Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Fikir Değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmakta pek zorlanmayacaksınız. Genel olarak daha huzurlu ve mutlu hissetmeye başlıyorsunuz.

Daha rahat hareket etmeye başlıyorsunuz. Beklentilerinizin karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Adım adım başarıya ilerleyeceksiniz.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi kurmakta pek zorluk yaşanmayacak. Finansal olarak kendinizi daha rahat hissetmeye başlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düzenli spor ve egzersiz sizi zorluyorsa keyifle hareket edeceğiniz başka alanlar tercih edebilirsiniz. Fiziksel veya ruhsal olarak sizi yoran bir durumdan fayda görmediğiniz için bedeninizin ihtiyaçlarına kulaklarınızı kapatamazsınız. Beslenme düzeninizde kalıcı değişiklikler yapmak önemli olacaktır.

14 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, enerjinizi daha pozitif bir şekilde yönlendirebileceğiniz bir gün olabilir. İçsel huzurunuzu korumaya özen gösterin ve kendinize zaman ayırarak stresi azaltın. Aynı zamanda iletişim becerilerinizi kullanarak sosyal ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Bugün duygusal denge kurmak önemli olacak, kendinize dikkat edin. Umarım bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz.

14 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde bazı konularda sürekli fikir değiştirebilirsin. Aklının karışmasının sebebi ise geleceğe dair düşüncelerin. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, tatlı dilin ve politik yaklaşımların sayesinde önemli işler bağlayabilirsin. Arzuların ve isteklerin arttığı bugün, sevdiğin insanla da fikirlerini paylaşabilirsin.

14 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanın imkanlarını değerlendirmenin hem kişisel hem de kariyer açısından sizi desteklediğini fark edebilirsiniz. Düşüncelerinizi, bunları nasıl geliştirdiğinizi ve bunlarla neler yapabileceğinizi gizlemeyin. Dikkat çekeceğiniz bir gündesiniz; bırakacağınız etkinin farkında olarak hareket edin.

14 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sorumluluklarınızdaki artıştan dolayı zorlanabilirsiniz. Gün içinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz. Toprakla ilgili konular gündeme gelebilir. Parasal konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırın.

14 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki olumlu hava yüzünüzdeki gülümsemeyi arttıracak ancak aşk hayatınız konusunda fedakar olmanız beklenebilir ve ancak mutluluk bu şekilde gelebilir.

14 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son dakika değişiklikleri seni yorabilir. Ancak ilgilenmen gereken önemli meselelerin düzgün işlemesi için her detayı göz önünde bulundurmalısın. Bugün ilgini vermen gereken birden fazla mevzu olabilir.

14 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün sorumluluklarınızdan keyif alıyorsunuz ve rutininizden en iyi şekilde yararlanıyorsunuz. Ayrıca kendinizi başkalarını kendinize çekecek şekillerde ifade ediyorsunuz ve fikirlerinizi sunmak olumlu sonuçlanıyor. Yeni girişimler yapmaya, hareket etmeye ve etkileşime girmeye meyillisiniz. Zamanınız ve desteğiniz konusundaki cömertliğiniz bugün ön planda. Açık bir teşekkür almasanız bile faydalı olmanın mutluluğunu hissedebilirsiniz. Kendi yolunuzun dışına çıkma eğilimindesiniz ve bu konuda ölçülü olmak harika olabilir ama muhtemelen aşırıya kaçmaktan uzak durmalısınız.

14 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızı şaşırtmak istemiyorsanız, aşırıya kaçan hareketlerinize disiplin getirmelisiniz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili önemli fırsatlar gündemde.

14 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

14 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. Ev, aile konularında kalıcı ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiden fazla beklentiniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş yerinizdeki pozisyonunuzu ya da çevrenizi sorgulamakta aceleci davranmayın. Olumlu davranışlarınızdan ötürü ödüllendirileceksiniz. Borçlarınızın bir kısmını ödediniz, parasal açıdan rahat bir dönem. Rahatsızlığınız iyice artmadan doktora gitmeniz gerekiyor

14 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 16" R
Ay
Terazi
20° 24' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 07"
Venüs
Boğa
25° 26' 32"
Mars
Koç
14° 55' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 43"
Satürn
Balık
18° 05' 31"
Uranüs
Boğa
23° 29' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 52"
Lilith
Başak
25° 32' 23"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>