Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planlı hareket ediyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu anda, bir ilişki hakkında biraz kafanız karışmış olabilir. Belki sevgilinizle bazı değişikliklerden geçiyorsunuzdur. Onunla bir şeyler konuşmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yanlış anlamaların sizi üzmesine izin vermeyin. Duruma farklı bir açıdan bakmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Açık fikirli ve açık yürekli olun, yakında mükemmel çözümü bulacaksınız.

Bugünkü işlerin neredeyse Herkül'ün yaptığı işlere benziyor. Aşırı çalışma ve sinirsel gerginlik bugün biraz keyifsiz hissetmenize neden olabilir ve dinlenmek için biraz zaman ayırmanız iyi bir fikir olabilir. Yapamazsanız da, en azından işleri kolaylaştırmaya çalışın. Çevrenizdeki beklenmedik değişikliklerden bazıları, komşularınızın ağızlarını tutamamalarına neden olabilir. Herhangi bir sonuca varmadan önce gerçekleri kontrol ettiğinizden emin olun.

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Arkadaşlarından biri depresif hissedebilir ve neşelendirilmeye ihtiyacı olabilir. Sosyal etkinlikler veya grup aktiviteleri bu konuda işe yarar. Uzun süreli bir hedefin en sonunda meyve vermeye başlamış olabilir. Bir kutlama yapabilirsin. Bir grup planı bugün hem enerjini hem vaktini fazlasıyla alabilir; o yüzden aşırı yorulmamaya gayret et...Bugün, sanatsal yönünüz kendini göstermek istiyor. Kendi internet sitenizi kurmayı ya da yerel bir radyoda bir programa katılmayı düşünebilirsiniz. Hayallerinizin dinleyicisine ulaşmak için bir aracıya ihtiyacı var. Onları diğer insanlara sunmanın yollarını bulun. Ppek çok insana ilham verebilecek kapasiteniz var. Bu yetinizi ciddiye alın ve yaratıcı yeteneklerinizi kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evden çıkmasanız bile heyecanlı, tatminkar ve teşvik edici bir gün olacak. Akrabalarınız ya da komşularınız evinize heyecan verici haberler taşıyan ilginç insanlar getirebilir. Erkek bir ziyaretçiniz evinizi dekore etmenize ya da ufak tefek tamiratları halletmenize yardımcı olabilir. Bilgisayar ya da televizyon gibi yeni bir elektronik alet sayesinde olan bitenden anında haberiniz olacak!

15 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 01:32 olduğunda Ay, Koç burcuna ilerliyor. Ay'ın Venüs ve Merkür ile meydana getirdiği karşıt açılar nedeniyle sabah saatlerinde aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. Karşı tarafın size söyledikleri sizi kırabilir. Çocuğunuzla kurduğunuz iletişimin tonu da sert olabilir. Bu sert etkilerden sonra günün kalanında şansınız çok açılıyor. Sabahki gerginliği unutacak şekilde romantik anlar geçirebilirsiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı hareket ediyorsun!Yaşam alanında vehayatında değiştirmek istediğin her konuyu planlamak için harika bir gün. Bu şanslı etkiyi kaçırmaman gerektiğini gün içinde yaşayacağın güzel gelişmelerle sen de anlayacaksın. Bazı konularda ise hayatında eksiklikler hissediyorsun. Etrafındaki birçok kişinin arayıp sormamasından dert yanabilir, eski günleri özleyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişinin ilgisinden etkilenebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle uzun zamandır gitmek istediğiniz restorana gidebilir, romantik bir akşam geçirebilirsin.

15 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstikrarlı gidişatınıza zarar verecekve tekliflere kulak asmamalısınız. Zamanınızı, devamlılığı olmayan projelere harcamamanızda fayda var.

15 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

15 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylediklerinizin dikkate alınması için çaba gösteriyor olsanız da bugün karşınıza sizi işinizde yetersiz hissettirecek kişiler çıkabilir.

15 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir dolunay gerçekleşirken ev ve ailenizle, geçmişinizle ilgili hassasiyetler yeniden su yüzüne çıkabilir, artık bir temizlik yapmak, geçmişin tortularını geride bırakmak isteyebilirsiniz. Hedefleriniz yönünde daha kolay ilerlemek için bunu yapmanız gerekebilir.

15 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük rutininizde çok büyük sorun yaratmayacak bir miktar aksama olabilir. Ancak bugün içinizde çok güzel, potansiyel bir enerji var, bunu da göz ardı etmeyin. Bu nedenle bu enerjiden yararlanın ve başkalarıyla paylaşın.

15 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evdeki işlerinizi bir türlü bitiremezsiniz. Bu nedenle, yeni işlere başlamaktan ziyade eskileri tamamlayın.Evde su borusunun patlaması, zeminden su çıkması, evi su basması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Buna göre önlem almakta fayda var. Diğer yandan para konularında gecikmeler gündeme gelebilir.

15 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

15 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Üretmeye, düşünmeye, yeni fikirler bulmaya müsaitsiniz. Rehavete kapılmak en kötü huyunuz. Adım attıkça büyüme potansiyeli olan şanslı insanlarsınız. Ancak tembellik yapmayı da çok seviyorsunuz. Disiplin kazanmalı, özellikle imajınızla ilgili kötü tarafları hemen toparlamalısınız.

15 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; artık aldığın kararları uygulamaya koyma zamanı gelmiş olabilir. Bugün yaşamdan keyif alarak, kendini şımartabilir, alış verişe, sevdiklerine ve hobilerine zaman ayırabilirsin. Fakat arkadaşlarınla yaptığın programda aksamalar olabilir, sözler tutulmayabilir.

15 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 04"
Ay
Kova
19° 22' 28"
Merkür
Koç
17° 39' 36"
Venüs
Boğa
03° 08' 52"
Mars
Koç
01° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 52"
Satürn
Balık
16° 43' 39"
Uranüs
Boğa
22° 26' 49"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 25"
Lilith
Başak
23° 31' 52"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>