nereye gittiğini söylemeyebilir. Bu durum kaygı yaratacaktır ama hemen korkmayın. Yakının, büyük ihtimalle güvendedir; ama son zamanlarda yaşadığı üzüntüler onu yalnız kalmak istemeye itmiş olabilir. Bu kişiden bu ara sağlıklı bir iletişim bekleme. Sabırlı ol ve kaygılanma.Şu an kendinizi yeterince vitamin alamamış ya da dinlenememiş gibi bitkin hissediyor olabilirsiniz. Ya da çocukların okuldaki başarısı gibi sizin için önemli mevzuların kontrolünü kaybettiğinizi hissediyor olabilirsiniz. İsteseniz de istemeseniz de, biraz sakinleşmeniz gerekiyor. Bugün günlük işlerinizin tümünü önceliklendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hem yaratıcı hem de estetik duyularınız şu anda yüksek, bu yüzden sanatsal arayışların şu anda size çok çekici gelmesi şaşırtıcı değil. Neden bir kursa kayıt olmuyorsunuz veya yaratıcı tarafınızı daha fazla keşfetmek için bir derse katılmıyorsunuz. Bir bonus olarak, ömür boyu arkadaş olabileceğiniz bazı insanlarla tanışmanız da olası. Bu bile tek başına giriş fiyatına değer!

6 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün de Ay, sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Pozitif günlerde olsanız da bugün bunu hissetmeniz zor olabilir. Ay'ın meydana getirdiği negatif açılar nedeniyle hem ilişkinizde hem sosyal çevrenizde alıngan olabilirsiniz. Duyduklarınız sizi yaralayabilir. Bugün alacağınız kararlar sağlıklı olmayabilir. Merkür-Jüpiter arasında oluşan gergin açı nedeniyle kariyer hayatınızda karşı tarafa verdiğiniz tepkilere dikkat edin. Yöneticinize hiç istemeden sert çıkabilirsiniz. Devamında 19:03'te Ay boşluğa giriyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinle zaman geçiriyorsun!Bugün, meraklı yanın yanlış anlaşılabilir. İyi niyetini kimseye ispat etmek zorunda hissetmesen de ufak sonradan bu yanlış anlaşılmalar başınaaçabilir. Anman dikkat! Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, çalışanlarının talepleri doğrulusunda bazı iyileştirmeler yapma kararı alabilirsin. Aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren işlerde iletişim ve bilgi alışverişleri senin için ön planda olacak. Evli bir Yay burcuysan, evliliğine biraz daha zaman ayırman gereken bir gün. Aile içerisinde ya da arkadaş çevrende gelişen bazı olayları güçlü mantığınla çözeceksin.

6 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Psikolojik yorgunluklarınızhayatınızla alakalı olabilir. Akışına bırakmamak ve şartlarınızı zorlamamak dinlenmenize yardımcı olacaktır.

6 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için heves içinde olacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Özgürce kendi hayatınıza bakacağınız bir gündesiniz. Keyif aldığınız kişilerle görüşüp, kendinize zaman ayıracaksınız. Yeniliklere açıksınız. İmaj değişikliğinde kararlarınızı dikkatli almanızda fayda var.

6 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Ayrıca aşk hayatınızla ilgili yapacağınız yeni açılımlar sizi güzel noktalara götürebilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

6 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size sorulmadan hiçbir şeye cevap vermeyin ve hiçbir proje için gönüllü olmayın. Sizden bir rica bulunan olursa, ne kadar zamana ihtiyacımız olduğu konusunda dürüst davranın. Çok gerçekçi olmayan bir proje ise doğrudan hayır deyin.

6 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın keyfine odaklanmak için dünyevi zevklere odaklanın. Masaj, yoga, pilates gibi çalışmalarla bedeninizi dinlendirip, zihninizin daha rahat çalışmasına olanak tanıyın. Kariyerinizde dönüm noktası yaratacak bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Biraz cesaret, biraz da mantık hayatınızda yeni bir sayfa açmaya neden olur.

6 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

6 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizde dinlenmeyi, hatta evde aklınızın takıldığı birikmiş konuları halletmeyi çok isterdiniz ama maalesef çalışıyorsunuz. Ev partileri için oldukça uygun bir gün. Arkadaşlarınızı davet edebilir, yumuşak bir Cuma günü yaşayabilirsiniz. Tatil dönüşü böyle bir organizasyon daha fazla yorulmamanızı sağlayabilir. 

6 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay;  Mevcut kariyerinde ya da yeni başlayacak olan kariyer hayatında umut vaat eden bir süreçtesin. Etrafındakilerle olan iletişimin, kişisel fikirlerine de dokunarak seni daha bilge yapabilir ve bir süredir devam eden finansal sorunlarını da çözebilirsin. Burcundaki Ay'ın Jüpiter'le olan bağlantısı gün içinde abartılara yatkın olabileceğini göstermekte.

6 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 53" R
Ay
Oğlak
08° 16' 41"
Merkür
Koç
16° 28' 40"
Venüs
Koç
29° 26' 34"
Mars
Balık
28° 45' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 46"
Satürn
Balık
16° 27' 48"
Uranüs
Boğa
22° 16' 30"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 14"
Lilith
Başak
23° 11' 51"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>