Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Keskin konuşmalara dikkat! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, anlaşmazlık içinde olduğunuz bir kişiyle uzlaşma sağlamanız gerekebilir. Bu kişi sevdiğiniz biriyse, eski sorunların ilişkinizi bozmasına izin vermeyin. Affetmek ve unutmak sorun değil, ama önce havayı yumuşatmak isteyebilirsiniz. Olayı kendi açınızdan anlatın ve karşı tarafa da aynı şeyi yapma şansı tanıyın.

Maceraperest tarafınızın duygularınızı desteklediğini farketmeniz gerekiyor. Ruhunuzun bu iki parçası, sınırlarınızın ötesine uzanmanıza yardımcı olmak için uyum içinde çalışıyor. Yeni diyarlara doğru ilerleyin ve bir şey anlamadığınızda sorularınızı sorun. Zihinsel ve duygusal olarak öğreneceğiniz, gelişeceğiniz ve büyüyeceğiniz tek yol budur. Okuldan çıktığınızda öğrenme eyleminin durduğunu düşünmeyin.

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Kaynaklarını boşa harcama. En kesin ve emniyetli yolu tercih et. Seni eyleme teşvik eden kuvvetli bir güç mevcut; fakat çok da inatçı bir tutum sergilememelisin. Bu sadece senin desteğine güvenen ve inanan insanların senden uzaklaşmasına yol açar. Eski ve yeni arasında sağlıklı bir denge oluştur. Değişime ise her açıdan açık ol. Esnek bir tutum benimse.Sezgileriniz ve algılarınız bugün özellikle çok keskin ve kendinizi başkalarının düşünceleri ve hisleri söz konusu olduğunda her zamankinden daha uyumlu hissediyorsunuz. Psikoloji, felsefe ya da metafizik alanlarındaki çalışmalar yalnızca kendi yaşamınıza değil çevrenizdeki dünyaya da yeni bir ışık tutarak bilinçaltınızla ilgili görüler elde etmenize olanak tanıyabilir.Meditasyon yapmak ya da kendi düşüncelerinizle baş başa kalacağınız bir yürüyüşe çıkmak için muhteşem bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Can sıkıntısı ve huzursuzluk bütün gün yakanızı bırakmayabilir. Sizi dünyevi işlere bağlayan zincirleri kırıp maceraya atılmak isteyebilirsiniz? Ne tür bir macera aradığınızı tam olarak bilmeseniz de! Evde de işte de kapana kısılmış gibi hissediyor olabilirsiniz. İhtiyacınız olan molayı verebilmek için dışarıda bir şeyler yapmayı planlayabilir, hatta bir süreliğine şehir dışına bile çıkabilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketine Terazi burcunda devam ediyor. 11:33 itibariyle ise yarına kadar boşlukta kalıyor. Öğlen oluşan Güneş ve Mars kavuşumu sayesinde geleceğinize dair istediklerinizi gerçekleştirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Venüs ve Jüpiter zorlu etkileşimiyle ise akşamdan itibaren kariyer hayatınızda gergin olacağınız bir dönem içerisinde olabilirsiniz. Yöneticiniz canınızı sıkabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keskin konuşmalara dikkat!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Güne biraz düzensiz başlıyorsun. Kendini toparlamak için öğleden sonrasını beklemeni öneririm. Bazı karmaşık, duygusal konuların içine dalarsan, üstesinden gelemeyebilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, ben bilirim tavrın, tepki almana neden olabilir. Fikirlerini açıklarken, keskin davranmamanda fayda var. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, çocuklarınızın duygusal ihtiyaçları üzerine kafa yorabilirsin. Akşamüzeri günün stresini atmak adına, arkadaşlarınla buluşmayı tercihe edeceksin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatınızı da olumsuz yönde etkileyecek ekonomik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Önlemek adına borç ve ödemelerinizle ilgili çözüm yollarını uygulamaya koyulmalısınız.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili görüşmeler içinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde hızlı ve kendiliğinden akan iletişim söz konusu. İş hayatınızda alacağınız destekler sizin daha rahat ilerlemenize neden olacaktır. Mesleki gruplar ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde aşk ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Keyif alacağınız ortamlarda olmak isteyebilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklemediğiniz sürpriz iyiliklerle kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Başkalarına karşı fedakar yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz iyi bir neden olmadan boğulduğunuzu hissediyorsunuz. Ruhsal ya da sosyal ideallerinizi yeniden değerlendirin. Meditasyon veya dinlenme yoluyla ruhunuzu yenileme yolları bulun. Ahlakınızı gözden geçirin. Önemli kararlar, görüşmeler ya da uzun vadeli taahhütleri erteleyin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgiliniz ya da eşinizle bugün enerji seviyeleriniz çok farklı. Bambaşka tellerden çalıyorsunuz. O yüzden karşılıklı bir şeyleri zorlamayın. Bugün sakin, keyifli, kendi halinizde geçirin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabahtan kendinizi evden dışarı atıp geceye kadar dönmeyin!Zira arkadaşlarınız ve sosyal etkinliklerle dopdolu bir günden keyif alırsınız. Tabii aile meseleleriyle ilgili olumsuz bir haber almadığınız sürece. Zira bugün gökyüzü gergin enerjiler içeriyor.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an öncebitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimde olduğunuz insanlar hayatınızla ilgili kararlarınızın değişmesine sebep olabilir. Size ilham verebilecek insanlarla tanışacaksınız. Çevreniz, arkadaşlarınız, sosyal gruplarda tanıştığınız insanlar sizin için önemli olacaklar. Dışarıda daha fazla zaman geçirmelisiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bu aralar karşılaştığın fırsatları farklı açıdan değerlendirip, dönüşüm enerjisine açık olursan; hayallerine ve isteklerine birer adım daha yaklaşman mümkün. Yenilikçi ve realist olarak dostlarının da desteğini alabilirsin.   Öte yandan samimi duygularla yaklaşan dostlarına,  haklılığına inandığın konularda aşırı baskıcı olabilirsin.

2 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 55' 09" R
Ay
Aslan
09° 47' 43" R
Merkür
Koç
28° 12' 24"
Venüs
Boğa
18° 09' 46"
Mars
Koç
10° 25' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 57"
Satürn
Balık
17° 41' 31"
Uranüs
Boğa
23° 09' 09"
Neptün
Balık
29° 17' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 56"
Lilith
Başak
24° 53' 01"
True Node
Koç
14° 53' 34"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>