Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sağlığına daha çok özen gösteriyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Havada aşk kokusu var. Kendinizi ormanın içinden atlayan ve karşılaştığı tüm canlıya özel gücünü gösteren bir süper kahraman gibi düşünün. Verecek çok fazla şeyiniz olduğu için bunun karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Aşkınızı her yere saçın. Oradan oraya atlayarak adeta insanların gülümsemelerini topluyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Mutlu olmak için çok neden var. Gülün çünkü sizi genç tutan şey bu.

Bugün, istediğinizden biraz daha dengeli bir gün olabilir. Bugün işleri hasır altından çıkarmak sizin için zor olabilir, peki neden onları orada tutmuyorsunuz? İş yerinde, geçmişte işe yaramış olan çözümlere güveniyorsunuz. Şimdi, yeni yöntemlerle çatışmak yerine, varlığınızı ortaya koyma zamanı. Ortalığı çok velveleye vermemeye çalışın ve bugün yaptığınız her işte dikkatli olun.

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Kendi projelerini veya arzularını gözden kaçırmamaya çalışı Dikkatli olmadığın takdirde, bugün sana dengeni kaybettirecek büyük miktarda güç ve manipülatif enerji etki edebilir. Kendine güven ve işler çok fazla çelişmeye ve karmaşıklaşmaya başladığında hemen geri adım atma. Arabayı yokuş aşağı serbest bırakmak yerine kontrolünü eline al!Hem yaratıcı hem de estetik duyularınız şu anda yüksek, bu yüzden sanatsal arayışların şu anda size çok çekici gelmesi şaşırtıcı değil. Neden bir kursa kayıt olmuyorsunuz veya yaratıcı tarafınızı daha fazla keşfetmek için bir derse katılmıyorsunuz. Bir bonus olarak, ömür boyu arkadaş olabileceğiniz bazı insanlarla tanışmanız da olası. Bu bile tek başına giriş fiyatına değer!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda enerjiniz artıyor. Çünkü Ay, saat 06:07'de sizlerin burcuna giriş yapıyor. Hayata pozitif bakacağınız bir gündesiniz. Kendinizle ilgili değişimler yapmak istiyorsanız bugünü tercih edebilirsiniz. Öğleden sonra aktifleşen Merkür ve Satürn arasındaki olumlu görünüm sayesinde gelirinizde artışlar olacağına dair haberler öğrenebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığına daha çok özen gösteriyorsun!Gününü huzurlu geçirmek için elinden geleni yapıyorsun. Özel sektörde çalışıyorsan, gündüz saatlerinde yoğunluktan dolayı karmaşa yaşasan da ilerleyen saatlerde işlerini toparlayacaksın. Planlarını ailede, mantıklı düşündüğüne inandığın bir yakınına anlatabilir, onun fikirlerinden yararlanmak isteyebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, evle ve kendinle ilgili yapacağın değişiklikler, ilişkini ve ruhunu tazeleyecek. Bronşit, astım gibi solunum yolları rahatsızlığı olan bir Yay burcuysan, sağlığına daha çok dikkat etmen gerekecek.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınız ve işlemleriniz gündeminiz olabilir. Amirlerinizle yapacağınız görüşmelerle, üzerinde çalıştığınız projelerle ilgili sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ani ve özgürleştirici yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Bedene ait konular gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlgilendiğiniz işlerinizle ilgili eğitim almak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız zamanlar var.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden küçüklerle iletişimde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Çocukların sevgi dolu neşesini görmek, bir parkta oturmak için iyi bir gün.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üstleriniz, yöneticileriniz, sizden büyük, yaşlı ve olgun kimselerle ilişkilerinizde yanıltıcı, aldatıcı olabilecek durumlara bugün biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Gerçekçi ve sağlam duruşunuzu korumanız gerekiyor.

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elbette her şey sizin kontrolünüz altında olamaz. Ama yine de bugün bütçenize ve harcamalarınıza dikkat edin. Alacağınız şeylerde fiyat kontrolü yapmayı ihmal etmeyin. Sonra gereksiz yere üzülebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça güçlü bir enerji ve özgüvenle yataktan kalkarsınız. Adeta rüyanızda bu gücü birileri kulağınıza fısıldar.Bu durumda özel yeteneklerinizi keşfetmeye çalışıp bunları hızlı bir şekilde yaşamınıza katmayı deneyin. Yorulmak bilmez enerjiniz hem zihninizi hem hislerinizi dönüştürmeye oldukça açık. Kariyeri bırakıp yoga eğitmeni olmaya bile karar verirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızın kontrolünü elinize almakta zorlanıyorsunuz. Çoğu zaman hisleriniz bile sık sık değişiyor. Düşünceleriniz, inançlarınız, farkındalıklarınız hızlı bir şekilde yol alıyor. Geçen bir yılda çok fazla konuyu yeniden değerlendirme fırsatı buldunuz. Şimdi fırsat buldukça yenileri uygulama zamanı.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün ortaya çıkıp her şeyi daha net ve açık bir şekilde ifade etmek istiyor olabilirsin. Enerjinin yüksek ve Ay da burcunda. Kişisel, ailevi ya da kariyerle bağlantılı bazı olayları gereğinden fazla büyütme eğilimin var. Şansının açık olduğu bir gün olsa da alacağın yanlış kararla, işler bir anda tepetaklak olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 27" R
Ay
Koç
08° 32' 45"
Merkür
Koç
19° 45' 24"
Venüs
Boğa
07° 20' 52"
Mars
Koç
03° 41' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 00' 54"
Uranüs
Boğa
22° 38' 35"
Neptün
Balık
29° 03' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 45"
Lilith
Başak
23° 54' 33"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>