Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi gözden geçirmenizde yarar var. Aşk ilişkisinin insanı baskıladığını, özgürlüğünü kısıtladığını düşünmeye başladınız. Bu konuda bir bilirkişi arayışınız hiç doğru değil, kendinize yeniden danışın.

İş ilişkilerinizde duygusallığı asgariye indirip daha uyanık olmanız gerekiyor. Birbağlantınızdan olumsuz belirtiler alıyorsunuz. İşi kurcalamanız halinde sizi çok şaşırtacak duyumlarla karşılaşacaksınız.

Zararlı çıkma ihtimaliniz olan birtakım para alışverişleri içine girebilirsiniz. Cömertliğinizi sınırlamanız gerekiyor. Bugünlerde para konularında hassas ve ölçülü olmanız yararlı olacak.

Aşk hayatınızdaki beklentilerinizde ısrarcı davranırken, kendinizi karşınızdakinin yerine koymayı denemelisiniz. Bu yöntemle, yaşadığınız soğukluğun tek taraflı olduğunu da göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin bu sıralar sıkı dostluklara gereksiniminiz var. Bunun boşluğunu ne kadar hissetmeseniz de edinmeniz halinde, sıkı dostlukların yaşamınızı nasıl renklendireceğini göreceksiniz. Son zamanlarda sancılı birtakım ilişkiler içindesiniz. Bu ilişkileri onarıp bir yere getirme olanağına asla sahip değilsiniz. Bunların dışında kalmanız en iyi çözüm gibi görünüyor.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay Terazi burcundaki hareketini sürdürüyor. Enerjinizin yüksek olacağı bir gün içerisinde olacaksınız. Sosyal yönünüzün öne çıktığı, aktif bir zaman dilimindesiniz. Ay ve Kiron arasında gerçekleşen karşıtlık sebebiyle bugün dostlarınızla aranızda gerginlik olabilir. Size söyledikleri şeyler yaralayabilir. Bugün Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor. 9 Haziran'a kadar hem maddi getirisi hem de kariyer geleceği yüksek olan birkapınızı çalabilir. Kendi işinizse aklınızda olmayan bir proje de olabilir. Duygusal hayatınızda karamsar değil mutlu olmaya başlayacağınız bir dönemde olacaksınız.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniden şans veriyorsun!Sevgi gezegeni Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Dürtülerin seni bir şeyler yapmak için harekete geçirebilir. Çalıştığın işin sana göre olmadığını düşünerek yeni deneyimler edinip farklı alanlarda kendini göstermek yeni alanlarda kendini geliştirmek isteyebilirsin. Yaratıcılık gerektiren bir İşte çalışıyorsan, kendini biraz kısıtlanmış hissedebilirsin. Hayal kırıklıklarını artık üzerinden atmış biri isen yeni ilişkiler kurmak adına şans verdiğin insanlar olacak. Eğer aklında biri varsa telefon ya da mesajlaşma gibi ani ve hızlı bir buluşma gerçekleşebilir. Samimiyetinden şüphe ettiğin insanlara karşı mesafeli bir tavır sergileyebilirsin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinize verdiğiniz önemin artmasıyla birlikte, bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekmek isteyebilir ve bunu başarabilirsiniz. Bu sayede yeni insanlarla tanışabilir, güzel ve keyifli sohbetler edebilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizde değişken koşullar söz konusu olabilir. Vizyonunuzu arkadaş çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Hızlı akan gün içinde pratik ve kıvrak olmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde kendinize ve çevrenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz yüksek olacak. Ayrıca iyiliğinizle kalbine dokunduğunuz kişilerin destek ve yardımlarını görerek daha mutlu ve güvende hissedebilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; bugün gruplarla, arkadaşlarınla iletişimin artarken, aranızdaki bağları güçlendirebilir, hedefinde olan bir işi gerçekleştirmek için finansal detaylarla ilgilenebilirsin. Seni güvende hissettiren uzun vadeli işlere yönelmen, sağlığına önem vermen, çıkarlarını gözetmen ve bulunduğun ortamlardaki uyum arayışın önümüzdeki süreçte artabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yorgun hissedebilirsiniz. Öğleden doğru enerji artarken sebepsiz telaş olabilir. Akşam geçmişten gelen konular, ailevi meseleler sizi meşgul edebilir. Yakınlarınızla tartışmalar, öfkeli çıkışlar olası.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs Boğa burcuna geçiş yaparak gündelik hayatınıza dinginlik getiriyor. Bu dönemde çevrenizdeki herkes size yardımcı olmak için elinden geleni yapar. Çikolatalı yiyeceklerden uzak durun. Mesai arkadaşlarınızla uyum içinde çalışabilir, gönlünüzü bu ortamdan birine kaptırabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Neşeli bir gündesiniz. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 07' 20" R
Ay
Oğlak
21° 01' 43"
Merkür
Koç
16° 46' 47"
Venüs
Boğa
00° 36' 55"
Mars
Balık
29° 29' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 04"
Satürn
Balık
16° 32' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 46"
Neptün
Balık
28° 53' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 28"
Lilith
Başak
23° 18' 11"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>