Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kuruntu Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Akşam yemeği için dışarı çıkmaya ve spontane gelişen bir akşam yaşamaya karar verebilirsiniz. Tiyatro veya konsere gidebilir ya da uzun bir gece yürüyüşü yapabilirsiniz. İçinizdeki çocuğu dışarı çıkarın. Mutlu bir şekilde sohbet edin ve biraz yakınlaşın. Sevgilinizle birbirinize kalpten bağlanmanız size iyi gelecek!

Zevklerinizin değiştiğini keşfedebilirsiniz. Eskiden belli bir tarzda giyinirdiniz, ama şimdi farklı bir yönde olgunlaştığınızı görüyorsunuz. Sürekli olarak günlük sıradan şeyler giymek yerine, takım elbise giymekle daha çok ilgilendiğinizi görebilirsiniz. Resmi giyinmek zorunda olduğunuz bir işte çalışıyor olsaydınız, şimdi kot pantolon giydiğine ve evden çalıştığına şükrederdin.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Bugün aklın hem kısa hem uzun vadede bir gezi planlamakta olabilir. Arabada çok fazla vakit geçirebilirsin, bazı ayak işlerini halledebilir ve ardından uzun bir tatil planına başlayabilirsin. Fiziki enerjin yüksek fakat yine de kendini fazlaca yorma riskiyle karşı karşıyasın. Akşamleyin evde dinlensen iyi edersin.Belki de bilinmeyen insanlardan bazı garip bağlantılar, bugün karşınıza çıkabilir. Suratınıza kapanan telefon çağrıları veya boş e-postalar bu kişinin kim olduğunu ve sizden ne istediğini merak ettirebilir. Bu durum size telefon sıkıntıları ya da internet problemlerinden daha fazla sorun yaratmayacaktır, bu yüzden bunun hakkında daha fazla düşünüp de zaman kaybetmeyin. Eğer size kimin ulaşmaya çalıştığını bildiğinizi düşünüyorsanız, yarına kadar bekleyin ve sonra da onlarla iletişime geçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kontrolden çıktığını hissetmen muhtemeldir - hazinenin sonda olduğu bir Indiana Jones filminin ortasında sıkışıp kalmış gibi olabilirsin. Daha fazla dayanamayacak gibi olursanız, kafanızı dağıtana kadar birkaç dakika yürüyebilirsiniz. Dikkate almanız gereken en önemli şey olayları duruma uymayan bir şekilde kontrol etme çabasına girişmeniz. Madde bağımlılığı probleminiz varsa, bugün eski bir tuzaktan kaçınmaya çok dikkat edin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınız değişebilir, mecburi veya zorunlu durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ulaşım aksaklıklarına karşı dikkat etmeli ve alternatif planlarla ilerlemelisiniz. Spiritüel konularla ilgilenebilir, geleceğinizi daha fazla merak edebilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerindeki yoğun tempon yüzünden fazlasıyla yorulabilirsin. Bir an evvel günün bitmesini ve dinlenmeyi isterken, arkadaşlarından gelecek haber enerjini tekrar geri getirebilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, çevrendeki kişilerin ilişkinle ilgili söyleyecekleri gereksiz kuruntular yapmana neden olabilir. Akşam saatlerinde eksiklerini tamamlamak isterken, beklentinin üzerinde harcamalar yapabilirsin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ve gelecek arasında kalmanız ticaret faaliyetlerinizde dönemsel değişiklik yapmanıza neden olabilir. Bu geçici durumu lehinize kullanmaya önem vermeli ve süreci doğru yönetmelisiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmelerle ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yeni planlar yapabilirsiniz. İlerlemek için kendinizde yüksek motivasyon hissedebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili mevzularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Annenizi gün içinde ihmal etmemeye çalışın. Öğlen saatlerinde sorumluluklarınız artabilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle finansal konularda risk almaktan kaçınmayabilirsiniz. Bu da çoğu alanda beklediğinizi almanıza yardımcı olarak size iyi hissettirebilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizden istenilen şeyleri başaramayacağınızla ilgili korkularınız olabilir. Denemeden bir yargıya varmayın. Kendinizi yaptığınız ve yapmadığınız şeylerle tanımla çabanız, sizi strese sokuyor olabilir. Fiziki varlığınızdan çok daha fazlası olduğunuzu hatırlayın.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Amaçlarınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman, kendinizi çok daha mutlu hissediyor, paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce kendinizi duygusal olarak hazır hissettiğinizden emin olmalısınız. Bugünyerinizde kendinizi biraz stresli hissedebilirsiniz. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaptığınız her işe farklı bir duygu ile yaklaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması için her türlü iyi niyeti göstermenize rağmen, çok çabuk kırılabileceğiniz bir gün. Maddi konularda yaşadıklarınız, aşk yaşantınızı da farklı etkiliyor. Aşkla işi karıştırmak istemiyor olmanıza rağmen, olaylar her an seyir değiştirebiliyor.

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 38' 40" R
Ay
Aslan
06° 16' 36" R
Merkür
Koç
27° 52' 24"
Venüs
Boğa
17° 48' 45"
Mars
Koç
10° 12' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 55"
Satürn
Balık
17° 40' 18"
Uranüs
Boğa
23° 08' 10"
Neptün
Balık
29° 17' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 03"
Lilith
Başak
24° 51' 07"
True Node
Koç
14° 54' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>