Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Anlaşmazlıklar çözülüyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Yaratılış sürecini seviyorsunuz. Bitkilerinizi sulamak veya bir resmi yapmak bile size neşe veriyor. Bu ay, gerçekten önemsediğiniz bir projeyi bitirme şansınız olursa sonuçlardan memnun kalacaksınız. İnsanların nasıl bu kadar olumlu tepki verdiğini görünce şaşıracaksınız. Kendinizle gurur duymalısınız.

Ek bir eğitime ihtiyacınız olduğunu keşfedebilirsiniz. Yüksek düzeyde uzmanlık gerektiren bir görev üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Aklınıza gelen bir kişiden mentorunuz olmasını isteyebilirsiniz. Veya yararlı bir atölye veya seminere kayıt olabilirsiniz. Belki de bazı karmaşık yeni teknolojilerin nasıl kullanılacağını öğrenmeye ihtiyacınız vardır. Veya bazı genel ticari beceriler edinmekten faydalanabilirsiniz. Öğretmenlerinizin size yapabileceği rehberliğe karşı açık olun.

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Duygularınla başa çıkmak konusunda zorlanabileceğin bir gün. Ne zaman bir şeylere başlamak istesen, birisi ya da bir şeyler, seni aklındakinden bambaşka şeylere başlamaya sevkediyor. Belki de bu çatışma sadece içsel olarak yaşadığın bir çatışmadır. Duygularını kağıda dökersen neler hissettiğini çok daha kolay görebilirsin...Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün akrabalarınız sizi ziyarete gelebilir. Teyzeniz, ebeveynleriniz ya da kuzenleriniz öğle yemeğine veya beş çayına uğrayabilirler. Yahut siz onlara gidebilirsiniz. Aile üyeleriyle iletişim kurmak ve sohbet etmek, güncel gelişmeleri aktarmak için ideal bir gün. Ebeveynleriniz ve büyükleriniz pek çok başarınızla övünecek dolayısıyla bugün egonuzu okşayan bir gün olabilir!

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda seyrine devam ettiği bir gündesiniz. 13:58'den itibaren Ay, boşluğa giriyor. Bugün saat 04:40'ta Merkür Güneş'in kalbindeyken sizler de dilek tutmalısınız. Özellikle geleceğinize dair beklentileriniz varsa gerçek olabilir. Bu bir kariyer hedefi de olabilir. Akşam aktifleşen Venüs-Neptün karşıtlığı nedeniyle ise kazancınızın maddi olarak size yeterli olmaması yapmak istediklerinize dair hevesinizi kırabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlaşmazlıklar çözülüyor!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Yönlendirmeye gelemiyor olman seni olumsuz etkileyecektir. Bugün, isteklerinde ısrarcı davranıyor ve düşüncelerinden taviz vermek istemiyorsun. Olaylardan çok çabuk etkilenmen sonucunda, yapmak istediğin birçok işi, yarım bırakman muhtemel. Çocuklarının isteklerini ön planda olacağı bir gün seni bekliyor. Aile içinde yaşanan anlaşmazlıkların çözüleceği bir akşam seni bekliyor. Aslında tüm sorunun doğru iletişim kuramamaktan kaynaklandığını anlayacaksın.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başladığınız İlişkiniz ya da işiniz hoş çevrenizden onay alabilir. İlişkiniz yoksa da bugün, göz önünde olabilir ve ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalan konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Gizli düşmanlar söz konusu olabilir. Duygusal yönden yıpranabileceğiniz olaylar yaşanabilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmakta fayda var. Kriz yaratan koşullardan uzak durmaya çalışın.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında atacağınız adımların hızlı sonuç vereceği bir gündesiniz ancak aşk ilişkileri hususunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Pozitif zaman geçirebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizinle kendini rakip olarak görecek. Sizinle aynı seviyede olmadığı için bu rekabeti çok ciddiye alıp kendinizi kendi işinizden gücünüzden alıkoymanıza değmez. Siz kendi meyvelerinizi toplamaya devam edin.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü partnerinizin isteklerine ayırın. Birlikte ortak bir organizasyona ya da eğitim programına katılabilir ya da bir sinema filmi izleyerek kültürel faaliyetlerden keyif alırsınız.Bol bol konuşmak, sosyalleşmek, özgür ruhunuza cevap veren arkadaşlarla vakit geçirmek hoşunuza gider. Arkadaşlıklar aracılığıyla tanışacağınız birinin zihinsel becerileri ilginizi çeker. Onun bilgi dağarcığıyla sizinkini birleştirmek keyifli olacaktır.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşüncelerinizi derleyip toparlayacak ve son derece kararlı bir tavır içine gireceksiniz. Çok hoş teklifler alabilir, dostlarınızın yardımlarıyla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Olumlu ve istekli davranacaksınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu son zamanlarda biraz fazla gaf yapıyor, sır tutmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Aslında iyi niyetlisiniz. İnsanlar için iyi ve doğru olduğuna inandığınız şeyler yapıyorsunuz ama günün sonunda sır tutamamış oluyorsunuz. Arkadaşlarınız size kırılmadan önlem almalısınız. Hukuki konularda düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün iş, eğitim ve ticari alanlarındaki faaliyetlerini arzuladığın şekilde ilerleyebilir, ince eleyip sık dokuyabilir ve sözlerini sakınmayabilirsin. Ekonomik durumun hakkında yine düşüncelisin, ancak yeni eylemlerin umut vaat edebilir. Akşam saatlerin daha sakin geçerken, zihinsel olarak aktif olabilirsin.

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 44" R
Ay
Koç
10° 53' 31"
Merkür
Koç
19° 52' 22"
Venüs
Boğa
07° 32' 40"
Mars
Koç
03° 48' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 01' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 17"
Lilith
Başak
23° 55' 37"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>