Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hırslı kişilerden uzaklaşıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Enerjik bir gündesiniz ve dünyayı ele geçirmeye hazırsınız! Son birkaç günde olanlar sayesinde güveniniz tam. Özelliklehayatınızda, başardığınız her şeyden gurur duymalısınız. Fakat aşk hayatınız da aynı şekilde etkileniyor olabilir. Neden durum hakkında proaktif olmuyorsunuz? Sevgilinizle başbaşa romantik bir akşam organize edin. Birkaç saat başbaşa kalmanın ilişkinizde yarattığı fark sizi çok şaşırtacak.

Bu zamanlar, bir bütün olarak sizin için oldukça elverişli olacak; bununla birlikte, özellikle kariyer ya da çalışmalarınız söz konusu olduğunda, tüm avantajlardan yararlanmak için bazı riskler almak zorunda kalabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız üstün olmanıza ve fark yaratmanıza izin veriyor. Eğer aranılan kişi sizseniz, bir adım önde olduğunuzdan emin olun!

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Aklındaki mevcut soruları doğru şekilde sormadığın belli oluyor. Ne yaparsan yap, hepsini kendine kendine ölçüp tartma. Bu seni fazlasıyla yıpratır ve daha kötü etkiler de yaratır. O yüzden başkalarıyla görüşüp onlara da danışmalısın. Karşı koymayı artık bırak. Enerjini de akışına bırak.Pür hazla dolu bir gün seni bekliyor. Geçtiğimiz on gün boyunca açık sözlülüğünü kararlı seviyede tutarak çevrendeki insanlar üzerinde güçlü etkiler bıraktın. Her ihtimalde, destekleyici arkadaşlar bugün çevreni saracak. Herkes dinlemeye istekli olacak ve sana sonsuz güven duyacaklar. Görünüşe göre kendine iyi bir yer ediniyorsun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü çocuklarınıza ya da partnerinize adayın. Onlara hak ettikleri igiyi gösterebileceğiniz vakti ayırmanın çok zor olduğu hakkında sızlanabilirsiniz. Başkalarını bir kenara bırakın, kendinize ayıracak yeterli vaktiniz bile olmayabilir. Her durumda, sizden beklenenler ve gerçekten yapabildikleriniz arasında ezilebilirsiniz. Hissettiğiniz içsel gerilimden kurtulmak istiyorsanız önümüzdeki birkaç hafta boyunca vereceğiniz kararları enine boyuna değerlendirin.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketine Oğlak burcunda devam ediyor. Günün ilk bölümünde oluşan Ay'ın olumlu açıları sayesinde gelirinizde artışların yaşanacağı bir sabah yaşayabilirsiniz. Bu maaşınıza alacağınız zam veya ek bir prim de olabilir. Güne devam ederken 11:30'dan itibaren Ay, hareketine boşlukta devam ediyor. Yapacağınız yatırımlarda, maddi işlemlerde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı kişilerden uzaklaşıyorsun! Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Bugün resmi dairelerle ilgili konularda bazı gecikmeler yaşayabilirsin. Bu durumun senden kaynaklı olmadığını bilmene rağmen strese girebilirsin. Özel sektörde çalışan bir Yay burcuysan, çalışma ortamındaki hırs ve rekabet, bazı kişilerden istemsizce uzaklaşmana neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan aklındaki kişiyle telefon ya da mesajlaşma gibi ani ve hızlı bir buluşma gerçekleşebilir. Kronik rahatsızlığı olan bir Yay burcuysan, rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var. Akşam saatlerini kendine ayıracaksın. Biraz televizyon biraz kitap vakti kendini iyi hissetmeni sağlayacak.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden alacağınız haberler sayesinde yapmak istediğinizile ilgili kafanızda olumlu düşünceler gelişebilir. Şimdi kendinize güvenilir bir ortak aramanın tam zamanıdır.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek sizi iyi hissettirebilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak ve eksikleri gidermek için fırsatlar yakalayacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizden bir etkileşim bekleyebilirsiniz. ‘Onun adım atması, onun size yaklaşması' gibi her şeyi ondan bekleyebilirsiniz...

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyif ve konfor arayışınızın biraz daha ön planda olduğu bir gün olabilir ve bunun için para harcamaktan çekinmeyebilirsiniz. Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmenin yollarını arayabilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun süredir aklınızı kurcalayan bir gizem bugün gözünüzün önünde kolayca çözülecek. Ayrıca bugün her şeyin altından kalkabileceğiniz bir gün. Önünüze gelen her engeli kolaylıkla aşacaksınız.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bugün çok daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Fakat, yine de kafanızı karıştıran durumlar ortaya çıkabilir. Bunların üzerinde fazla durmayın. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınızı hızlandırmanız mümkün.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ayaklarınız yere sağlam basıyor. Günlük rutinlerinizi yerine getirirken zorlamıyorsunuz. Duygusal anlamda kararlı bir çizgide ilerliyorsunuz. Haftaya dinlenmiş veodaklı başlıyorsunuz. Düzenlemeniz gereken konular var. Belki bugün ofisinizde bir masa temizliği yapabilirsiniz. Çalışkan Yay burçları kazanırken, rehavete kapılan Yay burçları maalesef daha aşağı hızla ivmelenecekler.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; kazanç ve harcamalarını düzenleyip, alacak ve borçlarını kontrol ederek detaylı hesaplar çıkarabilirsin. İş ve sosyal hayatın getirilerini ekonomik olarak değerlendirip, senin için doğru ve verimli yatırımlara yönelebilirsin. Bugün alırken kazanabileceğin alışverişler yapman mümkün.

9 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 18" R
Ay
Oğlak
12° 15' 20"
Merkür
Koç
16° 33' 54"
Venüs
Koç
29° 48' 39"
Mars
Balık
28° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 56"
Satürn
Balık
16° 29' 24"
Uranüs
Boğa
22° 17' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 15"
Lilith
Başak
23° 13' 50"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>