Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Meraklısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2020, Salı

Aşk 10%
Para 20%
Sağlık 10%

Bu oyun oynamak ve eğlenmek için iyi bir gün olabilir. Bilgisayarınız için yeni bir oyun satın alabilirsiniz. Ya da çocuğunuzun oyun istasyonunu ödünç alabilir ve sahip oldukları oyunlardan bazılarını deneyebilirsiniz! Veya atletik etkinliklere katılabilirsiniz. Çocuklarınız veya bazı arkadaşlarınızla basketbol oynamanın tadını çıkarabilirsiniz. Neşeli ve rahatlatıcı anlar için hazır olun.

Hiç terapi ya da başka teknikler üzerinde, kendi başınıza çalıştınız mı? Bu özel alanlara biraz ilgi gösterebilirsiniz çünkü kendinize, kişiliğinize ve sahip olduğunuz farklılıklara özellikle ilgi duyacaksınız. Bugün kendi 'sırlarınızı" çok daha iyi anlayabileceksiniz.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Bugün bağlılıklarını ve sadakatini sorguluyorsun. Partnerine, arkadaşlarına veya ailene karşı hislerini ölçüp tartmak isteyeceksin. Bu kadar ince eleme sık dokuma sonucu bir ya da iki kusur bulacaksındır. Bulduğun bu çatlaklar ölümcül de olsa bunlar üzerine başka gün düşünmelisin çünkü bugün normale oranla çok daha sert bir yargılayıcısın. Bağlılığının sorgulanması acılı bir süreç olabilir; özellikle de kendiliğinden oluştuysa. Karar verirken konusunda çok dikkatli olmalısın.Düşünceleriniz ve duygularınız özellikle bugün biraz kararsız. İnsanlarla iletişim kurmak bugün biraz zorlu olabilir, bu yüzden dilini tutman gerek. Uyuşturucuya ya da alkole düşmek konusunda dikkatli ol çünkü durman gerektiğinde buna karşılık içinde çok az bir istek oluyor. Keyifli ve yüksek enerjili bir hayal dünyan var, bu yüzden biraz kaçmakta özgürsün. Sadece eve güvenli bir şekilde geri dönebileceğinden emin ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki arada bir derede kalmış gibi hissedebilirsiniz. Duygular hararetli ve insanlar sözlerini esirgemeden sert ve ani çıkışlar yapıyor. Taraf olmadan önce neyin ne olduğunu iyice anlayın ve tuttuğunuz yol belli olsun. Beklenmedik etkenlerin devreye girmesine fırsat tanıyın; zira yirmi dakika süreceğini düşündüğünüz işler öngörülemeyen olaylar nedeniyle saatler sürebilir.

15 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün küçük şeylerden mutlu olabilir, daha canlı ve motive hissedebilir, sevdiklerinizle, çocuklarla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Farkındalığınızın oldukça yükseleceği bir gün. Finansal durumunuzu etkileyen bir konuda netleşme olabilir. Yasal konular, adli meseleler ve başvurular söz konusu olabilir. Sezgiler güçleniyor.

15 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde yakın akrabalarında dönen dedikodulardan haberdar olabilir, merakla olayların ardındaki gerçekliği öğrenmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, ortak bir arkadaşın tarafından tanıştırılacağın kişiyle aranda bir çekim olabilir. Kararsız kaldığın durumlarla ilgili gezegenlerin seyri zor bir gün geçireceğini söylüyor.

15 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde ani ayrılık kararı alabilirsiniz. Çevreniz bu kararınızı onaylamasa da siz kararınızdan emin olabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları fazlaca üzerinize almak isteyebilirsiniz. Kendine özgürlük alanı oluşturmak isteyen siz için bu karar doğru olmayabilir. İletişim konularında dengeli sözcükler seçmeniz sizi daha anlaşılır kılacaktır.

15 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gündesiniz. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizle görüşmek size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün yaşadığınız olaylarla ilgili çok daha rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yükünü dağıtmak için, grup çalışmalarına yönelebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek isteyeceğiniz bugünlerde partnerinizden sorumluluk almasını bekleyebilirsiniz

15 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlıklarınıza her zaman çok önem verdiniz. Ancak bugün öncelik sırası ailenizin olmalı. Onların yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, akşam saatlerine kadar Aslan burcunda seyahat ediyor.Farklı kültürler ve inançlar hakkında araştırmalar yapmak size iyi gelecektir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır. Venüs ile Uranüs arasındaki sert etkileşim yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularında sürprizlere açık bir güne işaret ediyor.

15 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

15 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çekici olmak için uğraşmanıza gerek yok, çünkü zaten büyüleyici bir havanız var. İş yerinizde daha fazla çalışmanız gerekiyor. Son birkaç gündür ailenize ve sevdiklerinize yeteri kadar zaman ayıramadınız.

15 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda gözle görülür bir hareketlenme olacak, eğer bir sevdiğiniz yoksa bu dönem içinde şansınızı zorlamanızda bir sakınca yok. Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var. İş yaşamınızda vereceğiniz daha değişik bir izlenim, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi maddi olarak oldukça rahatlatacak. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.

15 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 39"
Ay
Kova
23° 23' 11"
Merkür
Koç
17° 48' 20"
Venüs
Boğa
03° 29' 55"
Mars
Koç
01° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 52"
Satürn
Balık
16° 45' 07"
Uranüs
Boğa
22° 27' 48"
Neptün
Balık
28° 58' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 22"
Lilith
Başak
23° 33' 46"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>