Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyumlu ilişkiniz, çevrenizdeki size yönelik duygusal oluşumları görmenizi engelliyor. Arkadaşça baktığınız bir ilişkide size beslenen değişik duygular, bir süre sonra gizli tutulamaz hale gelebilir.

Yeni gelişmelere ayak uydurabilmeniz için, biraz daha kolektif çalışmanız gerekecek. Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Tecrübenin her zaman yeterli olmadığının farkındasınız.

Epeyce zamandır beklediğiniz parasal destek, bir süre daha gecikebilir. Artık ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için gereksindiğiniz tüm koşullar hazır gibi. Ama bir kısmı için biraz daha çaba gerekiyor.

Para alışverişlerinde önemsediğiniz biriyle ummadığınız ölçülerde tartışmalarınız olabilir. Bu ilişkinizde sizi pişmanlıklar bekliyor. Tavır değişikliği içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizin de farkında olmadığı ya da henüz kabullenemediğiniz gizli bir inatçılığınız var. Bunu, sebep olabileceği kırgınlıklardan önce keşfetmeniz gerekiyor. Bir programsızlık içinde ele aldığınız problemleriniz, teke tek mücadelede size egemen olabilir. Paylaşma konularında hep verici olmanın dışına çıkabilmeli, sorunlarınızın bir kısmını dostlarınıza dağıtabilmelisiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda hareket ettiği bir gündesiniz. Bugün finansal konularınıza ağırlık verebilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili yapılandırmaya gidebilirsiniz. Krediler, ödemeler gündeminizde olabilir. Rahatsızlığınız varsa ameliyat konuları gündeme gelebilir. Venüs bugün yöneticiniz Jüpiter ile çok güzel bir kontak kuruyor. Özellikle sizler için şans dolu bir gün olabilir. Aşk hayatınızdaki gelişmeler ayaklarınızı yerden kesebilir. Hangi konuda şansa ihtiyacınız varsa bugün eyleme geçebilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel hareket ediyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bireysel hareket ettiğin ve planlarını hayata geçirmek adına hareket ettiğin bir gündesin. Bu yüzden de yakın çevrenden belli konularda ufak yardımlar istemekten dahi kaçınabilirsin. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan insanlarla etkileşiminde oldukça verimli bir gün. Bugün eski bir kutuda unutulmuş bir fotoğrafla ya da umulmadık bir karşılaşmayla eski sevgilinle kafanı kurcalayabilir. Bu da yeni sevgilinle aranda kıskançlığa sebep olabilir. Karşındakini anlamaya çalışarak bu durumu çözmeni tavsiye ederim. Akşam saatlerini ailene ayırmak isteyeceksin. Onlarla geçireceğin her an senin için önemli olacak.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni birfırsatı yakalayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken özgüvenli olmalı ve istediğiniz şartları söylerken cesur davranmalısınız.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konulardaki değişiklikler yüzünden çaba sarf etmeniz gerekebilir. Ortaklı konularda krizler duygusal baskı yaratabilir. Zihinsel açıdan yorulabilirsiniz. Daha dengede kalıp, duygularınızı anlamaya bakın. Kendinizle ilgili konularda daha çok düşünüp, sorumluluk alacağınız işlerin altına girebilirsiniz. Sizi bağlayan çok şey var.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda tutumunuzu değiştirmek isteyebilirsiniz ancak kendinizi yenilemekten çekinede bilirsiniz. Karar vermeniz gereken bir gün olacak.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel ve beklenmedik haberler alabilirsiniz. Aldığınız haberler tüm günü keyifli geçirmenize yardımcı olacaktır. Ailevi konulardaki sorunlar yavaş yavaş çözülüyor. Evinizi değiştirmek ve güzelleştirmek için adımlar atabilir, alışveriş yapabilirsiniz. Pratik, sağlam ve keyifli hissettiğiniz bir gün olacaktır.

9 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu duygusal yükünüz fazla.İş geliştirme ve düzenleme konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. Sabah saatlerinde huzursuzluk ve kaygı duyup iniş çıkış yaşayabilirsiniz. Telaşa düşmeden sakin davranmak önemli.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim aşkta sizi coşturacak. Sevip, sevildiğinizin kıymetini bugün anlarsınız. Çocuğunuzla ilgili başarılı faaliyetlerin kapıları açılır. Sportif ve sanatsal becerilerinin ortaya çıktığı bir dönem. Siz de yeni bir hobiye başlayarak kısa sürede hızlı bir gelişme kaydedersiniz. Teatral bir performansa katılmak içinizdeki enerjiyi dışa yansıtır. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Jüpiter Perşembe Venüs

9 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 27" R
Ay
Balık
02° 51' 27"
Merkür
Koç
18° 10' 06"
Venüs
Boğa
04° 19' 11"
Mars
Koç
01° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 13"
Satürn
Balık
16° 48' 33"
Uranüs
Boğa
22° 30' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Başak
23° 38' 12"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>